Si tu poti construi o casa pentru o familie saraca
Raspunsuri - Pagina 6
Liliana82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Si uite asa se alege varza si de alt proiect in Romania. Ca sint 300 de intrebari despre voluntariat in genul daca voluntariez si dau la caritate mie ce-mi iese si cind mi se pupa mina in fata catedralei neamului, si daca sint destul de humanitata imi iese si mie de un habitat? Mi-aduc aminte la doua zile dupa cutremurul din China o batrina de vreo 90 de ani curata cu dalta caramizi din moloz si le aseza in rinduri ca sa se apuce de reconstructie. In cealalta parte a pamintului, la o saptamina dupa inundatii barbatii erau beti la circiuma si asteptau armata sa le faca curat in casa. Xio si Liliana82 mai sint citeva organizatii d-astea la fel de faimoase si suspecte ca si Habitat for Humanity : Operation Smile Doctori fara frontiere Crucea sau Semiluna Rosie. Niste nemernici toti. Adica lu Habitat asta sa nu-i iasa nimic? |
Andrada ..cred ca se pare ca nu ai inteles ideea nemultumirii mele..
Eu nu am nimic impotriva sa fie vandute casele.. dar sa nu se mai bata cu pumni in piept ca fac actiuni umanitare...sa nu mai considere niste "nenorociti si defavorizati " beneficiarii asta doar pentru ca sunt organizati ca ONG si pentru ca crediteaza locuinte pentru familii cu venituri mici.
AAA si de fapt marea provocare si nemultumire este atitudinea infocatelor sustinatoare care arunca generos cu jigniri celor care indrajnesc sa intrebe.. si moderatorilor generosi in advertismente pentru mesajele care nu sunt conform turmei...
liliana csaki spune:
Liliana82, eu in locul vostru m-as retrage pe PM si-as impartasi acolo din experienta vasta in ale voluntariatului si constructiilor ca oricum aici nimeni nu va intelege. In plus, ati fi si la adapost de nesimtirea darnicilor moderatori.
La Xio m-a deranjat limbajul folosit, nu faptul ca mesajul n-a fost conform cu cel al turmei.
alina023 spune:
Liliana82 si Xio, (ma adresez amandurora pentru ca vad ca sunteti pe aceiasi lungime de unda) va intreb un singur lucru si daca aveti puterea sa raspundeti sincer imi ridic palaria in fata voastra.
Ati avut vreun moment intentia sa va informati pentru a participa la acest proiect sau ati vrut doar sa demonstrati ce putere argumentativ-distructiva au cuvintele voastre?
Si dupa ce raspundeti nu mai am nici un cuvant de spus la adresa domniilor voastre, doamne atat de educate si inteligente cum singure va intitulati!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
XIO spune:
citat din mesajul lui alina023 Liliana82 si Xio, (ma adresez amandurora pentru ca vad ca sunteti pe aceiasi lungime de unda) va intreb un singur lucru si daca aveti puterea sa raspundeti sincer imi ridic palaria in fata voastra. Ati avut vreun moment intentia sa va informati pentru a participa la acest proiect sau ati vrut doar sa demonstrati ce putere argumentativ-distructiva au cuvintele voastre? Si dupa ce raspundeti nu mai am nici un cuvant de spus la adresa domniilor voastre, doamne atat de educate si inteligente cum singure va intitulati! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! Povestea nasterii Anei ************************** Emma este iubire! |
Nuuuu , nicidecum!
Am vazut nickul tau si indemnul si am zis "ia hai sa "deranjez" fata".
Cred ca tu nu intelegi un lucru :
ca sa imi cheltui eu banii pe o luna intreaga intr-un weekend si sa plec in alta parte trebuie sa stiu pt. ce anume plec .
In locul mistoruilor ieftine si a jignirilor era mai simplu sa explici de la inceput pt. ca intrebarile mele nu erau puse aiurea si nu te luau pe tine la 13-14.
Erau niste intrebari logice pe care le voi pune in orice situatie de acest gen pentru lamuriri.
Dar stiu , e mai simplu sa jignesti niste oamnei decat sa explici.
Mare cinste ai facut acestei actiuni , Alina , maaaaare de tot . ;)
P.S: nu ma deranjeaza avertismentul , ba chiar il port mandra din cauza aberatiilor de aici. dar donsoara care ne-a jignit pe mine si pe Liliana cum sta?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
alina023 spune:
Xio, cred ca pentru mesajul asta ai mai merita un avertisment!
Cu ce nu am facut cinste acestei actiuni? Nu am raspuns intrebarilor, sau cum? Am explicat din primele doua mesaje absolut tot ce nu intelegeati voi. Dar ati continuat cu acelasi ton si mesaj. Faptul ca voi ati facut enshpe mii de scenarii si teorii ale conspiratiei ar fi trebuit sa ma faca sa va joc in struna?
Iar jignirile cred ca voi le-ati adresat. Si vad ca se continua... Dar...ce pretentii am si eu... Daca o tii tot pe-a ta, nu vrei sa ne scriem pe PM? Macar lasam subiectul pentru cei care cred in voluntariat si in bunatatea oamenilor.
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
PS. Ca sa dormiti bine la noapte, nu sunt angajata a Habitat for Humanity, nu sunt ruda cu nimeni de acolo, nu am nici o legatura cu firmele care sponsorizeaza, nu mi se construeste mie nici o casa, nu-mi iese nici un profit (ba dimpotriva).... sunt doar un voluntar.
Iar proiectul va continua...chiar si fara prezenta lui Xio sau a Lilienei82.
