FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Aurelia-stai linistita pana ajungi la dr,trebuie sa fie ok
O prietena avea prolactina marita,dar a urmat un tratament homeopat cu tablete de fenicur,acum este in limite normale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Aurelia si eu am probleme cu prolactina de cativa ani. ( am luat Bromocriptina). Acum 4 luni am avut si eu prolactina peste 2000.Am facut radiografie de craniu ( sa turceasca) si dupa mult stress nimeni nu a stiut ce sa-mi spuna. Dupa medicii din Iasi era jale, d-na dr. Dracea a zis ca atata timp cat radiografia e ok, menstruatia vine si am si ovulatie, sa nu imi fac probleme. Azi e ziua 1 si in ziua 3 tre sa fac iar prolactina.
CORA eu tre sa trimit email la Gynera, sa vad daca au schimbat formularele de accept si sa ne trimita si noua. Sper ca prolactina sa iasa in limite normale si in max 2 saptamani sa incep tratamentul ca sa facem FIV in octombrie.Tu cand mai mergi la clinica?

Mergi la inceput

Vanessa trebuie sa iti iasa analizele ok.Eu voi merge pe 10 sept la clinica pentru eco si dozare de E2

Mergi la inceput

CORA multa bafta si sper sa te simti mai bine. Astept vesti bune de la tine.

Mergi la inceput

VANESSA-multumesc
Sper sa imi fie mai bine,oricum nu renunt,azi voi face a cincea "doza" de stimulare,mai am un picut,trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

OOO,abia acum am observat ca sunt membru incepator,posesoarea unei stelute

Mergi la inceput

Si eu tot o steluta am. Sper sa avem mai multe la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor,in sfarsit am obtinut si eu programarea pentru FIV,pe data de 14 decembrie,am ceva de asteptat der asta este,important este sa reusesc din prima,ceea ce va doresc si voua.Spuneti-mi si mie cum decurege prima intalnire cu dr Dracea.Va pupic si va doresc o zi cat ma placuta

Mergi la inceput

La mine prima intalnire a fost o discutie de vreo 50 minute,dna dr ne-a prezentat FIV in linii mari,ne-am uitat impreuna pe dosarelul cu analize si am facut un control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

La mine prima intalnire a fost o discutie de vreo 50 minute,dna dr ne-a prezentat FIV in linii mari,ne-am uitat impreuna pe dosarelul cu analize si am facut un control.

Mersi mult draga Cora(daca acesta este numele tau sa stii ca purtam acelasi nume)
Vroiam sa te intreb daca tu ai facut analizele de sange,urina si secretie inainte de prima intalnire cu d=na dr.Ma gandeam ca ar fi mult mai bine asa ca asi mai castiga timp.

Mergi la inceput