Racusoare, la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

am avut o nunta in weekend, plus invitati, plus stari de greata , varsaturi, ameteli...

Cristina, 6+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, imi pare rau ca ai o sarcina cu probleme din acestea. Va , va servesc cu o si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

neata!
multam de coffee,e f buna si merge la fix,ca ieri am muncir f mult pana aseara la ora 11;facut 3 feluri de mancare,pus gogosar la macerat ,azi sa ii pun la borcane,facut zacusca,pus la borcane,facut baie la copil si gata ca nu mi-au stat picioarele toata ziua,azi sunt mai libera,decat sa pun gogosarul la borcane si sa retusez un pic prin casa si atat.
criss-ai incercat sa mananci grapefruit?
cred ca merge ptr greata f bn si iti face si bn ca are multe vitamine,chiar imi pare rau ptr tine ca intampini asa ceva;sper sa iti treaca repede si sa fie o sarcina cat mai usoara.

poop toate fetele si merg sa imi termin treaba si mai trec pe la voi.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

buna dimineata !

Felicitari Cristina ! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Tocmai am reusit sa pierd tot ce scrisesem
Nu am nascut inca, sunt de abia in 36 de saptamani, deci mai am foarte putin. Sper sa se intample cat mai repede pentru ca bebe nu mai are loc asa ca imi nenoroceste organele interne. Are foarte multa activitate, cateodata ma intreb unde mai are atata loc de desfasurare. Obosesc foarte repede si o simpla iesire la tobogane echivaleaza cu 200 m plat.
Saptamana aceasta ne ducem la Bz ca sa fim mult mai aproape de Bucuresti.
Sofia este bine, e la gradinita, care e foarte aproape de mine, 5 minute si e si foarte dotata. Sunt o mamica fericita!Ne pregatim sa o serbam sambata, face trei ani!Ce a trecut timpul!
Cred ca pe bebelusa o va chema Anastasia....
Va pup pe toate si imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa mai vin pe la voi. Va urez toate cele bune si pana plec poate mai am net.
36+ si mamica de Sofia (26.09.2006)

Mergi la inceput

Geo, ce bine ca ne mai scrii! Chiar ma intrebam daca ai nascut! Sa ne anunti cand e momentul, sa scoatem ! Nastere usoara si bb sanatos si mancacios.
Va ofer o fierbine si ma apuc de treaba. Am o zi proasta, asa ca ma ascund sa nu va molipsesc.
si o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Neata!!!

Vicky, sa treaca starea proasta..

Geox, mai ai putin!!

Andru, am incercat si grapefruit..degeaba..oricum starea nasoala e doar dimineata , in jurul pranzului trece..

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara. sunt doar in trecere. nimic nou la mine.. asa k.. ma retrag..
o seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

si eu sunt pe aici dar am tot avut treaba si nu prea mai am timp asa,insa sper sa recuperez,desi cred ca peste 2 sapt,ca luni plec cu andrei la recuperare la bucuresti ptr 2 saptamani si o sa lipsesc;

criss-sper sa treaca repede starile astea proaste de dimineata si sa ramai o mamica feicita si sanatoasa in asteptarea minunii din viata ta

pooop toate fetele si merg sa ii dau lapticul lui andrei ca e si cam obosit ca nu a dormit azi.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Sunt cu rushii dupa mine si mi-e raaaaaaau, asa ca doar va las si va.

Mergi la inceput

Neata!!...

AM fost la eco aseara!!! Samburelul ( e doar unul fiindca am avut emotii ca sunt 2 la cat de rau imi e) e bine , sta la caldurica unde trebuie, are 0,5 cm si o frecventa cardiaca de 119 batai pe minut, Asa era si la Mihaita..deci cred ca este tot baiat..

Cristina, 6+ si mamica de Mihaita

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput