Fumatorii in vizita la nefumatori!
Raspunsuri - Pagina 7
Rufus spune:
Ramonika, eu si Tora suntem (din pacate, din nou) fumatori. Dar nu fumam in casa. Eu mai stau spanzurat pe geamul de la baie...Tora nici atat. Cum sa ma duc eu in casa unui nefumator (sa mai fie si femeie gravida) si sa fumez, daca la mine acasa nu fac asa ceva? Nu este nici macar logic!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana29s
Nu stiu la ce etaj stai , eu stau la etajul 3 si cineva de la 2 a gasit ca satisfacatoare solutia cu scara. In multe zile imi tin respiratia cand trec pe scara fiindca evident fumul e in toata scara nu numai la etajul 2. De multe ori trec cu fiimeu care are 5 ani (tot nefumator si el) si ne inecam de fum. Personal as prefera sa-si afume peretii lui si sa-mi lase plamanii in pace . Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri). |
Ai dreptate, imi fac mea culpa pe chestia asta, insa in apararea mea iti spun ca de fapt vizitatorii prefera sa-si scurteze vizita daca ii ard plamanii decat sa iasa in papuci pe scara pana la intrare unde e scrumiera (evident ca nu am amplasat vreo scrumiera langa usa). Chestia e ca la mine la bloc sunt copii (ca altfel nu le pot spune) de 15 - 16 ani care seara de seara se aduna si au aceleasi obiceiuri in privinta fumatului. Si in celalalt bloc in care am locuit era acelasi lucru pe scara
23+
popescudora spune:
Eu sunt fumatoare. Evident ca daca merg in vizita intreb unde se poate fuma. Am fost la fumatori unde fumam in sufragerie, la nefumatori care ma lasau sa fumez tot acolo (unii au parinti sau prieteni fumatori si nu ii deranjeaza fumul), la nefumatori care ma trimiteau pe balcon sau in bucatarie (nu am intalnit nefumator care sa ma trimita afara). On topic: sotul meu nefumator are 2 prieteni (cuplu) tot nefumatori. Mai mergeam pe la munte cu ei si drumul dura cu orele. Ma laasau fara probleme sa fumez in masina cu geamul deschis. Si la ei acasa la fel. El mai fumeaza ocazional. Cand ea a ramas gravida mi s-a pus clar conditia sa nu mai fumez in casa lor in fata ei. Oricum nu as fi facut asa ceva. Deci ies binisor pe holul ascarii, e un balconas, imi iau si cafeaua, stau 5 min pana fumez si revin. Si pot sa fac asta cat de des vreau. Quelle probleme?
Adevarul e ca daca ma trimitea careva de la etajul 8 (ipotetic) sa fumez in fata blocului cred ca urcam sau coboram 2 etaje si fumam pe hol, dupa care mucul la tomberon. Dar n-a fost cazul inca, din fericire
mary-ana spune:
Si eu sunt fumatoare dar niciodata nu am avut probleme de genul acesta,dar daca ar fi as proceda la fel ca voi
MariaG spune:
Pana la cateva luni inaintea primei sarcini fumam in casa. Apoi eu am renuntat dar mai fuma el din cand in cand in casa si cei cativa prieteni fumatori. Apoi a venit sarcina si n-a mai fumat de atunci nimeni in casa, nici pe geam (ca fumul intra linistit in casa si mie mi se intorcea stomacul pedos), nici pe balcon (a, ba da, am avut o vreme balconul deschis si s-a fumat pe balcon), nici pe scara blocului.
Cine nu rezista fumeaza in fata blocului (am avut doar un caz: soru-mea).
Acuma nu ma mai deranjeaza mirosul de tigara atunci cand se fumeaza, in schimb mirosul acru (mai ales daca s-a si baut ceva alcolizat) care ramane in haine, canapele, pereti dupa ce s-a fumat intr-o camera ma ingretoseaza.
Cine nu ma respecta suficient de mult cat sa nu-mi afume casa ma vede afara.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
eumada spune:
Voi ati fost fumatori vare au mers in vizita la nefumatori?
Eu am fost pana la operatie fumatoare de trei pachete pe zi.
Si am racit multe relatii cu cei care mi-au fost prieteni buni,am impartit o felie de paine ca atata aveam,dar cand am mers la ei in vizita ,mi s-a spus...la noi nu se fumeaza..a doua oara am evitata invitatia si uite asa ne-am racit.Ma simteam prost,si un fumator care nu paote fuma nu rezista mai mult de o ora altfel nu e fumator...invers,cat am fost insarcinata sotul meu a fumat in balconul inchis cu geamuirle deschise.Eu am mers la prieteni dar nu puteam sa impun in casa lor sa nu s efumeze..nici nu s e simteau....nu-si dau seama nici acum cand nevestele lor sunt gravide....nici u am impus la nimeni sa nu fumeze,si iata am un copil perfect...tatal meu e fumator si mama nefumatoare si....uite ca ianafar de a fuma nimic altceva...
Madalina de minunica Eva-Maria
.
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Voi ati fost fumatori vare au mers in vizita la nefumatori? Eu am fost pana la operatie fumatoare de trei pachete pe zi. Madalina de minunica Eva-Maria . |
DAAAA!!!! Si eu am fost fumatoare si imi crea o stare naspa sa stiu ca ma duc in vizita la cineva la care nu se fumeaza. Si metoda asta era... stateam cat stateam de vorba, refuzam cafeaua (care la mine se asocia cu tigara) si cand nu mai puteam La revedere!
N-am facut decat rareori compromisuri cu fumatul pe balcon - atunci cand ramaneam o noapte in vizita si dimineata cerea plamanul.
Acum ca m-am lasat (nu stiu pentru cat timp) nu-mi vine sa cred cum eram de dependenta. Aveam tot timpul un pachet nou noutz in poseta, in caz ca... e inchis la non-stop.
23+
tenorov spune:
Eu am intotdeauna scuza ca nu pot fuma in incapere, asa ca ies afara indiferent unde o fi.
mirelacam spune:
este o vorba:
VINE OMUL ,STA OLEACA
MAI VORBESTE,DAR SI PLEACA.
In codul bunelor maniere, se spune ca o vizita nu trebuie sa dureze mai mult de 1 ora sau sa zicem 2( ca suntem romani , si ne distram altfel),asa ca atata timp cat este la tine in casa poate sa se abtina sa fumeze.Si ideea cu pictograma, de BEBE LA BORD,NU SE FUMEAZA , mi se pare super.
AngeliquedeS spune:
La noi in casa nu se fumeaza deloc. SI asta de multi ani, de vreo 6. Eu am astm si fac urat de tot la fumul de tigara si sotul meu le-a pus in vedere tuturor ca dc vin la noi, tb sa se abtina cu fumatul. Si sincer nu am pierdut niciun prieten din cauza asta. Ba mai mult, cand ne ducem noi la unul dintre ei, chiar fumator, se aplica aceeasi regula, nu fumeaza nimeni in casa aluia fiindca se stie ca eu aproape mor din cauza asta. Deci se poate.
Daca as fi in situatia ta, gravida, nu mi-ar pasa absolut de nimic, pur si simplu le-as spune sa stiti ca la mine in casa nu se fumeaza, pt ca sunt gravida. Punct. Si dc nu pot intelege cat de nociv e fumatul pt o femeie insarcinata, chiar ca nu merita sa imi bat capul cu ei.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Valul pictat