Racusoare, la apel! (51)
Raspunsuri - Pagina 11
preda_vicky spune:
Felicitari Ramonei, ma bucur ca sunt bine.
O ?
Mire, multi-multi, sa plece cele rele, cele bune sa se-adune!
fetele, o zi buna va doresc.
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va astept cu o tare, aromata si mai ales fierbinte!
Am si eu semne de raceala , m-am culcat bine si m-am trezit cu dureri de cap.
Va cu drag de la cap la coada si de la coada la cap!
M&M spune:
..aici sunt...
In primul rand felicitari Ramona pentru bebe !! Sa fie santos , cuminte si papacios, iar tie refacere rapida...
Amalia, felicitari pentru primii pasi ai Lucai Acum 3 luni traim si eu aceleasi emotii ca si tine!..
Mire, eu intru mai rar, mai arunc un ochi la odisee, din cauza de stari de rau, greturi, ameteli si un soooomnnnn!!!!...Cum doarme Mihaita cum hop si eu in pat; am ajuns mai rau ca el..
Vicky, insanatosire grabnica lui Dani.
Andru? MIki?
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Amalia spune:
Buna fetelor!
Urata vreme! Ieri n-am reusit sa iesim deloc, am preferat pe la 18 sa le fac o baie luuunga la prichindei si sa-si consume eneria balacindu-se, decat pe afara. Astazi am reusit sa iesim de la 11:30 la 13:30 si am si prins 2 reprize de ploaie, dar mai marunta, burnita.
Ma uit acum cum toarna cu galeata..brrr.
Luca doarme fericit de la 15. I-a prins tare bine plimbarea, ca a adormit imediat. David se joaca cuminte in camera lui...asa ca eu bantui pe net. As pune si eu capul pe perna, ca tare ma mai trage vremea la somn, dar stiu ca daca o fac am de tras diseara..si o sa ma culc dupa 1-2.
Cris pup dulce, sa treaca greturile astea cat mai pe nesimtite!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Missy spune:
Haideti fetelor mai cu voiosie, ce-i asa liniste pe aici?
Va servesc eu cafeluta de dimineata, ceai sau sirop (de zmeura, productie proprie) cu apa minerala.
Eu am trecut prin multe sapt trecuta, cam toate negative, incepand de la intarzierea pieselor pt reparatia masinii, trecand la scandal si probleme cu functionari batuti in cap pentru introducerea unor Caen-ri la firma, si culminand cu un infarct suferit de mama mea. Din fericire a avut noroc de asistente pricepute la urgenta, pt ca salvarea la ora serii are doar sofer nu si medic, urgenta la fel, doar asistente, nu si medic de garda, dar pt ca in prezent se simte bine,, inghitiam galusca si mergem mai departe. A bine, ca al meu sot a luat atitudine si a facut scandal, in sensul ca le-a zis ce a avut de zis, si le-a explicat printre altele ca ambulanta nu e alimentara, sa inchizi la 6 seara si la revedere.
Acum facem naveta intre spital si copii acasa, si cel mai important e ca se simte bine si in cateva zile va veni acasa.
Fetele va pup, nu ma mai lasa Maia sa scriu.
Revin maine, cu bunatati ca va fi ziua Alexiei.
preda_vicky spune:
Missy, multa sanatate mamei tale si Alexiei pt. maine.
Azi va dau eu galuste cu prune. Eu de sambata am stat numai in pat, m-a prins o gripa ingrozitoare, am crezut ca-i porcina dar de data asta m-a sarit. Sunt in medical toata saptamana, azi m-am ridicat putin din pat si mi-am propus sa intru sa va de la distanta ca sa nu va molipsesc.
Va doresc o zi cu soare.