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
XIO spune:
citat din mesajul lui liliana csaki Urat mesajul tau, Xio. Eu nu-mi permit sa "te invat ceva", imi permit totusi sa te sfatuiesc ca alta data dupa ce bati repede din degete ca sa raspunzi, sa faci totusi o pauza si sa-ti recitesti mesajul inainte de a apasa pe "trimite un raspuns". Pozele noastre Poze noi poze nou-noute |
Lilianacsaki , am recitit mesajul si l-am mai citit o data dupa postare la vreo jumate de ora. Mi s-a parut prea putin , dar am zis sa-l las asa Urat din partea mea?
No , pai cum vine asta?
Ce a fost urat?
Ca am pus niste intrebari pe care si le pune orice om inainte sa faca ceva ? Nu cred , ca alti useri mi-au raspuns frumos si m-au lamurit cu linkuri. Le-am multumit pt. informatie.
Dar dupa aceea a trebui t sa apara nervoasa rau Alina si sa ne jigneasca pe mine si pe Liliana.
Eu nu mai sunt copil mic sa fug de moderatori si sa pun mesaje "subtile" , atat de subtile ca aia care nu vor nu le inteleg.
Daca am ceva de spus o spun intr-o disputa.
Si as mai spune-o inca o data si inca o data si inca o data pana intelege Alina ca mesajele ei de lamurire au venit prea tarziu dupa jigniri.
citat din mesajul lui cait Xio dar unde vezi tu ca Alina te-a facut hoata ca eu nu am vazut sau nu am luat la puricat tot ce scrie printre randuri.In prima postare Alina scria despre Habitat for Humanity ca selecteaza familii ce nu isi permit o locuinta decenta, dar sunt apte sa munceasca la constructia propriei case si sa plateasca o rata minima, pentru a deveni beneficiari.Dupa mine ea a spus de la inceput care este rolul acestei fundatii. Cait Home is where heart is... |
Eu vad asta in fraza "Oamenii in general ii judeca pe ceilalti dupa cum sunt ei. Voi vedeti in proiectul asta numai profituri ascunse si imbogatiri pentru unii care vor sa insele. Ce pacat si ce trist sa ganditi asa!".
Ce pacat si ce trist ca am neobrazarea sa pun niste intrebari decente si logice despre viitorul oamenilor pe care ii ajut.
Precis sunt o hoata care vrea sa se imbogateasca de pe urma altora. Ca altfel ce nu imi este clar? Ce a explicat ea dupa ce ne-a jignit? Iui... Norocul ei ca sunt alti useri cu bun simt si timp ca sa dea o explicatie .
Conchita, de ce anume te inchini?
Ce am "aruncat" asupra acestei actiuni umanitare?
Am pus niste intrebari la care unii au putut sa raspunda iar altii nu puteau din cauza batului .
Uite ca imi reusesc cateodata.
Ce legatura are o intrebare cu voluntariatul din Romania?
Daca eu iti spun sa-mi trimiti 100 de dolari pe luna ca eu fac un adapost pt. caini cu banii tai da' cainii pot fi aruncati daca nu latra de 3 ori la ora 12 fix ce faci? Trimiti banii sau te interesezi de ce trebuie sa latre?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
carolinah spune:
Eu cred ca de fapt ar trebui sa ne gandim ca poate omul ala care are nevoie de casa e fratele meu, sau al celui de langa mine. Si el sta si asteapta niste oameni cumsecade care sa-l ajute sa-si faca o casa unde sa-si creasca copiii!
Si daca nu e, iar voluntariatul asta e pentru profitul altuia, al lui sa fie pacatul, macar eu m-am straduit si am dat ce, cum si cat am putut!
XIO spune:
citat din mesajul lui carolinah Eu cred ca de fapt ar trebui sa ne gandim ca poate omul ala care are nevoie de casa e fratele meu, sau al celui de langa mine. Si el sta si asteapta niste oameni cumsecade care sa-l ajute sa-si faca o casa unde sa-si creasca copiii! Si daca nu e, iar voluntariatul asta e pentru profitul altuia, al lui sa fie pacatul, macar eu m-am straduit si am dat ce, cum si cat am putut! Caro |
Caro, daca era situatia asa si profitul acesta era pt. altcineva si nu pt. acei oameni eu preferam sa nu fac nimic si sa-mi canalizez dorintele de a ajuta in alta parte, ca sunt destui oameni amarati care trebuie ajutati.
De asta si intreb ca sa stiu pe cine si cum ajut daca o fac.
Alina , hai ca te-ai invatat prost cu avertismentele
mai citeste toata polologhia si vezi ca eu te-am jignit pe tine dupa mesajul in care batand galesha din pleoape (imi imaginez eu ) ne-ai spus Lilianei si mie ca oamenii gandesc despre altii prin prisma lor , nu toti vor doar sa fure si sa insele.
Multam inca o data , toata viata mea m-am antrenat sa fur si sa insel , acum m-ai desconspirat tu.
De ce n-ai facut cinste actiuni? Pai cum mai intrebi de ce ?
Pt. ca spre deosebire de altii tie ti-a fost lene sau te-au durut degetele sa ne explici si sa raspunzi la intrebarile noastre. Intrebari in care cel putin eu nu te-am jignit , doar am intrebat despre actiunie , nu despre viata ta.
Te-ai apucat sa raspunzi abia dupa etichetele noastre.
Si la asemenea aberatie citita si asemenea jigniri patetice te-as mai "jigni" inca o data cu mare placere.
De ce ?
ca e penibil sa faci ce ai facut tu.
***Fur is for petting**