Locul fetelor Nou-Venite (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ei, unde sunteti?Ati iesit toate la gratar la iarba verde?...vreti sa savurati ultimele weekenduri la iarba verde?...am inteles

o sa ies si eu la o plimbare prin parc

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,eu abia m-am intors acasa,va salut si va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor, mai da ce vorbarete sunteti noaptea
La noi e vreme frumoasa, maine mergem la plaja in gasca
Acum o sterg in oras mai am o gramada de cadouri de cumparat.....ce sa-i faci daca am famelie mare.....renumeratie mica....dupa buget Coane Fanica
Pup la fete

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ce gratarel Mvb ca la Buc ploua de rupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor vremea asta e buna pt numarat banii si facut copiidar noi ne opimnumai la partea cu FACUT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

buna seara fetelor! imi pare bine sa va cunosc! ma numesc iulia si am 23 de ani..vreau sa ma inscriu si eu pe lista aspirantelor la burticutza....
deci: iulia, data nasterii 03.07.1986, aspiranta la bebe din august 2006, far arezultate..ovare polichistice si amenoree secundara...deocamdata...:) mai in viitor avem sperante de bine.....:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Maaaaaamaaaaa fetelor ce mult ati mai scris. Lipsesc cateva zile si voi mai aveati putin si faceati capitol nou.

Cinezee Casa de piatra!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti!!! Sa-ti dea Dumnezeu un cat mai curand!

Toate fetele

Mergi la inceput

Red velvet esti pe listutza....bine ai venit in gasca noastra.... iti dorim sedere cat mai scurta.....sa stii ca toate ne dorim sa fugim la odisee.....pana atunci te invitam la discutii

sa stii ca primele 10 mesaje sunt moderate si nu apar in timp real, asa ca scrie cat mai repede 10 mesaje si apoi te asteptam sa ne cunoastem mai bine

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Cinezee casa de piatra si multi copii sanatosi
asteptam detalii

miresica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns red_velvet spune:

ok mvb, multumesc mult pentru primire! cinezee cxasa de piatra si din partea mea.....ne cunoastem noi de pe culi...:P ca sa stie toata lumea sunt atia....faza e ca am incercat sa ma loghez cu atia dar nu am reusit...din pacate...asta e mesajul nr 3...:p astept sa fac 10 mesaje...:) ma duca sa mai bantui putin peici colo sa vedem daca reusesc sa fac 10m mesaje...:) va pupic dulce! a, si cinezee itiu urez din inima ca atunci cand te intorci din luna de miere sa fiti in 3..:) pupic dulce!

Mergi la inceput