FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Azi mi-am facut programare la Gynera pt 22 sept. Atunci fac eco si stabilim tratamentul pt FIV.

Mersi mult pt lista de analizeMa bucur ca te-a programat asa repede,pe mine ma programat pe 14 decembrie.Iti doresc mult succes si sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

daca aveai analizele din lista facute si spunei ca ai dosarul gata erai programata mai devreme; sunt alte termene la programarile pt. fiv, ca eu am intrebat daca dupa ce facem analizele mai astept 3 luni cu programarea si a zis ca nu dar sa specificam ca e dosarul de FIV gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Pysypisi am uitat sa iti spun ca trebuie sa faceti si grup sanguin si rh.
Eu am obtinut programarea repede pt inceperea tratam FIV pt ca noi am mai fost pr 30 iulie la Gynera si atunci am avut analizele facute.
CORA multa bafta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurelia33

daca aveai analizele din lista facute si spunei ca ai dosarul gata erai programata mai devreme; sunt alte termene la programarile pt. fiv, ca eu am intrebat daca dupa ce facem analizele mai astept 3 luni cu programarea si a zis ca nu dar sa specificam ca e dosarul de FIV gata.

Aha...pai nu am stiut...ei nu-i nimic,in decembrie o sa merg cu analizele facute si sper sa mearga mai repede.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Pysypisi am uitat sa iti spun ca trebuie sa faceti si grup sanguin si rh.
Eu am obtinut programarea repede pt inceperea tratam FIV pt ca noi am mai fost pr 30 iulie la Gynera si atunci am avut analizele facute.
CORA multa bafta.

Mersi mult Vanessa,o sa fac analizele in noiembrie ca sa fie cat mai recente.Sa ai o zi cat mai placuta,tu si toate fetele

Mergi la inceput

PYSYPISI si gur o sa mearga mai repede cand o sa trebuiasca sa stabiliti tratam pt FIV. Eu am sunat in ziua 2 si mi-au facut programare pt ziua 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Pana la urma am decis sa facem FIV nr 2 tot la Gynera...astept sa vina CM-ul si din ziua 2 incep stimularea....vom face procedura scurta de data aceasta, Doamne Ajuta!!
Cora:Asteptam vesti, dupa echo vei sti care-i situatia foliculilor.

Mergi la inceput

MARIA multa bafta si LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Maria, mai întîiLa multi ani! si tot ce-ti doresti. Pt. ca ai deja experienta primului FIV spune-mi te rog, dupa controlul la urolog ce mai urmeaza. Noi avem spermograma f.proasta, sub 1 mil. de spermatozoizi, alternând cu azoospermie. Eu as vrea sa nu ne grabim cu FIV-ul pana nu avem prezentate taoate optiunile posibile, - nu as vrea sa ajungem la pubctie testiculara- pana nu am facut orice analiza care era necesara, eventual o interventie chirurgicala(sotul are varicocel), ca unde am stat 3 ani mai stau 6-7 luni in asteptare, intrucât nu ne vom mai permite al doilea FIV mai devreme de un an. Apropo daca sti cumva un endocrinolog bun, sa-mi scri si mie numele acestuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

MARIA-LA MULTI ANI! Bafta mare la urmatorul FIV

Mergi la inceput