FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Vanessa, eu fac tratamentul in continuare si am incredere in echipa Dr Dracea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

ANCUTZA . Pe cand punctia? Faceti FIV simplu?

Mergi la inceput

Simplu il fac.Mai am pana la punctie deocamdata sunt ca si tine la Diphereline.saptamana viitoare termin cele 14 zile ,fac ecografia si apoi cred ca incep stimularea cu menopur.

Mergi la inceput

ANCUTZA tu ai luat Ovittrel din farmaciile Dona? Eu nu gasesc nicaieri.

Mergi la inceput

Vanessa , de la Dona am luat.nu am gasit in alta parte.Dar poti suna la clinica si iti pastreaza o buc si cand ai primul drum il platesti si il iei.eu am mai facut asa cu menopur cand am facut IA.

Mergi la inceput

ANCUTZA mersi. O sa fac rost de undeva, pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune,nu pot face reprosuri nimanui,nu a fost sa fie,oricum alt Fiv nu cred ca voi mai face , cel putin nu inainte de a face investigatii suplimentare. Eu si sotul ne gandim foarte serios sa adoptam o fetita, dar peste un an ,sa ne mai linistim un pic,sunt secatuita si de puteri si de bani(credit banca pe 3 ani si jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vanessa,Ancutza,va rog sa fiti optimiste si sa nu va influenteze esecul meu sau al altor fete,mergeti inainte pentru ca fiecare dintre noi are propria sansa
Drii nu sunt Dumnezeu,este adevarat,dar Dumnnezeu poate lucra prin mainile drilor. In cazul meu,poate Dumnezeu a hotarat ca trebuie sa mai astept

Mergi la inceput

Cora, imi pare tare tare rau si citind tot ce au scris fetele dupa esecul tau, ma demoralizasem un pic, mai ales ca nu am mai citit despre noi reusite la aceasta clinica.Dar eu sunt optimista si daca Dumnezeu va vrea sa am copii , voi avea , daca nu, asta e.Trebuie sa te montezi si sa mergi mai departe.Iti doresc tot binele din lume si iti multumesc pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

cora , ma bucur ca iti faci planuri de viitor si reusesti sa depasesti acest moment dificil.Se vede ca esti psiholog si incerci sa la imbarbatezi pe celelalte fete, f frumos din partea ta
Eu ti am urmarit povestea din umbra ca sa zic asa, si m am identificat oarecum cu tine , si pt mine sansa pt FIV este una singura, in primul rind din motive financiare, in al doilea rind pt ca aceasta lupta ne consuma f mult atit fizic cit si psihic, cred ca toate stim despre ce e vorba.
vanessa, ancutza , mii de scuze ,nu am vrut sa va descumpanesc in legatura cu clinica sau cu dr , va rog sa ma iertati, trebuie sa credeti in sansa voastra, daca nu au aparut reusite publice aici pe forum nu inseamna ca nu sunt !!! nu sunt eu cea mai in masura sa apreciez calitatea actului medical de la Gynera numai dupa o consultatie facuta la de Dracea, si dupa ceea ce am mai citit aici pe forum in ultima perioada. Dupa cit de greu se obtine o programare la ei sigur au zeci de paciente, pe cind aici la acest topic si au facut publica opinia cel mult 15 persoane!
Asa ca va astept cu beta mare in curind si cu vesti cu gemenasi

sophie

Mergi la inceput