FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Corina este numele meu real,si da eu am facut toate analizele din februarie si in martie am mers la ea,ulterior am facut histerosalpingografia si sotul eco testicular si urologie

Mergi la inceput

Eu am facut o inseminare nereusita pe ciclu natural,iar la a doua inseminare am avut folicul de 20 ,dar ce folos?(sotul a avut o spermograma dezastruoasa}, asa ca am hotarat ca trecem la FIV si iata-ne in plin tratament pentru FIV,sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

pysypisi, eu am avut prima programare pe 06 august, evident facuta din 10 mai programarea, iar la prima intilnire cu dna doctor exact cum a spus si cora am discutat cu privire la FIV, pt. ca eu am un sot capos care nu intelege ca natural nu putem concepe, i/a explicat ca sa inteleaga si el ce si cum,mi/a facut un control gineco cu ecografie si mi/a dat lista cu analiye, daca vrei sa mai scutesti timp, pot sa/ti spun ce analize trebuiesc facute. sa-mi dai un mesaj pe forum si ti le voi scrie din lista pe care am primit/o eu, in principiu sunt hormonale si serologice din singe, examen complet urina, HSG, pt. tine pt sot hormonale, serologice, spermograma, spermocultura, iar i daca "defectiunea" e de la el si analize genetice, controlul la urolog , chlamidia si mycoplasma- noi mergem pe 23 sept. la dr. Damian. daca vrei mai detaliat ti le spucriu din lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Cora, te rog sa-mi spui ce pasi mai urmeaza dupa controlul de la urolog. asa informativ ca eu nu stiu ce inseamna"formularul de accept"

Mergi la inceput

Pai cu toate rezultatele,am hotarat sa incercam si niste inseminari,dar apoi ne-am desumflat si am inceput schema de tratament pentru FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurelia33

pysypisi, eu am avut prima programare pe 06 august, evident facuta din 10 mai programarea, iar la prima intilnire cu dna doctor exact cum a spus si cora am discutat cu privire la FIV, pt. ca eu am un sot capos care nu intelege ca natural nu putem concepe, i/a explicat ca sa inteleaga si el ce si cum,mi/a facut un control gineco cu ecografie si mi/a dat lista cu analiye, daca vrei sa mai scutesti timp, pot sa/ti spun ce analize trebuiesc facute. sa-mi dai un mesaj pe forum si ti le voi scrie din lista pe care am primit/o eu, in principiu sunt hormonale si serologice din singe, examen complet urina, HSG, pt. tine pt sot hormonale, serologice, spermograma, spermocultura, iar i daca "defectiunea" e de la el si analize genetice, controlul la urolog , chlamidia si mycoplasma- noi mergem pe 23 sept. la dr. Damian. daca vrei mai detaliat ti le spucriu din lista

Daca esti draguta,chiar asi vrea lista cu analize,asa asi mai castiga timp.La noi eu sunt cea cu probleme,(la trompa,una o am extirpata in urma unei sarcini extrauterine)iar sotul este super bine,spermograma este super buna.HSG am facut in luna iulie,sper sa nu mai fie nevoie sa o repet,ca a fost destul de dureroasa,pt ca nu a trecut substanta de contrast.Mult succes si tie in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Corina este numele meu real,si da eu am facut toate analizele din februarie si in martie am mers la ea,ulterior am facut histerosalpingografia si sotul eco testicular si urologie

Incantata de cunostinta draga Corina,asa o sa fac si eu,o sa merg cu analizele facute.HSG l-am facut in luna iulie sper sa fie valabil,oricum substanta de contrast nu a trecut.Mult succes si tie in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Sunt o aspiranta mai veche, am ajus si la FIV, urmeaza sa-l fac dupa ce vine ciclul.
Ce parere aveti de urmatorul tratament de stimulare:
Din a 24-a zi 1 fiola de diphereline 0,1/zi timp de 2 saptamani
Din prima zi de ciclu 1 pastila de medrol 4 mg/zi
Din a 4-a zi de ciclu 4 fiole de menopur/zi.

Mie mi se pare exagerat, dar nu vreau sa fac pe desteapta si sa spun asta medicului.
Mi se pare ciudat faptul ca in timp ce iau medicament pt inhibarea ovulatiei (diphereline), iau medicament pt stimulare (menopur).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI, nu trebuie sa refaci HSG. Celelalte analize sunt:1.Profil hormonal z 2-4: FSH, LH, Prolactina, Estradiol, TSH 2.Analize uzuale:( gratuit cu trimitere de la medicul de familie) Hemoleucograma, Glicemia, Ureea, Creatinina, TGP, TGO, Fibrinogen, INR( timp Q) Sumar urina, Urocultura. 3.Investigatii pt. Hepatite ( Ag HBs, Ac HCV), HIV, VDRL/RPR, Rubeola Ig G 4. Analize secretie vaginala: Frotiu Papanicolau, culturi col, Culturi pt.Chlamydia si Mycoplasme 5.Investigatii imagistice: HSG si Ecografie transvaginala. Astea sunt analizele pt tine, care sunt obligatorii. Poti sa faci si analizele suplimentare pt sarcina: Toxoplasma( IgG si Ig M), CMV Ig G, Herpes virus Ig G, Listeria.
Analizele pt sot sunt: Spermograma, Spermocultura, Investig serologice: pt hepatite: Ag HBs, Ac HCV, HIV, VDRL/ RPR.
Daca ai intrebari sau nelamuriri, sa ne spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Azi mi-am facut programare la Gynera pt 22 sept. Atunci fac eco si stabilim tratamentul pt FIV.

Mergi la inceput