Regasiri (36)
Raspunsuri - Pagina 17
dolores spune:
va pup pe toate, am admirat poze cu miresici care mai de care mai frumoase....noi suntem bine.
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
roxana c. spune:
Pe fuga ca-i trecut de miezul noptii....
Dolores, hai si tu cu poze!
David merge la gradi sau sta tot cu bunica?
Am vazut poze...dar recunosc ca cea care si-a facut tema intreaga e Mirona
, ea a pus o poza de atunci si una de acum....bai, as musca un pic dintr- o pulpita de-a lui Raul, imi dai voie?
Si Karina...ce domnisorica ai acolo...si are niste ochi....peste cativa ani...mi-o dai de nora? Imi face impresia ca-i cumintica, linistita, nu ca nebunul meu....si s-ar potrivi, stii ca -virgula-contrastele se atrag
Ank, nu stiu de ce nu poti vedea pozele, sunt pe public. merge linkul pe care l-am dat...mai incearca inca o data, daca tot nu merge spune si-ti dau instructiuni cum ajungi la ele, sau da-mi adresa de mess.
Am citit cam pe diagonala, in schimb am vazut pozele, ptiu sa nu va deochi, ce-i cu voi de ati inceput sa scrieti ? ![]()
Gata, fug la culcare ca la 7 sunt in picioare.
mayaione spune:
Miro ce subtirica erai si tu la nunta, se vede mai ales dupa cracul descoperit
. Sunt superbi si Kara si Raul.
Dolores multi pupici si cand ai timp mai zi-ne de davidutzu.
dolores spune:
david sta inca la mamaie, anul viitor il voi da la gradi
am pus poze de la nunta, dar nu am avut timp sa fac selectie asa ca daca aveti rabdare....sunt destule :)
poze nunta
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
ank999 spune:
fetici si bebici.
Dolores noi am fost mirese in acelasi timp! Tare frumosi sunteti. M-am delectat cu pozele. Ma bucur mult sa mai aud de voi.
Roxana am vazut si pozicile tale. Eu intram pe mozila si nu mergeau, da pe explorer da. Sunteti tare frumosi si ce miresica subtirica. Eu nu am fost niciodata trasa prin inel, dar ca acum...nici nu-mi imaginam ca voi ajunge.
Maya, Miro, Dbunny tare sexi fetili
Un crac, un san...
Incerc sa pun si eu poze in week-end. De la nunta nu le gasesc decat pe cele din album, da aveam si vreo 2 cd-uri. In calculator nu am, asa ca voi cauta, iar in aparat zac nedescarcate pozele din ultimele 2-3 luni.

Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirona Dbunny - sainteleg ca voi ati facut nunta dupa ce a implinit Dani 1-2 ani? serios vb? |
Nu, ne-am casatorit in 2003. Poza de ieri e de la o nunta foarte recenta...spuneam doar ca eu cand m-am maritat nu eram slabuta...aveam deja 63 de kile, pe care le-am redobandit cand Dani avea vreo 10-11 luni...dar acu is la 69

ank ma bucur ca-ti place 'dolofana aurie'
Eu sunt nitel trista, acu va inteleg preocuparea cu gradinita. dani azi n-a vrut sa intre. Mi-a spus de acasa ca nu vrea la gradi. In fata usii a inceput sa maraie. Aici nu te lasa inauntru, il predai la usa de-afara, si ei se pun in sir indian, fac trenulet si asa intra. Noroc c-a venit auxiliara grupei si mi l-a luat ca altfel nu se desprindea de mine
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Dolores ce slabuta erai si tu si frumoasaaaa! Mai ce facura sotii si copii astia din noi
. Nu ca acum nu am mai fi frumoase, dar suntem mai mature si cu destule kg in plus.
roxana c. spune:
Eu numai la ore din astea intru.
M-am uitat la pozele lui Dolores si am vazut poza cu jarteaua. Am vazut-o si la Mirona. Spuneti-mi si mie, ce semnificatie are ca acum 16 ani nu era( deh...io-s mai baba
) Sau...in afara de faptul ca e scoasa de mire cu dintii( sau asa am vazut la cateva nunti unde am fost
)...are vreo semnificatie anume?
Dolores, nasii vostri sunt sora si cumnatul tau, nu? Si parca spuneai ca voi ati fost nasi la sora ta mai mica. Va admir mult, faptul ca si acum sunteti apropiati( cum e normal , dealtfel) e ceva deosebit, cunosc si frati care se cearta ca chiorii cand se intalnesc, 2 matusi de-ale mele- verisoare cu mama- nu-si vb de ani de zile, s-au si batut de cateva ori- poate nu va vine sa credeti, dar e adevarat- ca sa nu mai spun ca am suferit mult din cauza asta eu, care n-am frati, dar am crescut cu verii mei...ma rog, nu intru in detalii, sunt si vecina cu verisoara-mea, ne avem bine, dar...exista si un dar...la ei prietenii sunt pe primul loc. Asta-i si cauza ptr care am vrut sa am 2 copii( eeee...acum 3
), si mereu le tot repet ca-s frati si trebuie sa imparta tot, sa nu se certe( teoria-i usoara, sa pui in practica e mai greu
) Si noi am fost invatati asa, dar uite ca nu conteaza numai de noi, mai conteaza si de sotii/ sotiile noastre.
Angiiiiiiiiiii, unde esti? Ia pune si tu poze de la nunta, haide, fuguta
Iulia ce mai face?
Carlaaa....tu ce mai zici, sa stii ca nici tu nu scapi fara poze
Gata, fug sa fac dus si apoi ma duc la culcare ca-s franta.
Noapte buna tuturor( de fapt trebuie sa spun " buna dimineata"
)