Regasiri (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Na, nu stiu cat oi avea net ca la noi ploua de 4 zile, cu tunete si fulgere si masini blocate-n mijlocul circulatiei

Sambata am fost si la vestita nunta. Dani n-a fost domnisor de onoare ca mirii au considerat ca-i prea mic si n-o sa reziste langa altar 40 de minute. Asa ca nu l-am impopotonat cu tzoale spaniolesti ci i-am dat pe el costumasul primit de la bunica din Romania. Bunica-i super fericita Si eu, ca era tare smecheras asa intolit...

La biserica s-a purtat foarte bine, n-a zis nici mu, asta din cauza ca toti asteptam sa fuga dintr-un capat in altul, doar ca nu-i tot una sa stea cu mami&tati pe bancuta in spate, sau langa altar, cu mirii, florile, fotograful si restul alaiului...n-ar fi rezistat.

la cina l-am luat cu noi; a stat la masa copiiilor vreo 3 ore fara sa ne bage in seama. eu eram toata perpelita sa stie unde-i masa noastra(ca era departe) sa ne vada, sa nu se piarda, etc, iar el nici nu ne-a bagat in seama toata noaptea. Chiar si pt pipi i-a spus ospatarului ca vrea , noroc ca eram pe faza...

am avut un mic incident...in parcul restaurantului, mai erau si alti invitati la o alta nunta, si o fetita mica, in jur de 18 luni l-a agatat pe Dani...de ochi. Pur si simplu s-a aruncat la el la ochi cu mana. Si-a inceput al meu sa urle de numa. Pana nu ne-am bagat in restaurant n-am vazut dar Dani avea niste firicele rosii pe albul ochiului. M-am speriat; niciodata n-am sa-i mai spun sa fie el grijuliu cu copiii mai mici, sa se apere in primul rand, nu sa protejeze pe altii. Ieri si azi s-a trezit cu mucii d'aia la ochiul respectiv, roseata s-a mai tras...

deocamdata am o singura poza de la nunta...camera mea nu s-a incarcat. Sper sa-mi dea mirii cand le primesc ei de la fotograf

roxanelor la multi ani, sa traiti fericiti alaturi de iubitii vostrii soti

miro activitati la Dani la gradi se fac cu duiumul...dar ghici cat am platit pt kitul de activitati? 81€, cartea de engleza? 18, sunt super..cu actibilde, fisa didactica zilnica, chestii de colorat, numarat, etc(vreau sa spun ca ele nu se streseaza prea mult, vine totul de-a gata)...fondul clasei 25€...si cine stie cate mai avem de platit.In legatura cu medicamentele nici aici nu-i la moda sa se dea copiilor nici macar un simplu paracetamol. Nimeni nu-si ia responsabilitatea...exista dulapior cu pansament, leucoplast si apa oxigenata

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Uitati si cu mine mireasa: aici. Vroiam sa mai pun si cu balena de acum, dar nu mai am acces la calculatorul unde am pozele, va arat mai pe seara. Si astept sa va vad pe toate, doar eu si roxana pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

pupici la gagici si la toti copiii !!!

noi suntem aprox ok , ne plimbam si ne jucam cat se poate cand mai e soare iar in rest incercam activitati prin casa . Miro: mai asteptam idei idei !!

fetele din spania : venim ptr 4 zile la madrid :) in noiembrie :))

pupici si mi-e dor si drag de tine !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce par aveati toti 3, maya:))
tu esti foarte frumoasa

danut vii cu munca, sau la plimbare?

fetelor uitati ce semnatura mi.am tras :))

roxana 12+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dayanara, sa inteleg ca ai aflat deja ca va avea " prelungitor"( Dbunny, m-a distrat rau denumirea)

Sa-ti traiasca Arturo, si Ivan, si sa fiti sanatosi si fericiti toti 4. Si....sarcina usoara in continuare. Cine stie, poate la a 3-a incercare va aparea si o fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea! Eu am lasat fata la cresa, am ajuns la munca, am facut cafeaua (pentru cine doreste mai am) si mi-a pierit cheful de munca!
Maya ce mireasa frumoasa! Si ce plete la toata lumea!
Dayanara sa-ti traiasca, sa-ti creasca si sa fiti sanatosi cu totii!
Roxana vreau sa vad si eu pozele tale! Cat despre greutate cred ca eu sunt liderul si am doar una bucata copil.
D bunny cum mai este ochisorul lui Dani? Am vazut ieri pozica voastra la id-ul de mess
Danita a trecut raceala? Vreau si io la Madrid (mai e loc in bagaje?)
Restul fetelor ce or face?
Feteleeeeeeeee...ne e dor de voi......

