FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna dimineata fetelor............UUUUUUUUUUUU! Nu este nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor,am intrat sa va salut si sa va urez un sfarsit de saptamana cat mai placut.Eu va citesc din umbra,mai invat cate ceva de la voi si astept sa-mi vina randul in decembrie.Eu nu prea am ce sa spun pentru ca sunt total nestiutoare in privinta FIV-ului,pana una alta incerc sa ma distrez si sa nu ma stresez.Va pupik pe toate si sa dea Dumnezeu sa reusiti toate care va doriti un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Corina draga, sper sa fi tu deschizatoarea de drumuri, in toamna asta, ca prima dintre FIV-oasele de pe forum cu vesti bune de reusit#259;. Eu nu am mai asteptat sa ajung la dna doctor Dracea si am mers si la un endocrinolog ieri, care m-a pus sa repet prolactina la Synevo, pt ca zicea ca i se pare ciudata valoarea acesteia, raportata la celelalte rezultate, spunea ca prolactina asa de mare inhiba celelalte functii care au iesit in valori normale. Mi-a dat si trimitere pt RMN - sa turceasca, dar o sa o fac luna viitoare ca sa nu o mai platesc si pe asta - evident programarea tot cu pile - ca altfel nu prinzi plafon, si la cit o sa mai cheltuim de acum incolo, ceva economie pe ici pe colo nu strica.la noi mai dureaza ceva pt. ca la dr.damian ajungem pe 23 si in fct. de ce stabileste dinsul pot sa-mi mai fac ceva planuri. Eu am inceput serviciul si acolo nu avem acces la situri din astea, iar acasa nu am loc de sot pe net. asa ca o sa crius mai rar dar o sa urmaresc evolutia fiecareia. succesul oricareia dintre noi le da o sperantas cat mai mare celorlalte. bafta si week-end placut.

Mergi la inceput

Buna fetele..........haideti la o mica discutie

Mergi la inceput

Vanessa-ce mai faci,ai disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Nu am disparut! Am fost plecati in week-end.
CORA multa bafta la punctie. Abia astept sa imi povestesti ce si cum...

Mergi la inceput

CORA voi cum ati procedat cu formularele de inregistrare? ( le-ati completat pe net sau la clinica?)

Mergi la inceput

VANESSA-eu am completat tot la clinica,am primit pe mail doar baremul minim de investigatii pentru fiv
Miercuri,ora 16 va fi punctia,astazi am fost la monitorizare si avem 9 foliculi de 20 mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am o rugaminte la voi - pentru cine stie adresa de mail a d-nei dr. Dracea, va rog frumos sa-mi trimiteti si mie un pm.
Va multumesc mult!
Mult succes va doresc!

Ioana 12+ Doamne Ajuta!
*** animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

CORA multa bafta la punctie. Am sa ma gandesc maine la tine.

Mergi la inceput