depresie sau atac de panica?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Chiar daca primul test la anticorpi iese negativ sa il mai repete de citeva ori la intervale regulate

andrada, de ce zici ca trebuie repetat testul? daca ai intoleranta nu faci anticorpi si gata? eu tocmai am testat fetele si au iesit negative amandoua. sa inteleg ca testele nu sunt 100% acurate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Fetelor revin cu aceleasi probleme. Mama trece din nou printr-un episod de "furie" acea stare permanenta de rau. Partea proasta este ca medicul psihiatru (Dr Tudose Florin) ia schimbat tratamentul (Anxiar si Fluoxetin). De cateva zile a redus doza de Anxiar si cred sa acest medicament produce dependenta deoarece se simte foarte rau pana ajunge sa il ia, are dureri ingrozitoare de stomac (dupa ce il ia), stare de rau permanenta, frica de tot ce este in jur, nimeni nu-i intelege starea, plange, nu vrea sa manance etc. etc...
Acum incerc sa ajungem si la dr. Oproiu (gastroenterolg) pentru cauze abdominale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui mgabi

Buna.

Fetelor revin cu aceleasi probleme. Mama trece din nou printr-un episod de "furie" acea stare permanenta de rau. Partea proasta este ca medicul psihiatru (Dr Tudose Florin) ia schimbat tratamentul (Anxiar si Fluoxetin). De cateva zile a redus doza de Anxiar si cred sa acest medicament produce dependenta deoarece se simte foarte rau pana ajunge sa il ia, are dureri ingrozitoare de stomac (dupa ce il ia), stare de rau permanenta, frica de tot ce este in jur, nimeni nu-i intelege starea, plange, nu vrea sa manance etc. etc...
Acum incerc sa ajungem si la dr. Oproiu (gastroenterolg) pentru cauze abdominale.

nu cred ca a facut dependenta la anxiar...
mai degraba anxiarul nici macar n-o ajuta cu adevaratin mod obiectiv, ci doar ca semi-placebo, ca sa zic asa.
vezi cu psihiatrul, poate trebuie altceva decat anxiar.
sanatate si curaj, gabi

Mergi la inceput