Cum v-ati simti daca.......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

iepumic????
de ce mai stai draga cu el,,,,m-am uitat la pozele tale si am vazut o frumusete de fata,plina de viata
de ce iti sacrifici viAta ptr cineva care NU TE MERITA
fa-ti curaj si da-i papucii,,,viata e prea scurta sa ti-o petreci langa un om fara inima,,,
sincer nu stiu cum ai putut sa treci peste atatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

A iti dori un copil este este o directie de viata in privinta careia a face un compromis mi se pare foarte greu, trebuie sa ai motive foarte serioase. Se aplica si atunci cand nu iti doresti un copil. E greu sa iti doresti un copil si sa nu il poti avea, e greu sa nu iti doresti un copil dar sa fii pus in fata faptului implinit si sa nu se tina cont de parerea ta. Si 'greu' este un cuvand prea soft pentru ambele situatii. Ambele sunt adevarate tragedii in viata. Pentru ca fiecare om priveste inainte sa un drum, stie unde ar vrea sa ajunga si in ambele situatii este vorba despre un drum inchis, poate nu vei avea neaparat regrete dar e clar ca trebuie sa o apuci pe alt drum.

Nici unul dintre voi nu are o atitudine matura fata de situatie. Nici el ca pune problema astfel nici tu ca deschizi pe forum acest subiect care nu te poate ajuta cu nimic decat iti va da satisfactia rosiilor primite in freza de acest barbat insensibil.

Ce importanta are cum s-ar fi simtit altcineva? Pot sa intreb de curiozitate cum te-ai simtit tu? Este greu de descris ce se poate simti intr-o atare situatie dar cert este ca trebuie sa accepti sentimentele ce te incearca si sa aprofundezi discutia oricat de greu ar fi. Acesta nu este un subiect de lasat in pom. Odata deschisa aceasta discutie trebuie dusa pana la capat si lucrurile lamurite. Cred ca ar fi fost bine sa ii prezinti sotului tau posibilitatea ca s-ar putea ca orice vei face sa nu poti avea un copil si sa ii ceri sa se gandeasca serios la asta, sa decida daca poate face un compromis in acest capitol al vietii sale si daca nu...sa plece, intrucat exista si barbati care nu isi doresc copii, sau care au deja dintr-o casnicie anterioara...deci lucrurile s-ar putea aranja astfel incat toata lumea sa iasa bine conform potentialului propriu. Am mai intrebat eu la un alt subiect sensibil...pentru ce este nevoie de sacrificiu? Si oricum daca ALEGI sa te sacrifici mi se pare o ipocrizie sa te plangi sau sa ceri recunostinta pentru asta cand poti foarte bine sa alegi sa nu o faci...asta ar fi mesajul meu pentru el.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

in primul rand, e posibil sa-ti fi spus ce ti-a spus tocmai ca sa renunti tu, poate el asta si vrea, sa va despartiti. nu stiu, e doar o presupunere...

in al doilea rand, spune-mi si mie, care e vina ta? ti-ai oprit fertilitatea de buna voie? ai facut ceva anume sa nu poti face copii? daca nu, atunci nu vad care ar fi vina ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Nici unul dintre voi nu are o atitudine matura fata de situatie. Nici el ca pune problema astfel nici tu ca deschizi pe forum acest subiect care nu te poate ajuta cu nimic decat iti va da satisfactia rosiilor primite in freza de acest barbat insensibil.

Uneori, un asemenea subiect dezbatut pe un forum, ajuta sa nu te simti atat de al draqu` de singur.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

iepurmic - am citit si unde scriai de cum se poarta cu tine...

pot sa te intreb daca il iubesti? daca il mai iubesti? sau ce face bine de te tine langa el cu toate minusurile astea? ca eu personal nu stiu daca as putea trai asa, nu stiu ce ar putea sa faca atat de bine cat sa compenseze restul

de adoptie ati vorbit? ce parere are? ca poate chiar nu se poate natural - dar ca sa fii mama/parinte nu trebuie neaparat sa fii si gravida. sau vrea neaparat sa fie din sangele lui? (nu stiu de unde se pun ghilimele pe tastatura asta)

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Mda...din pacate e vb de mine...si din pacate chiar ma simt ca parca trag singura la caruta. Cand iese ceva bine am facut "noi" sau 'el". Cand iese prost...eu am fost de vina. Daca ar mai fi sa adaug ca m-a uitat in aeroport intr-o dimineata cand promisese sa vina sa ma ia si ca m-a lasat sa stau 1 ora in Piata unirii cautand taxi pe motiv ca daca mi-a trebuit concert Madonna trebuia sa ma gandesc si cum ma intorc acasa.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Este egocentrist, totul se reduce la el. Din pacate multi barbati sunt asa.
Cum a spus Daria, nu m-as simti jignita de o realitate cu care m-as confrunta, ci m-as simti tradata de omul care ar trebui sa lupte alaturi de mine pt un ideal comun.
Daca el ar fi fost cel cu probleme, daca analizele lui ar fi iesit rau. Ce asteptari ar fi avut de la tine? Sa-l intelegi, sa-l ajuti sa depaseasca aceste momente si eventual depresia care o fac barbatii in asemenea cazuri? Stii ce e absurd? Daca un barbat are probleme, se poate trai bine mersi si fara un copil, daca femeia are probleme, se ajunge... uite aici, la reprosuri. Dar vina a cui este? Tu cu ce ai gresit? Daca ai avea vreo problema de sanatate, vreo boala, Doamne fereste, asta ar face? Te-ar parasi pt ca nu mai esti cum erai la inceput? Ca se spune ca infertilitatea este o boala, nu? Si te astepti fata de omul care te-a luat din dragoste si care pretinde ca te iubeste, sa te accepte asa cum esti, si, mai mult, asa cum vei fi. Nimeni nu se casatoreste cu speranta ca si peste multi ani va trai tot langa omul tanar, frumos, sanatos si iubitor cum este in ziua nuntii.
Iar faza cu "aprecierea", oh, vai Doamne, ce onoare pt tine ca te accepta asa. Si ca abia daca faci un copil vei merita respectul lui. Ai nevoie de acest respect? Castigat asa? Pt faptul ca esti sotia lui nu meriti respect? E oare problema de educatie si atitudine, sau e lipsa de iubire? Seamana cu vechea problema din timpurile cand nu se stia ce determina sexul copilului si barbatul era suparat pe nevasta daca nu avea un fiu. Ca pe vremea aceea nu se stia ca de fapt chiar de dansul depindea sexul copilului. Incerc sa-mi imaginez cat de dramatic a fost pt primul barbat care a aflat acest lucru.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

de cand a inceput perioada asta plina de nemultumiri si necazuri? ca doar nu mereu s-a purtat asa, nu? ca altfel nu-l luai de sot.
nu este posibil ca pe fondul dezamagirii ca nu reusiti sa aveti un bebe, fiecare sa se razbune pe celalalt din cauza supararii ce va apasa pe fiecare dintre voi?
nu e posibil ca timpul asta in care ati tot sperat si nu s-a implinit ce va doriti, sa -si fi pus amprenta asupra casniciei voastre?

cauta mai in adanc, nu doar la suprafata. de unde si de cand vine problema> care este??? cum se poate rezolva? iarta-ma! dar eu nu cred ca sotul tau crede cu adevarat ce spui ca ti-a zis de ziua ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Citat:
mamagiuliei Publicat la - 02/09/2009 : 15:51:27
--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Citat:

Uneori, un asemenea subiect dezbatut pe un forum, ajuta sa nu te simti atat de al draqu` de singur.

felicici, ti-a raspuns deja mamagiuliei pt mine. Daca am deschis acest topic am facut-o pt ca asa am simtit si nu trebuie sa ma justific in fata nimanui. Cine vrea sa posteze bine, cine nu.
Aici in schimb iti dau dreptate:
Citat:
Si oricum daca ALEGI sa te sacrifici mi se pare o ipocrizie sa te plangi sau sa ceri recunostinta pentru asta cand poti foarte bine sa alegi sa nu o faci...asta ar fi mesajul meu pentru el.

Ramonika, nu am facut nimic sa imi opresc fertilitatea. Ba chiar, daca ar fi sa o iau de la Adam si Eva, eu am fost prima care a ridicat problema copilului iar mi-a zis ca nu e pregatit. Apoi s-a trezit deodata ca vrea copil si vrea acum. Iar "acum" s-a dovedit a dura vreo 2 ani si mai dureaza inca, pt ca intre timp, in ciuda analizelor, monitorizarilor, tratamentelor, eu nu am reusit sa raman insarcinata. Probabil mai sunt niste etape de parcurs si voi reusi dar acum nu prea ma simt in stare. In multe situatii am simtit ca in loc sa imi usureze putin situatia el mi-o ingreuna...dar am crezut ca mi se pare. Acum insa mi-a devenit evident.

hellenne, daca ti-as spune ca a fost chiar mai rau de atat...dar eu am luptat pt a-l schimba si, in anumite privinte, am reusit...dar se pare ca parul se schimba dar naravul ba. Si da, am fost la un pas sa nu ma marit cu el...si uite ca totusi am facut-o...E o poveste atat de lunga....Acum nu zice nimeni ca n-are si calitati...dar anumite lucruri dor atat de mult....

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

felicici,nu suntem la ora de filosofie si intrebarea nu era care e mai matur.iar daca nu-ti convine subiectul,pa.nu mai filosofa superior,nu e locul.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput