CORA nu dispera..., nu inca. Poate e de la nidatie. Cand ar fi trebuit sa vina menstruatia?
Imi pare rau ,Cora .Poate totusi e alarma falsa.Asteapta rezultatul de la 18,asa e cel mai bine
Nu vreau sa fiu tendentioasa, INSA ...a reusit cineva in noua clinica, adica in ultimele luni ?
Dr Dracea mi-e simpatica, am un FIV nereusit cu ea dar din punctul meu de vedere, nu am prea multe reprosuri sa-i fac ... ceva se intampla totusi ... 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Cora, ti-am urmarit din umbra povestea . Acum esti trista si dezamagita ... lucrurile se vor schimba, o sa vezi ... curaj !
Poate ca in cateva ore o sa ne anunti victoria . Sau peste cateva luni 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Goldi,din pacate testul are o valoare de 0,7, atitudine rece,nepasatoare,informatie transmisa de asistenta,etc,a fost primul si ultimul fiv,mi-a ajuns
cora
cit am asteptat o veste buna...
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct