Racusoare, la apel! (51)
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Neata!!!
Missy, LA MULTI ANI ALEXIEI!!! Sa fie sanatoasa, fericita si sa aiba parte de tot ce isi doreste
Stiam eu de ce intru azi, m-au ademenit bunatatile lasate de Missy..Multa sanatate mamei tale, Missy..
EU sunt in aceasi stare, dar parca se simte o oarecare ameliorare,,,mananc mai variat cat de cat..in rest, cum doarme Mihaita cum hop si eu la nani..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
nimeni in zona???!!...
8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
![](images/user_woman.png)
Missy spune:
Ba da CRIS, eu sunt, am fost si mai de dimineata, dar n-am scris ca mi-era ca facem dialog, in curand monolog, dupa cum s-au retras toate fetele cei 3 pasi inapoi ai racilor.
cum te mai simti CRIS?
ANDRU - da chiar ne-ai parasit? nu ne mai faci pofta cu bunataturile gatite de tine?
M&M spune:
Missy, exceptand dimineata si seara cand am niste dureri crunte de cap si greturi urate de tot, mi-e cat de cat bine. Cum ati serbat ieri?
8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Missy spune:
CRIS iti doresc sa treaca cat mai repede neplacerile si sa te bucuri la maxim de sarcina.
Ieri a fost mare chef, nu stiu cum am reusit sa strangem vreo 25 de copii, de la 1 an jumate la 8 ani, nu pot sa-ti inchipui ce-a fost pe capul meu timp de 3 ore. Normal ca si acum ma doare gatul la cat am urlat, nu ca sa-i cert sau ceva, ci macar sa-i acopar si sa ma fac auzita in situatiile de criza. Dar important e ca ei s-au distrat. Ca eu oricum nu cred ca mai repet curand experienta asta, sau nu cu un numar asa mare de copii.
Mihaita ce mai face? Ce mai zice nou? Maia mea de exemplu e o tacuta, in continuare, greu de tot scoatem un cuvant de la ea, si le mai si poceste, desi o prin de atatea ori ca le zice corect. De exemplu, ca tot i-am pus nume complicat, zice ca o cheama Nana, dar cand vorbeste la telefon zice Maia. E o bandita mica.
Wow ce de am scris, ma retrag la continuat desfacut cadouri, ca la asa multi invitati, cadourile pe masura ...
preda_vicky spune:
Buna dimineata! O, un ceai?
Mi-a fost dor de voi!
Azi e prima zi de scarbici, ma simt binisor dar nu bine, Dani e bine si el, bona inca zace la pat dar o sa-si revina si ea pana luni. Pe socrela n-am reusit sa o "virusez".
Cris, ma bucur ca te simti mai bine.
Missy, eu cedam nervos cu atatia copii in jur. Chemam ajutoare!
Mire? Tot suparici?
Va de la distanta, va doresc o zi frumoasa si un wk minunat.
M&M spune:
Neata!!
Vicky, prefer ceaiul.. Ma bucur ca sunteti bine. Dani nu mai e la after school??? Are bona? Uite ca nu am vazut cand ai scris..
Sefa e suparici??? DA' ce s-a intamplat?? sa treaca supararea..
Missy, cred ca fugeam si ii lasam pe copii singuri..la ziua lui Mihaita au fost 5 fete ( intre 4 ani si 7 ani ) si am simtit ca o iau razna!! Hehehe, MIhaita e si el un mic escroc sentimental( stiu ei copiii astia ce stiu ), vine sa il iau in brate si sa imi dea un pupic numai cand simte el ca are de castigat( o smecherie si jumatate)...In rest fuge toata ziua( deci alearga, nu merge ), nu sta locului o clipa!...
Dar e si cumintel, nu face prostii mari, doarme vreo 4-5 ore pe zi, papa tot si nu face mofturi
8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
preda_vicky spune:
Cris, am terminat cu after-ul in iunie, si nu l-am mai reinscris, din motive financiare (nu degeaba e criza). Si cum bona lui actuala e fosta lui bona care l-a crescut, am preferat-o pe ea. Ea a fost ocupata sa o creasca pe nepotica soacra-mii, acum au dat-o la gradinita si au renuntat la bona. Si eu atat am asteptat
! Iar Dani radiaza de fericire
.
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preda_vicky Cris, am terminat cu after-ul in iunie, si nu l-am mai reinscris, din motive financiare (nu degeaba e criza ![]() ![]() ![]() Vicky |
am inteles..
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Cristina,mami de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)