Racusoare, la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Hehehe ... VICKY welcome back! Bine ca ti-ai mai revenit, sanatate multa tuturor.
Eu am vesti bune azi, Alexia a luat prima nota, ma rog FB cum e in ziua de azi, are si carnet, si am cazut asa intr-o melancolie, ca am copil de cu carnet (de scoala, nu de soferi - inca). A iesit si maica-mea din spital, deci am tone de haine de splaat, dar macar am scapat de naveta. Si tot azi am primit in sfarsit banii de la asigurari pt masina, si am si dus-o repede la service. Dupa 2 luni ... de bla bla-ri specifice asiguratoriilor.
Va pup, ma pun la treaba, in weekendul asta sper sa reusesc sa-mi mut finally biroul in spatiul din centru inchiriat de la 1 al acestei luni. Parca parca iasa soarele si pe strada mea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pe a mea e asa un nor gros...
si tine cat toata strada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pup fetele!
Missy ma bucur ca reintra toate in normal! Te inteleg cu nota...asa ma simteam si eu anul trecut.
Mire ce s-a intamplat? De unde norul?

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

neata. cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Mirela multumesc pentru cafea! Bunaa...nu refuz nici la ora asta!
Am o stare proasta astazi...nu stiu de ce. Parca astept sa se intample ceva care nu-mi place...macar de as stii ce. Urat sentiment!
Ma duc sa ma uit la tv cat doarme piticul. Apropo....gata, deja merge bine singurel!
Va pup, sa aveti o duminica frumoasa!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
e gata si va asteapta.
Amalia, aceeasi senzatie o aveam si eu, inca o mai am dar incerc sa o ignor. Wow, Luca deja merge? Ce trece timpul!
Va cu drag, va doresc o zi buna si o saptamana minunata.

Mergi la inceput

aceeasi senzatie am avut-o si eu. si.. s-a intamplat. insa.. nu vreau sa vb despre asta.
o zi buna fetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, o fierbinte doreste cineva?
Mire, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Iau eu cafea, si 10 litri de apa daca aveti. Ieri toata ziua n-ama vut apa, cica ceva lucrari, au dat drumul azi noapte la 12, cand cine s-a trezit sa spele ceva, si de dimineata surpriza, iar fara apa, cica s-a defectat tot ce au lucrat ieri. Problema e ca azi nestiind ca nu vom avea, nu avem nici apa stransa. Mai ramane se ne ia ci surentul si ne vom simti ca in 1800. Toamna.
Ploua naspa aici, marunt si plictisitor, si ma mananca toata pielea din lipsa de apa, deci dush.

Voua va doresc o zi buna, cu apa, soare si vesti bune.

Mergi la inceput