Locul fetelor Nou-Venite (7)
Raspunsuri - Pagina 19
aleesicoo spune:
Bine ai venit si sedere cat mai scurta
ce bine imi pare ca nu mai sunt eu cea mai mica de aici![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui red_velvet buna seara fetelor! imi pare bine sa va cunosc! ma numesc iulia si am 23 de ani..vreau sa ma inscriu si eu pe lista aspirantelor la burticutza.... deci: iulia, data nasterii 03.07.1986, aspiranta la bebe din august 2006, far arezultate..ovare polichistice si amenoree secundara...deocamdata...:) mai in viitor avem sperante de bine.....:) iuliana |
red_velvet spune:
sieu sunt pe aici..ma chinui sa fac cele 10 mesaje...:p a si cat despre cea mai tanara....:) am observat ca sunt fete mult mai tinere decat mine, chiar 19-20 de ani care vor bbe..plus ca sunt multe fete care in jur de 20 de ani au deja bebe...eu nuam fost atat de norocoasa....VREAU
O VREAU PE BIBI!!!!!!!
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo e cineva pe aici?...fetelor sunt fff trista maine incep munca ![]() ![]() |
Stai linistita ca o sa intrii in curand in concediu medical ptr

pianna spune:
moaaa fetelor ce-ati mai scris peste weekend cat am lipsit!!Aveti limbarita nu gluma.
Acum, serios, care ati cumparat teste de ovulatie? Recomandati un tip anume?
aleesicoo spune:
sa te auda DD. mai ales ca incep si santierul in casa
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Stai linistita ca o sa intrii in curand in concediu medical ptr ![]() ![]() |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui pianna moaaa fetelor ce-ati mai scris peste weekend cat am lipsit!!Aveti limbarita nu gluma. Acum, serios, care ati cumparat teste de ovulatie? Recomandati un tip anume? |
Eu folosesc Oview. Eram destul de multumita dar acum liniutele apar sterse inclusiv cea de control. Inainte erau mai vizibile.
Am mai folosit si minut.
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo sa te auda DD. mai ales ca incep si santierul in casa ![]() |
Bafta! Eu nu suport renovarile, mai ales praful. Mie mi s-a umflat parchetul din fata geamului de la dormitor (a plouat in casa pe sub geam) si nu l-am schimbat de groaza deranjului si a nervilor (legate de lucrari)
aleesicoo spune:
offf eu skimb gresia faianta..... spart peretii.. mi-e groazaa
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Bafta! Eu nu suport renovarile, mai ales praful. Mie mi s-a umflat parchetul din fata geamului de la dormitor (a plouat in casa pe sub geam) si nu l-am schimbat de groaza deranjului si a nervilor (legate de lucrari) |
trutzi spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo offf eu skimb gresia faianta..... spart peretii.. mi-e groazaa ![]() |
Va pregatiti cu spor ptr

Mai bine sa faci acum decat cu copil mic. Satisfactia e mare dupa ce se termina dar o sa te cam enervezi
Sau depinde ce fire esti (eu sunt mai colerica)