Racusoare, la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, ma bucur ca totul e in regula cu samburelul. Ce-o fi, sanatos sa fie! Lasa, mai e putin si trec si starile de rau!
Eu va servesc cu si cozonac, e cald inca, a facut socrela aseara.
Va , va doresc o zi buna si un wk minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata. o cafea? un ceai? fie ele si mai tarziu.. sunt sigura ca sunt acceptate
cris, ma bucur mult k bebe e bine.. si.. nu te baza pe nimic cand spui ca va fi tot baietel... sa nu ai vreo surpriza
mai ai putintel si trec si starile nasoale.. si vei avea o sarcina linistita.
pupici la restul racusoarelor.. si mai ales pupici si la multi ani sofiei de geo
te asteptam cu tortul mamico!

Mergi la inceput

la drum de seara... am intrat sa va salut si sa va , s-a terminat si cu parastasul pe anul asta, acum au plecat ultimii musafiri, sunt rupta-n paispe, pune-te masa - scoala-te masa, spala vase si pahare. M-am trezit de pe la 5.30 ca Dani facea iar febra, ba tuseste, ba i se infunda nasul, mititelul e racit bine. Las'ca se face el mare!
Ma retrag la si apoi la .
fetele cu drag.

Mergi la inceput

hello. o cafea tarzie si azi se accepta? sau iar o arunc ca voi nu treceti sa beti?
viki, cum vine aia.. e racit bine? io cred ca e racit rau
eu ieri nu m-am simtit prea bine.. asa k am facut decat 3 cumparaturi si am pus la spalat de 2 ori.. respectiv intins. apoi am iesit prin oras.. si iata cum azi am de gatit.. vreau sa ma si vopsesc, tb sa fac baie, unghii.
si tot ce am reusit sa fac pana la ora asta.. a fost sa mananc, sa beau cafeaua si sa coc niste vinete. need help!
ala io.. ala io...
la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!

Mirela hai ca trec eu sa te ajut! Pentru asa cafea buna cum ne servesti mereu, merita!
Vicky multa sanatate lui Dani!
Si eu cu David suntem raciti, dar cred ca deja ne trece. Deh, trecerea asta de la o temperatura la asta, ne-a dat peste cap.

Puiul meu mic o ia la picior. Deja merge de o manuta si "s-a riscat" si la 7-8 pasi singurel...deci nu mai e mult.
Eu sunt prinsa cu ritmul asta zilnic...scoala, lectii, iesit afara, mancare, curatenie...etc, etc...ca nu am vreme nici de plictis, dar nici de altele, asa ca ma scuzati ca intru cam rar.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

neata.
hmmm.. ma obligati sa fac prezenta
sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput

O cana de lapte cu cacao?...pentru bolnaviori un ceai de tei cu miere si lamaie!
M-am prezentat la apel...si asa am cam tras chiulul in ultima vreme..si daca ma prinde iar Mire ca nu's...ma ia de urechi!
Am o burta maaaare si rotunda. Am bagat in ea la struguri (pe langa masa de seara obisnuita), de m-am facut ca un balon. Maine sunt decisa s-o umplu cu niste pere . Iubesc toamna pentru asta!
Va pup, sa fiti cuminti!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Buna dimineata, e gata.
Amalia, mi-ai facut de fructe, dar eu as manca o salata de fructe, sa vad toate soiurile in bol.
Va cu drag!

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Vicky multumim pentru cafeluta! Ma bucur ca ti-am facut pofta...parca in ultima vreme a cam uitat lumea sa mai manance fructe. Dam la copii, dar noi nu mai bem un suc stors in casa (da' avem storcatoare), nu mai mancam un fruct...mai simplu e sa rontaim ceva sau sa mancam o ciocolata.
Ma pregatesc sa ma duc cu piticul la controlul de 11 luni la policlinica.
Va pup, o buna!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

hello..
nu-s in toane bune dar.. am intrat sa va spun k a nascut ramona. la 34 sapt si 4 zile. dar atat ea cat si bebe sunt bine!
felicitari mami cu pui de om!
ma retrag..

Mergi la inceput