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ank arunca cu cafea in mine...v-am spus ca virgula cafeaua in Spania este cafea adevarata, tare de ti se ridica parul pe cap? cand mergem in Romania de obicei beau cate 4 ca sa ma trezesc, si mai rog cate-un ospatar sa-mi faca una tare tare tare

Ochisorul e mai bine, se trage roseata, insa incet...ieri am cumparat ser, dar nah...am uitat sa-l sterg la ochi. Mucisori la ochi n-a mai facut. In schimb de la gradi l-am scos cu muci. Drept urmare, azi nu l-am dus. Plus ca mi-e frica ca ploua iar si se blocheaza strazile cu atata inundatie. daca asa arata orasul , inchipuiti-va cum arata afara satului

danita ce faci in noiembrie la Madrid? eu stau cam la 5 ore cu masina de Madrid...daca cumva coborati spre murcia...am aeroport mic la 15 minute de casa

maya te vad plapanda si emotionata la nunta...si parul ala carliontat culoarea mierii inca-l mai ai...e totul natural, asa-i? si nici roxana nu s-a schimbat de-acu...17 ani au pozele?? Oi fi pus tu niscaiva kile , dar la fata nu te-ai schimbat, am uitat sa te intrab: v-ati cadorisit cu ceva?
fetelor, nu va sfiiti, faceti-va cadouri chiar daca simboluri, iesiti la o cafea, timpul trece, preocuparile raman oricum, nimeni nu va ia povara, dar macar sa dati semnificatie zilei respective...

Eu poze de la nunta...le-am avut pe flickr cateva, insa cum am cont gratuit la ei, cele vechi mi le-au sters...le am pe hartie, mari, in album special...dar scaner din parti. Am gasit doar www.flickr.com/photos/dbunny/2698679466/in/set-72157601714415387/" target="_blank"> asta . Oricum eu m-am maritat cu 63 de kile nu trasa prin inel ca voi

dayanara stai c-am uitat sa te intreb...la 57 de kile ai nevoie deja de haine de gravi? treci mai de la marimea S la M. Ai fost in Kiabi? oare in primark n-au raion de gravide? Problema ta o fi prin februarie, cand intr-adevar vei fi 'groasa' si va fi si frig, nu poti sa-ti arunci orice maieu larg pe tine...imi inchipui cat vei suferi din lipsa blugilor. Mie mi-a imprumutat o colega niste blugi de gravida tare misto, negrii, insa i-a cumparat in Anglia...

dastefa tu ai gasit ceva tzoale?

fetelor puneti poze cu burtica...poate ni se face pofta si celorlalte

www.flickr.com/photos/dbunny/3964795139/" target="_blank"> poza de la nunta

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

58 de kg, pardon si pitica deci arat destul de umflata :)
mi.am luat un jersey din kiabi dupa ce.mi trece urticaria alergia ce.o fi asta o sa probez si pantaloni in HM, parca mi.e nu stiu cum asa, cu toate ca stiu ca e pe fond alergic nu se ia, ca ar lua leo sau ivan primii, dar totusi sunt haine de gravide si nu.mi vine cand ma vad asa

multumesc de urari

roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny ce senzuala erai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

no - salutare pe seara,
aici si poze cu noi la nunta si aici cu balena de azi.

Dbunny - sainteleg ca voi ati facut nunta dupa ce a implinit Dani 1-2 ani? serios vb?
Dayanara - felicitari pentru inca un cofrag in familie.
Maya - m-am cracanat de ras - nu alta - m-am holbat vre-o 5 minute la prima poza pana sa-mi dau seama ca nu ai cum sa fi tu aia ... - deh - pana sa ma prind ca te stiu blonda .... he he he
Roxana mama - da ce ani au trecut peste voi - ce tineri erati Doamne ... faine amintiri, nu?

in rest ... toate bune.

despre gradi. educatoarele sunt tinere amandoua - fara copii, dar cu multe stiinte in ele - asa ca no comment.
nici saptamana asta vad canu fac nici un fel de activitate cu ei.
Saptamana viitoare vine mama pe la noi - il las pe Raulcu ea si incep sa colind si pe la alte gradinite - poate pot sa o mut undeva unde le pasa de copii.
Daca nu - mai rabdam cateva luni aici si o retrag daca nu se pun cu burta pe treaba.

asta e
no - noapte buna va doresc la toti si toate

lucrusoare de vanzare

Mergi la inceput