FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
Fetelor,va multumesc mult pentru incurajari si gandurile bune
Sper sa reusesc maine si sa reusiti si voi, am incredere in Dzeu, ma va ajuta sa trec cu bine peste emotiile si stresul punctiei
cora79 spune:
MARIA, multa sanatate iti doresc si bebelusi cat mai curand posibil
VANESSA, bafta mare la tratamentul pentru FIV,va fi bine
vanessa80 spune:
CORA vei sta in Bucuresti pana dupa transferul embrionilor? Multa bafta si incearca sa nu te stresezi prea mult. Multi
. Astept vesti bune de la tine. Noi o sa mergem la Gynera, pe 22 sept.
cora79 spune:
Mersi Vanessa
. Cred ca ma voi intoarce acasica maine seara pentru ca sotul are niste sedinte de la care nu poate lipsi si vom reveni la embriotransfer
sophie76 spune:
cora, tin pumnii strinsi tare pentru tine astazi la punctie, sa dea Domnul sa ai ovocite de calitate care se se iubeasca repede cu gigeii sotului si peste 2 saptamini sa ne dai vestea cea mare !!!!
sophie
cora79 spune:
BUna dimineata fetele,m-am intors cu bine de la punctie,am avut fffff mari emotii si o tensiune 15 cu 9,dar dl dr mi-a facut o anestezie de am dormit dusa![]()
Am obtinut 5 ovocite carora li s-a facut ICSI, gigeii sotului au fost putinei si cu mobilitate mica,dar sper ca am reusit,dupa amiaza astept telefon de la clinica sa ne spuna ce fac bebeii nostri
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 BUna dimineata fetele,m-am intors cu bine de la punctie,am avut fffff mari emotii si o tensiune 15 cu 9,dar dl dr mi-a facut o anestezie de am dormit dusa Am obtinut 5 ovocite carora li s-a facut ICSI, gigeii sotului au fost putinei si cu mobilitate mica,dar sper ca am reusit,dupa amiaza astept telefon de la clinica sa ne spuna ce fac bebeii nostri ![]() |
Mult succes Cora,sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa reuseti,iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine