Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

aseara am ajuns la tutu direct de la mare. Cand ne-a vazut Tutu ne-a zis''iata si familia de motociclisti''.

Lali 16+

MamiLali, super vesti. Cand o sa-l scoata Tutu pe bebe David, o sa-l puna direct pe motocicleta . Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut miercuri, dar sigur vor mai fi ocazii, presimt eu ca se lasa iar cu sarbatorirea unei , ca doar toamna e un anotimp bogat, nu, AditzaC?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Machus am citit povestea ta de pe prima pagina . M-au impresionat f tare cuvintele tale , povestea ta , mi-au dat lacrimile si mi s-a facut pielea de gaina . Sunt la munka si incerc sa ma stapanesc cat pot de mult . Voi citii in continuare povestile voastre . Te felicit din suflet , sa fi sanatoasa si sa va traiasca bebelul!

magditzafata luptatoare !

Off ..fetelor daca ati sti cat de bine imi pare ca existati , ca exista acest forum unde ne putem '' intalnii '' , unde voi intelegeti suferinta mea . Va multumesc tuturor , nu stiu ce m-a apucat si nu stiu ce m-as fi facut fara voi , in special fara draga mea criss .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Maine plec la Balcic!Sa nu ma dati disparuta, ma intorc duminica.Sa aveti grija de voi si sa gasesc aici numai vesti bune!!!
Magditza , sa-mi tii pumnii!Doar stii ce companie voi avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cine merge la dr. T. la monitorizare? intreaba-l te rog cum se ia arefam. de 100 sau de 200. si cate pastile.
cred ca intereseaza mai multe fete.
multumesc

Mergi la inceput

aerlilian distractie placuta ..te asteptam cu 2 liniutze

Fetele am vesti super : am ovulat ...TUTU ( acum ii ras si simoniei ) mi-a dat sa iau arefam de 200mg , una pe zi / vaginal timp de 14 zile. Ce ma bucur ca ovulez natural si am avut si un folicul destul de baban . Doamne ajuta !

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Lilisor, tin pumnii si pentru linistea si relaxarea ta, insa si pentru ca mai sunt cateva zile pana o sa ne dai vesti bune, speram .
AditzaC, de-acu esti verde, ca te nidezi , Doamne ajuta sa fie luna cea mare . Ma bucur ca iti plac povestile de pe prima pagina, asta e scopul lor, sa ne incurajeze cand simtim ca nu mai putem lupta .
Lauravoinicu
Feli, Madutz, Georgi, Cristy, Rala, Arisica, Tamitu, Bella, Tinuta, Alina06, Mirela, Aditu, ce faceti fetelor? Sunteti cam tacute. Haideti la apel .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi
[b]Magdita eu aici sunt la apel sa traiti Si tu esti verde draga mea, asa ca poate ne dai tu o veste frumoasa
Tu ce mai faci? esti bine? sotul iti este plecat tot asa in delegatii?
Zanica Georgi sunt fff fericita, stii de ce nu?
Lilisor distractie placuta si ai grija de tine
Felix[/b] scump tu ce mai faci dragutza? Multa treaba la serv?
o zi buna dragele mele

Mergi la inceput

neatza dragelor

magdi daa ..sper sa se prinda ceva ...sa se iubeasca aia mici acolo si sa iasa 2 liniutze . Ms ...povestile imi plac ff mult si imi dau curaj , putere si ma fac optimista .

o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

olteanco sunt aici mama, dar sunt la birou si am avut de lucru asa pana-n ziua.
in rest..nu sunt in toti biscutii mei, duminica are sora mea nunta la slatina, eu nu imi gasesc nimic de imbracat, nici chef prea mare nu am sa ma duc (nu imi plac nuntile, in special cele in familie), dar tinand cont ca e insarcinata in 6 luni jumatate si a avut probleme cu sarcina, ma duc ca nu vreau sa pateasca bebe ceva.

sotul meu inca continua cu ganal f si cu spermotrend, mai are de facut o jumatate de luna....sper sa putem face ceva luna asta, rusii ar trebui sa vina sambata sau duminica viitoare.....poate poate

vineri ma duc sa imi fac niste analize de ziua a 21.

si ca sa fie treaba treaba, m-am apucat si de scoala de soferi si nu am nicio tragere de inima.........sincer nu am tragere pt nimic

pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Draga Aditza, multumesc pentru gandurile minunate. Stiu ca si povestea mea, ca si celelalte, pare poate de neatins si, sincer iti spun, ca asa simteam si eu, cand citeam alte povesti fericite- era oare cu putinta sa mi se intample si mie?!, si s-a intamplat. Deci va veni pentru toate aceasta minunata perioada din viata noastra. Mult succes!
Va tin aproape!

Mergi la inceput