Regasiri (36)
Raspunsuri - Pagina 15
roxana c. spune:
La multi ani si voua, Dayanara. Am mai scris de la servici si mi s-a blocat jaful ala de 2 ori, iar tot ce scrisesesm s-a dus....nu am timp sa reiau, poate mai tarziu.
mayaione spune:
La Multi Ani si sa fiti in continuare la fel de fericiti si iubiti!!! Roxana hai cu poza
. Chiar ia puneti toate cate o poza de la nunta sa ne amintim de vremurile bune, cand aratam si noi decent, bine nu toate ne-am deformat, unele dintre noi se mai tin inca bine, sau putem pune doua poze : before and after
.
dastefa spune:
salut fete dragi
iata ca nu mai reusesc sa intrucu zilele
va spuneam ca o tin pe Daria acasa pana in noiembrie cand merge la gradi dar de joi am inceput sa o ducem la cresa.Mama a fost si a stst 2 zile si a fost totul ok dar cand a venit randul soacrei-jale.Asa ca Titi a fost cel care a hotarat-decat cu maicasa mai bine la cresa.Nu a lpans deloc a fost totul ok.Dar ea era obisnuita acolo.Au si la cresa ,la grupa mare niste activitati,cred eu ca asemanatoare cu cele de la grupa mica de la gradi9Desi nu au tipel de acolo pregatire psihopedagogica si nici o programa nu cred ca au).Asa ca mi-au dat din prima zi olista cu rechizite care trebuie cumparate.Si cum lor nu le-am spus ca avem de gand sa plecam trebuie sa onorez lista de aici dupa care cu siguranta ma asteapta una si mai si la gradi.Macar de ar apuca sa faca ceva -ca una din ingrijitoare mi-a zis cavor incepe activitatile cand au toti copii rechizitele(sper sa nu se intample asta pe cand plecam noi)
Mira imi pare rau ca ai nimerit asa prost cu educatoarea Karei.Si cand te gandesti cate facea ea inca de acu 1 an chiar ca te apuca jalea.Ei cati sunt acum in grupa?La Daria la gradi erau afisate listele pe geam si in grupa ei erau 32
( bine eu sper sa se mai rareasca pana mergem noi).Dar m-a luat cu fiori.Despre educatoare nu stiu nimic
va pup deocamdata,poate mai revin azi
Mihaela
22+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
aelita spune:
ROXANA-La multi ani,sa fiti fericiti !!!!
ce ti-e si cu soacrele astea !!!!pozeeee!!
DAYANARA La multi ani si voua,sa fiti feiriciti !!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
roxana c. spune:
Multumim, multumim.
Asa cum promisesem, POZE din tinerete
Ieri am facut ordine in cd-uri, le-am aranjat iar pe un stativ pe care l-am pus in spatele perdelei, sa nu-l tenteze prea mult pe Calin daca l-ar avea in ochi,
si am dat de un cd cu jocuri, printre care si Super Mario, de care uitasem . In casa am calculatorul si laptopul, ieri si azi fetele au stat calare pe joc, fiecare pe cate un calc, si aseara le-am trimis pe ele la culcare cu proteste, bine-nteles si imediat dupa ce-au plecat ele am tabarat noi pe joc
. Halal parinti, dam copiii la o parte s-avem noi loc!![]()
mayaione spune:
Vai Roxana ce mijlocel aveai!!! Dar tu ai si trei acum, e de inteles ca te-ai modificat, da eu doar cu unu???
Caut si eu poze acu de la nunta sa vedeti ce subtirica eram si eu...mor cand ma vad acum in oglinda.
ank999 spune:
Roxana, Dayanara la multi ani fericiti! Sa aveti parte doar de bucurii si impliniri. Roxana eu nu vad pozele
Miro imi pare rau ca este asa la voi.
Si eu sunt cam suparata pe tema asta, deoarece fata mea este la cresa si nu au nici un fel de programa. Bina ca macar. pentru ca sa nu se plictiseasca copii, le pun niste cutiute muzicale sa asculte, danseaza, invata cantecele si poezii. Au zis ca luna viitoare or sa ceara si niste rechizite sa mai faca si altceva. Acum sunt copilasi care inca mai plang.
Maya eu nu vorbesc despre diferentele de greutate
.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Am tot tinut sa intreb de Dodo si am uitat, ce mai stiti de ea, de ce nu mai intra? E ok?
ank999 spune:
Maya si eu intrebam saptamana trecuta de Dodo. Nu stiu ce e cu ea, dar sper sa fie bine.
Noi am fost week-endul asata la Constanta la majotratul nepotului si sunt franta, da a fost frumos. Capra azi sta la mama ca la gradi nu puteam sa o duc asa obosita ca nu se intelegea nimeni cu ea, da eu sunt la munca pe baricade
.
Ce sa va povestesc: drumul nostru (cu catel, purce, sora, parinti) a fost mare surpriza pt nepot, am chefuit, dansat (mai mult copilul din dotare), baut, cantat, alergat, plimbat pe plaja (unde era cam deprimant - in mamaia 10 turisti rataciti, terase desfiintate si toate cele) si intors acasa aseara pe la 23. Daca mai apuc sa descarc poze saptamana asta le si pun.
pe toata lumea!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,