Racusoare, la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

promise ieri. Bobocica mea face azi 7 ani. Nu-mi vine sa cred ce repede zboara timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Missy, LA MULTI ANI ALEXIEI!!! Sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba parte de tot ce isi doreste

Stiam eu de ce intru azi, m-au ademenit bunatatile lasate de Missy..Multa sanatate mamei tale, Missy..

EU sunt in aceasi stare, dar parca se simte o oarecare ameliorare,,,mananc mai variat cat de cat..in rest, cum doarme Mihaita cum hop si eu la nani..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

nimeni in zona???!!...

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Ba da CRIS, eu sunt, am fost si mai de dimineata, dar n-am scris ca mi-era ca facem dialog, in curand monolog, dupa cum s-au retras toate fetele cei 3 pasi inapoi ai racilor.

cum te mai simti CRIS?
ANDRU - da chiar ne-ai parasit? nu ne mai faci pofta cu bunataturile gatite de tine?

Mergi la inceput

Missy, exceptand dimineata si seara cand am niste dureri crunte de cap si greturi urate de tot, mi-e cat de cat bine. Cum ati serbat ieri?

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

CRIS iti doresc sa treaca cat mai repede neplacerile si sa te bucuri la maxim de sarcina.
Ieri a fost mare chef, nu stiu cum am reusit sa strangem vreo 25 de copii, de la 1 an jumate la 8 ani, nu pot sa-ti inchipui ce-a fost pe capul meu timp de 3 ore. Normal ca si acum ma doare gatul la cat am urlat, nu ca sa-i cert sau ceva, ci macar sa-i acopar si sa ma fac auzita in situatiile de criza. Dar important e ca ei s-au distrat. Ca eu oricum nu cred ca mai repet curand experienta asta, sau nu cu un numar asa mare de copii.
Mihaita ce mai face? Ce mai zice nou? Maia mea de exemplu e o tacuta, in continuare, greu de tot scoatem un cuvant de la ea, si le mai si poceste, desi o prin de atatea ori ca le zice corect. De exemplu, ca tot i-am pus nume complicat, zice ca o cheama Nana, dar cand vorbeste la telefon zice Maia. E o bandita mica.
Wow ce de am scris, ma retrag la continuat desfacut cadouri, ca la asa multi invitati, cadourile pe masura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! O, un ceai?
Mi-a fost dor de voi!
Azi e prima zi de scarbici, ma simt binisor dar nu bine, Dani e bine si el, bona inca zace la pat dar o sa-si revina si ea pana luni. Pe socrela n-am reusit sa o "virusez".
Cris, ma bucur ca te simti mai bine.
Missy, eu cedam nervos cu atatia copii in jur. Chemam ajutoare!
Mire? Tot suparici?
Va de la distanta, va doresc o zi frumoasa si un wk minunat.

Mergi la inceput

Neata!!

Vicky, prefer ceaiul.. Ma bucur ca sunteti bine. Dani nu mai e la after school??? Are bona? Uite ca nu am vazut cand ai scris..

Sefa e suparici??? DA' ce s-a intamplat?? sa treaca supararea..

Missy, cred ca fugeam si ii lasam pe copii singuri..la ziua lui Mihaita au fost 5 fete ( intre 4 ani si 7 ani ) si am simtit ca o iau razna!! Hehehe, MIhaita e si el un mic escroc sentimental( stiu ei copiii astia ce stiu ), vine sa il iau in brate si sa imi dea un pupic numai cand simte el ca are de castigat( o smecherie si jumatate)...In rest fuge toata ziua( deci alearga, nu merge ), nu sta locului o clipa!... Dar e si cumintel, nu face prostii mari, doarme vreo 4-5 ore pe zi, papa tot si nu face mofturi

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, am terminat cu after-ul in iunie, si nu l-am mai reinscris, din motive financiare (nu degeaba e criza). Si cum bona lui actuala e fosta lui bona care l-a crescut, am preferat-o pe ea. Ea a fost ocupata sa o creasca pe nepotica soacra-mii, acum au dat-o la gradinita si au renuntat la bona. Si eu atat am asteptat! Iar Dani radiaza de fericire.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preda_vicky

Cris, am terminat cu after-ul in iunie, si nu l-am mai reinscris, din motive financiare (nu degeaba e criza). Si cum bona lui actuala e fosta lui bona care l-a crescut, am preferat-o pe ea. Ea a fost ocupata sa o creasca pe nepotica soacra-mii, acum au dat-o la gradinita si au renuntat la bona. Si eu atat am asteptat! Iar Dani radiaza de fericire.

Vicky

am inteles.. pai daca lui Dani ii e bine asa , e tot ce conteaza.

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput