Regasiri (36)
Raspunsuri - Pagina 18
mayaione spune:
Dupa cunostintele mele, putine in domeniu
, eu cred ca are acelasi rol pe care-l are buchetul. Buchetul se arunca la domnisoare, jarteaua la domnisori. Eu am pus pt ca e bine sa ai in ziua nuntii ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru, mi-am luat jartea albastra:).
Mirona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mayaione Dupa cunostintele mele, putine in domeniu www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
asa stiam si eu - ceva nou - rochia, ceva vechi - am avut o bratara de aur veche de la oma mea, ceva albastru - jartiera - era singura care o puteam lua albastra - restul fiind totul alb, ceva imprumutat -tot o bratara - pentru cealalta mana.
si la fel ca buchetul - fata care prinde buchetul se va marita urmatoarea - baiatul care prinde jartiera - se va insura urmatorul din grupul celor ce au stat s-o prinda.
s-a potrivit - si eu prinsesem un buchet cu un an in urma si la nunta mea cei care au prins buchetul si jartiera - anul viitor s-au capatuit.

Danita - draga mea - fu ziua ta acum "cateva" zile, sorry de intarziere -
La multi ani iubita si mai intra si tu din cand in cand sa auzim de voi ca sunteti bine. 
lucrusoare de vanzare
mayaione spune:
Diseara la 6 avem sedinta cu parintii..Ma duc eu de data asta, sa vedem ce se mai discuta. Tocmai bine a picat ca azi la 3 sunt programata la coafor, ajung si aranjata
.
Dbunny spune:
Aici chestia cu jarteaua e mult mai discreta, adica toate miresele o poarta insa nu se prea arata, in nici un caz nu se baga mirele sub fusta miresei s-o scoata cu dintii in public.
cica aduce noroc. Aici un grup de fete, prietene din copilarie, impart aceasi jartea, o cumpara intre toata, apoi o trec de la una la alta dupa cum se marita...mi se pare frumos.
Sau am auzit cine o scoate la licitatie in mijlocul ospatului...o taie bucati si se vinde pe bucatele...obiceiuri si obiceiuri...
dayanara am vazut gel-alcool la mercadona, d'ala fara apa. 500ml la 2.90 si este si format mic de luat in poseta...
mayaioane ce-ti faci la coafor?
chiar angi unde umbla? sper ca iulia e bine si nu-s iar prin spitale...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Vreau sa ma tund intr-un anume fel dar nu stiu daca vrea stilistul
. De obicei ce-mi place mie imi zice ca nu merge la parul meu, pt ca presupune dupa fiecare spalare sa ma duc la aranjat si nu am timp de asa ceva. Daca merge ce-i arat azi, ma pozez si va arat.
Mirona spune:
am uitat sa va scriu ca ieri am avut o mini-incantare cand am ajuns la gradi s-o scot pe Kara.
pe avizier tronau miniplanse cu tema MARUL - de colorat.
care cum au putut - unele imprastiatetoate, altele frumoase foc, unele ingrijite, altele deloc si uite asa m-au incantat.
cu mare drag am cautat-o pe cea a Karei - am gasit-o si mi-a incantat inima. Era cam a doua-a (dupa mine) si cam a treia (dupa ta-su) la frumusete, ingrijire, acoperita frumos de culoare, netrecuta de linii.
mi-a parut rau ca nu aveam aparatu fofto la mine. de azi il port la mine zilnic.
yupiiii - ce bine ca au inceput si ei ceva activitati.
p.s. Angy ne-a scris ca incepe un proiect nou si ca va lipsi pana la incheierea lui, remember?
lucrusoare de vanzare
mayaione spune:
Sa va zic faza de acum juma de ora cu Ana. M-am dus la vecina din fata sa fumez o tigara si vine Ana de la gradi, vede ca nu sunt si a venit la tipa asta sa ma ia. La plecare ii zice "Pa Nuti si multumesc ca ai primit-o pe mami pe la tine". Am ramas amandoua cu gura cascata. Am fata manierata, nu?
roana spune:
Azi la 4 jumate am si eu sedinta cu parintii la gradi. sunt emotionata. e prima sedinta cu parintii a noastra. mergem amandoi ca sunt si ceva probleme.
Sa va povestesc faza : gradi a lui Alex e una mica, intr-o casuta tare cocheta si aranjata. dar e ca o vila. au si bucatarie si e super curat. ieri au avut control de la sanepid care le-a spus ca s-ar putea inchide gradinita sau sa nu ii mai lase sa functioneze decat pana la 12 ca nu au camera separata pentru oua si pentru legume? mai frate de unde atata rautate? ca ori fac catering ori gata cu masa acolo. adica e mai sanatos catering? acasa avem camere separatae de oua si legume? io una sper sa se rezolve cumva. am semnat toti parintii ca nu suntem de acord cu asa ceva.
abea astept sedinta sa vad ce si cum.
va pove eu maine.
In rest Alex e adaptat perfect, deloc nu mai plange, mananca fara probleme, doarme fara probleme. am copil mare.
va pup pe toate.
aelita spune:
MAYAIONE zici ca esti actrita !!!!!! ce frumoasa esti,ca o zana.
si ce par avea si barbatu-tau !! are ce mosteni fata.
Ana e o SUPERBIE !!!!!!
DBBUNY ceva nu i-a placut la gradinita...of,mi-e asa mila de ei ..
Ptiiiu ce frumoasa esti si tu la nunta ! to asa blonda cu ochi de zana ,ca si maya.
DANItA,pai sa vorbim pana vii !poate ai timp si pt noi,vii cu treaba multa ,cu munca???
ROXANA ce frumosi erati si voi ! ce vremuri !
MIRO si voi erati frumosi.
si sunteti toate si acum !!!!!
imi place sa vad poze din trecut.mai puneti![]()
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
scuzaaati,o sarisem pe DOLORES ! am mai vazut pozele tale de mult la fulgi,dar imi place sa le mai vad,ca tare frumoasa erai si esti !!!! mereu mi-a placut de tine !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)