FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vanessa, Aurelia-tin pumnii sa iasa totul asa cum va doriti
Eu ma declar in a a 6a zi de stimulare,am facut cate 4 menopur odata si mai am 16 din 40.
Joi merg la eco si sper sa fie bine
Astazi am observat ca pe langa durerile de cap , a mai aparut si o jena la ovare atunci cand ma asez pe scaun sau cand merg,sper sa nu fie problemute

Mergi la inceput

ADYLUCA- schema mea de tratament se aseamana cu a ta. Eu am inceput inhibarea in ziua 24 a ciclului menstrual ,tot cu cate o jumatate de fiola diphereline,iar din ziua 18 de inhibare,am inceput si stimularea tot cu 4 menopur de 75ui, ca si tine. Sunt convinsa ca este o stimulare mai puternica,dupa simptomele pe care le am(dureri de cap persistente, stari de greata,ameteli, jena la ovare,etc),dar nu trebuie sa te sperii, va fi bine,stie dna dr ce face

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,va invit la o cana cu laptic

Mergi la inceput

Cine mai este in focuri,nimeni....?

Mergi la inceput

Fetelor care ati mai facut FIV,cam cate zile de stimulare ovariana ati facut?
Eu sunt in ziua 7 de stimulare,abia astept sa merg maine sa vad ce apare la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA si eu astept sa mergi la eco si sa ne povestesti ce urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Acum a venit rezultatul de la prolactina si e limite normale. Deci o sa incep luna asta tratamentul pt FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

vanesa si eu am prolactina mare, tu ce tratament ai facut ca sa mai scad#259; valoarea acesteia? Eu vreau sa recuperez timp si m-am programat la endocrinolog, pt. ca dupa ce trecem si pe la urolog sa fiu cu dosarul aproape gata. Inca o data va rog spuneti-mi ce inseamn#259; "formularul de accept"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Aurelia: E vorba despre formularul pe care trebuie sa-l semnenezi inainte de inceperea procedurii FIV...acolo sunt date despre ceea ce inseamna procedura in sine, sunt intrebari cu privire la embrioni si altele cu care trebuie sa fiti de acord si tu si sotul.
Cora: Incepand de maine si eu voi fi in focuri, incep stimularea, dar eu voi face procedura scurta care incepe din ziua 2 de CM.

Mergi la inceput

Vanessa multumesc si mult noroc la FIV,trebuie sa fie cel norocos
Maria,spor la injectat si sa ne dai vesti,va fi bine

Mergi la inceput