FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)
Raspunsuri - Pagina 19
cora79 spune:
Da,si eu am sperat tot timpul ca sunt grav8iduta si voi fii si mamica, dar am gresit si din pacate nimeni nu imi va spune vreodata cauza esecului
sophie76 spune:
cora imi pare sincer rau, stiu ca, cuvintele sunt fara rost acum 

subscriu si eu la ce a scris goldi, mi se pare putin anormal faptul ca nu s a auzit de nici o reusita aici pe forum cel putin, poate sunt si nu le au facut publice!!!Totusi Dracea se lauda cu un procent de 60% de reusita cu blastocisti, si cel putin aici pe forum mai toate fetele au avut blastocisti de buna calitate transferati!nu dati cu rosii, asta e ceea ce mi trece acum prin cap!
sophie
vanessa80 spune:
CORA imi pare rau. 
Nu iti pierde speranta. Intr-o buna zi ne vei da vestea cea buna.
vanessa80 spune:
Mie la Gynera nu mi-a placut atitudinea celor de la receptie. Cel putin una dintre ele nu are cei 7 ani de acasa. Totusi e o clinica privata si ar trebui sa aiba niste standarde, dar.... se pare ca nu prea exista.
Beatrix69 spune:
Da, inteleg, dar nu fetele de la receptie te lasa sau nu gravida...Aici e alt discurs, cat platesti ca sa ai personal calificat si dragutz. Pe de alta parte, nici nu trebuie prea multa carte pentru un job ca asta. Faptul ca a parut rece si nepasatoare - poate e mai usor asa si pentru ea, acum cum sa sune tonul ei - afectuos chiar aferat? Cel mai bine rezultatul trebuia trimis pe mail - computerul nu vorbeste.
goldi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Goldi,din pacate testul are o valoare de 0,7, atitudine rece,nepasatoare,informatie transmisa de asistenta,etc,a fost primul si ultimul fiv,mi-a ajuns ![]() |
Cora, imi pare nespus de rau
... am trecut prin asa ceva si stiu cat doare ... Draga mea, aici esti printre prietene si noi toate iti intelegem durerea si frustrarea .
Iar atitudinea ...deh, suntem niste conturi umblatoare care decarteaza atunci cand trebuie si apoi nu mai sunt interesante.
Sa le fie rusine !
Exista multi factori de risc, nici un medic nu-ti poate garanta un bb, insa relatia medic-pacient nu este doar un contract de prestari servicii, presupune mult mai mult . Sau poate mai insel ...?!
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
sufletel_80 spune:
Cora, imi pare rau pentru rezultatul negativ ....sa iti dea Dumnezeu putere sa te ridici ...se spune ca nu primim o cruce mai mare decat putem duce ...ai sa fii surprinsa cat de puternica e firea umana ...Linisteste-te pentru o perioada, si vei avea timp sa iti pui ordine in ganduri ...
Goldi, ce bine imi pare ca inca esti activa pe forum ...Ma gandesc adeseori la tine ... Si eu sunt ascunsa pe aici ...
Eu mi-am pierdut total increderea in Dr Dracea...Ce pacat ca am asteptat 3 FIV-uri esuate pentru asta ...si toate cu renumita Dr Dracea. Va scriu pe scurt de ce sunt asa dezamagita: Pentru ca am crezut in fiecare clipa ca Dr era 100% implicata in cazul nostru.
Cora, nu astepta explicatii, pentru ca nu vei primi nimic.
Sfatul meu: fetelor, sa nu faceti FIV pana nu ati facut toate analizele preliminare necesare. Dupa esec, incercati sa gasiti un eventual raspuns ....in masura posibilului, caci sa nu uitam o clipa ca Dumnezeu este cel care ne daruieste viata
Eu am fost oarba, am crezut ca Dr Dracea este Dr perfect. Astfel, la fiecare FIV mi-a spus ca nu e cazul de histeroscopie. De ce sa fie? La ecografie totul era OK.Si am intrebat-o de fiecare data ...dar histero? eu nu trebuie sa fac? Bineinteles ca nu ...ca doar eram o sursa fidela de finantare. Cine ar mai face 3 FIV-uri intr-un an la aceeasi clinica?
Insa m-am hotarat sa fac eu, singura, cu un efort financiar imens, analizele de trombofilie, sindrom antifosfolipidic si Histeroscopie. La analize nu am primit inca raspunsul, dar Histerpscopia, a scos la iveala o Endometrita (inflamatia mucoasei uterului). Si 0 %sanse de implantare a embrionilor in aceasta situatie.
Aceasta situatia mea. Pentru cine citeste ... nu treceti cu superficialitate peste nici o analiza/investigare preliminara. Noi am facut FIV-urile pt infertilitate masculina ...si de fapt cauza esecurilor este la mine. nici natural nu as fi putut ramane vreo data insarcinata....
Vanessa, Ancutza, sa fiti optimiste, caci in final tot Dumnezeu hotaraste, nu depinde totul de doctor. Mult succes
vanessa80 spune:
CORA 

. Suntem alaturi de tine. Te inteleg prin ce treci...Si eu dupa fiecare inseminare am sperat ca sunt gravida, dar din pacate nu s-a prins nimic
. Si acum la FIV imi este frica de nereusita. Dar sper ca intr-o buna zi sa imi vad implinit si acest vis. Incearca sa te linistesti si apoi o sa ai timp sa te gandesti ce o sa faceti in continuare.

SUFLETEL multumim ca esti langa noi. 
ANCUTZA ce mai faci? 
sophie76 spune:
sufletel_80, ma bucur ca ne ai scris! Sper ca esti bine si ca rezultatele analizelor pe care le mai astepti vor fi bune.
Nici eu nu mi am facut histeroscopie,doar laparoscopie, si m ai pus pe ginduri... Eu astept rezultatele de la anlizele hormonale de luna asta si daca sunt OK la CM urmator ar tb sa incep tratamentul pt FIV(pe care intentionez sa l fac la Budapesta).
Pt. endometrita nu exista tratament? poate daca se rezolva pb aveti sanse si natural, sau cu o inseminare, ca presupun ca un nou FIV atit de curind e cam dificil dpdv financiar !
goldi, ti ai facut si tu programare la dr K?
Multa bafta tuturor!
vanessa fii optimista si crezi in sansa ta, sunt sigura ca tu vei aduce vestea cea mare pe acest topic!!!!
sophie