Cum v-ati simti daca.......
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
M-as simtit ca dracu si in timpul asta i-as spune sa-si faca rapid bagajele , sa sara pe matura si sa se care naibii din viata mea.
Scuza-ma, dar nu vad de ce sa mai stai cu un egocentric si un narcisist . Sincer , eu m-as gandi foooarte serios daca sa-mi impart viata cu un asemenea om.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Guestus spune:
Uite yo nu cred ca vine EL asa din senin si incepe cu "sa-mi pupi mina ca stau cu tine" si altele.
Poate ca tu ai inceput razboiul...si nu acum recunosti.
iepumic spune:
Guestus, iti respect punctul de vedere.
Nu este insa nici un razboi. Eu chiar credeam ca lucrurile au intrat pe un fagas bun...si apoi mi-au picat cateva "ghiulele" in cap. Acuma daca voi putea sa le mai duc si pe astea sau nu...voi vedea. Si nu am afirmat nici nu moment ca omul e rau sau asa ceva...are si parti bune, si parti rele, ca toti dintre noi, inclusiv ca mine.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
rrox3 spune:
Sau poate tu te-ai plans mereu ca ti-e greu si ai cerut sustinere si recunoastere a eforturilor si suferintelor tale. Si in timpul asta ai uitat cu totul ca si lui ii e greu, ca si el are nevoie de recunoastere. Si omu' a adunat, a adunat si a dat pe afara spunandu-ti o gramada de rautati, pe care e foarte posibil defapt sa nu le gandeasca. Pur si simplu trebuia sa-ti zica ceva cat mai "greu" sa bagi odata de seama ca si el face eforturi. Sa-l apreciezi. Un semnal de alarma. Poate.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
felicici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 felicici,nu suntem la ora de filosofie si intrebarea nu era care e mai matur. |
Nu aceasta era intrebarea, dar infertilitatea in cuplu este o problema peste care nu se poate trece fara a face un exercitiu de maturitate.
citat din mesajul lui danny1 nu mai filosofa superior,nu e locul. |
Aici iti dau dreptate, chiar nu este locul. Acest subforum s-ar numi mai bine "Throw him to the lions!". In ziua in care as putea sa citesc cum niste straini il numesc pe sotul meu un "astfel de om" si restul apelativelor la adresa barbatilor discutati la acest capitol nici o intrebare nu si-ar mai avea rostul, ar fi clar ca nu il iubesc.
Lorena(19.12.2007)
iepumic spune:
Guestus, nu. Sunt o persoana corecta, cel putin incerc sa fiu. Daca aveam parul in ochi cred ca-l vedeam.
Eu cred ca intr-o casnicie anumite lucruri nu se fac iar altele nu se spun. Pur si simplu. Nu vad de ce ar trebui sa ranesti sentimentele celui de langa tine.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui felicici Acest subforum s-ar numi mai bine "Throw him to the lions!". In ziua in care as putea sa citesc cum niste straini il numesc pe sotul meu un "astfel de om" si restul apelativelor la adresa barbatilor discutati la acest capitol nici o intrebare nu si-ar mai avea rostul |
Total off-topic (adica nu are nici o legatura cu subiectul si nici cu iepumic sau sotul ei)... aici iti dau dreptate.
Atat de simplu se spune la orice subiect o varianta pt "Throw him to the lions!" spus de tine. De parca toate cele care dau sfaturi au acasa numai "barbati perfecti". Off, vai mie, eu nu am avut norocul asta.
Imi cer scuze pt audienta, nu am facut referire la nimeni anume, ci la ideea de a da sfaturi drastice.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
iepumic spune:
Rugamintea mea este ca aceste discutii sa le purtati la un topic separat deoarece nu au nici o legatura cu mine si cu problema ridicata de mine.
Cat despre sfaturi...este foarte usor sa le dai si mai greu sa le urmezi iar oamenii cu capul pe umeri stiu sa "cearna".
Cat despre etichetele pe care le pun unii sau altii...cred ca nu isi au locul aici, nu suntem aici sa aruncam cu noroi in nimeni. Un schimb de pareri este suficient si banuiesc ca atat cauta majoritatea celor care posteaza aici si nimic mai mult.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
felicici spune:
citat din mesajul lui iepumic Rugamintea mea este ca aceste discutii sa le purtati la un topic separat deoarece nu au nici o legatura cu mine si cu problema ridicata de mine. Cat despre sfaturi...este foarte usor sa le dai si mai greu sa le urmezi iar oamenii cu capul pe umeri stiu sa "cearna". Cat despre etichetele pe care le pun unii sau altii...cred ca nu isi au locul aici, nu suntem aici sa aruncam cu noroi in nimeni. Un schimb de pareri este suficient si banuiesc ca atat cauta majoritatea celor care posteaza aici si nimic mai mult. Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Imi pare rau ca din postarile mele nu reusesti sa extragi nimic care sa te ajute. Deci am sa le reformulez astfel incat mesajul sa ajunga mai usor la tine...ai o problema serioasa in cuplu pe care ar trebui sa o tratezi cu multa maturitate si pentru care nu vei putea gasi solutia decat impreuna cu sotul tau, pentru ca doar voi doi stiti ce se intampla cu voi si ce este in sufletul fiecaruia. In plus, asa cum ai subliniat, tu ii cunosti de exemplu si plusurile pe care nu le-ai relatat aici...si acolo in calitatile sotului tau ai putea gasi iesirea din problema, nu in defectele sale. Si mai era un mesaj foarte important...sa te intrebi daca il mai iubesti, nu daca te merita sau daca merita sa faci copii cu el. Si daca ajungi la concluzia ca da, totusi il iubesti, pasul urmator ar fi sa aflii daca el te iubeste pe tine. Apoi lucrurile vor decurge firesc.
Si conceptia ta cum ca in casnicie sunt lucruri care nu se fac si nu se spun nu te va ajuta sa ai o casnicie fericita. Daca un lucru se doreste ar trebui facut si daca un lucru se simte ar trebui spus.
Lorena(19.12.2007)