FIV - Dr LAURA DRACEA ( 2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Sufletel, ti-am trimis PM .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

CORA multi . Timpul este un sfetnic bun. O sa gasesti impreuna cu sotul tau solutia cea mai buna.
Fetelor nu va faceti griji ca nu m-am demoralizat. Am incredere in echipa de medici de la Gynera. Mie nu mi-a placut atitudinea celor de la receptie. Dar asta este, trebuie sa mergem inainte...
Aseara am facut a 4-a inj de Diphereline si se pare ca nu ma mai doare capul, in schimb mai simt ceva la ovare. Nu stiu cum sa descriu exact, un fel de mici intepaturi sau furnicaturi.( o jena mica)
ANCUTZA , spor la injectioare.

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti? Nu mai zice nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutza2009 spune:

Eu nu am simtit mare lucru in timpul tratamentului cu Diphereline , decat usoare ameteli, dar pana la final mai e vreme.Am mers in paralel cu vitaminele ELEVIT si m-am simtit chiar bine
Weekend placut, fetelor!!!!!

Mergi la inceput

Fetelor azi fac cinste cu sau ceiut ( fiecare ce doreste). Sa aveti un week-end cat mai placut.

Mergi la inceput

Cora, tu cate zile ai facut Diphereline?

Mergi la inceput

Stiu ca isi cumparase Cora 14 fiole de Diphereline 0,1 mg si facea 1/2 fiola /zi. Asa mi-a dat si mie.

Mergi la inceput

Multumesc,Vanessa

Mergi la inceput

Cu placere

Mergi la inceput

si mie mi-a dat tot 14, 1/2 fiola pe zi , dar cealalta jumatate o pot folosi ziua urmatoare , asa ca am nevoie de 7 , de ce mi-o fi dat 14?

Mergi la inceput