Si tu poti construi o casa pentru o familie saraca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Liliana, buna dimineata. Am vazut pe alte topicuri ca esti genul care isca discutii si polemici de aiurea. Si in general te evit, dar acum nu te ignor pentru ca tin la acest proiect pe care il cunosc de afara si mai mult tin la Alina, si stiu ca nu e deloc genul infatuat care sa vrea sa isi faca imagine cu topicul asta.
Daca nu ai ceva mai bun de facut, ia-ti te rog rahatul varsat aici intr-o punguta si du-l in parc la tomberon... si vezi-ti de viata ta. Pentru ca intuiesc ca vor fi si altii enervati de replica ta si se va ajunge la circ pe un subiect al carui scop este unul nobil.
Hai, ia frumos punguta si lopatica, si adua-ti dejectiile.
Alina, imi cer scuze in numele ei. Si te rog sa o ignori.

O zi fara frustrari va doresc.

Elena & Maria Bucuria

Eleni se pare ca cea care arunca cu kk aici esti tu. Eu am tot dreptul sa intreb si sa fiu sceptica . Daca iubeai atat de mult proiectul asta puteai sa dai raspunsurile la ce am intrebat.precum a facut alina. Ei bine ideea este ca probabil prin mesajul ala eu am spus un adevar care pe tine te-a deranjat. caci altfel nu reactionai asa . Cred ca indiferent de scepticismul meu voluntari care se alatura trebuie sa stie toate detaliile proiectelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Liliana, daca te indoiesti de proiectul Habitat for Humanity inseamna ca nu sti ce inseamna asta.
Exista de 30 si ceva de ani si pana in prezent a cladit sute de mii de case in toata lumea.

Ma bucur sincer ca exista si in Romania! Sunt multi care au ramas fara case datorita inundatiilor si sigur nu isi permit sa construiasca altele.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Colegii de la o fosta firma la care am lucrat participau la aceste santiere si da, sunt pe bune. Si e un mare ajutor. Pregatiti-va sa transpirati pentru o cauza nobila...dar va veti alege cu prieteni si cu un week end pe cinste.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

deci eu am spus ca de habitat am auzit ca au asemena proiecte si in strainatate numai ca in general la noi la romani lucrurile se fac romaneste.Eu in mesaj nu am jignit ci doar am intrebat.. pana la urma oricum nu am fost lamurita cu ce se intampla cu omul daca isi pierde jobul si nu mai are de unde sa plateasca 60 de euro pe luna... pentru cat timp??
Oricum initiativa, daca e pe bune si nu ascunde alte costuri suplimentare ale furnizorilor de materiale ( tipic romaneste ) E de laudat dar teama mea este ca pe undeva si casele astea tot romaneste vor fi facute (adica de mantuiala), costurile tot "romaneste vor fi umflate si uite asa tot"beneficiarul" va fi pagubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eleni , rahatul si dejectiile nu au ce cauta la acest topic. Liliana a pus niste intrebari de bun simt , ceea ce mi se pare normal.
Nici eu nu sunt genul de pers. care se arunca cu capul inainte, mai intai vreau sa tiu toate detaliile. Asta cred eu ca nu inseamna ca ma rahatesc pe topicul asta , daca am neobrazarea sa pun niste intrebari.

Si eu ma intreb ce fac cei care nu au bani sa-si achite casa... cui ramane casa pana la urma?

Exceptand asta poriectul este f. bun si merita toate laudele. Ceva pe langa Timisoara nu se face?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Xio, intra pe situl din primul post, acolo arata ca au proieste si in Timisoara.Poti vedea harta, mai pe la mijlocul paginii.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Multumesc , Panteruto

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna seara si bine v-am regasit. Imi cer scuze pentru lipsa prelungita.

Ati ridicat o problema la care nu am inca raspuns. Asa cum am spus, sunt si eu recent implicata in proiect. Insa in mod sigur exista o procedura care se urmeaza in cazul in care beneficiarul nu mai poate plati ratele. Desi...240 ron/luna....nu este o suma mare nici macar pentru o familie care are venituri dintr-o singura sursa. Cred ca sunteti de acord cu mine.

Cat despre lucrul romanesc...casele astea se construiesc cu voluntari aflati sub supravegherea si instructajul unei echipe de profesionisti. N-or iesi ele perfecte, dar va asigur ca se respecticta toate conditiile de siguranta si in plus se pune mult suflet si vointa. Si iese treaba buna.

Haideti, astept sa ma contactati. B.nica, ti-am trimis PM de vineri. Sper ca l-ai primit.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si mie mi se pare o idee minunata si stiu si eu companii care au facut team building la astfel de proiecte. Intreb acasa si te anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Caro, multumesc de sustinere si te astept cu vesti bune.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput