FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)
Raspunsuri - Pagina 6
adyluka spune:
Cora79, eu nu o sa fac FIV cu d-na Dracea, am postat aici pt ca vazusem activitate mai mare. Diphereline-ul il faci in burta? Eu am inceput azi si mi se par destul de dureroase, m-am ales cu roseata si umflatura.Poate nu stiu eu sa le fac, desi mi-am mai facut alta data puregon tot in burta si a fost ok.
vanessa80 spune:
Trezirea ca avem treaba.![]()
AURELIA eu am urmat tratament pt prolactina marita cu Bromocriptin si Dostinex, dar trebuie sa mergi la endocrinolog ca sa iti recomande un tratament care sa fie bun pt tine. De cand stii de prolactina asta marita? Menstruatia la cat timp vine?( ovulezi?)
vanessa80 spune:
Cora am uitat sa te intreb de unde ai luat menopur si cat ai dat?
Asteptam vesti dupa ecografie.
cora79 spune:
Buna fetelor,acum am revenit de la Bucuresti,am 7 foliculi de 13mm si 3-4 de aproape 10mm
, miercuri va fi punctia
cora79 spune:
VANESSA-menopur am cumparat de la sensiblu,dar cred ca este un pic mai ieftin la dona si helpnet
ADYLUCA-diphereline am facut in burta subcutanat si da,ustura ,dar cred ca merita orice suferinta indurata,copiii sunt minunati,gandeste pozitiv![]()
MARIA-am citit pe forumul FIV ca ai problemute cu tiroida,nu te da batuta, mergi si fa toate investigatiile necesare si ai speranta in Dzeu ca va fi cu noi
aleesicoo spune:
deci asaaa Coryutza mea aici te gasesc
nu ai mai venit pe la noi
oricum te
si multaaaa bafta miercuri la punctie
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 VANESSA-menopur am cumparat de la sensiblu,dar cred ca este un pic mai ieftin la dona si helpnet ![]() ADYLUCA-diphereline am facut in burta subcutanat si da,ustura ,dar cred ca merita orice suferinta indurata,copiii sunt minunati,gandeste pozitiv MARIA-am citit pe forumul FIV ca ai problemute cu tiroida,nu te da batuta, mergi si fa toate investigatiile necesare si ai speranta in Dzeu ca va fi cu noi ![]() |
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