FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

UUUUUUUUUUUU,fetele.....ati plecat la culcarica? Asa devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Cora79, eu nu o sa fac FIV cu d-na Dracea, am postat aici pt ca vazusem activitate mai mare. Diphereline-ul il faci in burta? Eu am inceput azi si mi se par destul de dureroase, m-am ales cu roseata si umflatura.Poate nu stiu eu sa le fac, desi mi-am mai facut alta data puregon tot in burta si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Trezirea ca avem treaba.
AURELIA eu am urmat tratament pt prolactina marita cu Bromocriptin si Dostinex, dar trebuie sa mergi la endocrinolog ca sa iti recomande un tratament care sa fie bun pt tine. De cand stii de prolactina asta marita? Menstruatia la cat timp vine?( ovulezi?)

Mergi la inceput

MARIA multa bafta si te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Cora am uitat sa te intreb de unde ai luat menopur si cat ai dat?
Asteptam vesti dupa ecografie.

Mergi la inceput

Fetelor voi ati renuntat la cafea? Eu inca nu, dar daca trebuie o sa ma las.

Mergi la inceput

Fetelor, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Buna fetelor,acum am revenit de la Bucuresti,am 7 foliculi de 13mm si 3-4 de aproape 10mm, miercuri va fi punctia

Mergi la inceput

VANESSA-menopur am cumparat de la sensiblu,dar cred ca este un pic mai ieftin la dona si helpnet
ADYLUCA-diphereline am facut in burta subcutanat si da,ustura ,dar cred ca merita orice suferinta indurata,copiii sunt minunati,gandeste pozitiv
MARIA-am citit pe forumul FIV ca ai problemute cu tiroida,nu te da batuta, mergi si fa toate investigatiile necesare si ai speranta in Dzeu ca va fi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

deci asaaa Coryutza mea aici te gasescnu ai mai venit pe la noi
oricum tesi multaaaa bafta miercuri la punctie

Citat:
citat din mesajul lui cora79

VANESSA-menopur am cumparat de la sensiblu,dar cred ca este un pic mai ieftin la dona si helpnet
ADYLUCA-diphereline am facut in burta subcutanat si da,ustura ,dar cred ca merita orice suferinta indurata,copiii sunt minunati,gandeste pozitiv
MARIA-am citit pe forumul FIV ca ai problemute cu tiroida,nu te da batuta, mergi si fa toate investigatiile necesare si ai speranta in Dzeu ca va fi cu noi

Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ

Mergi la inceput