Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 14
simonia spune:
poate e mai bine sa-i faci maine o vizita lui dr.t.
dureri mari care au aparut la o saptamana de la ovulatie, am avut si eu, si a doua zi am fost si am facut eco.
si erau 2 chisturi de 40mm. au dat inapoi in aceeasi luna,
mi-a intarziat cm. 4 zile dar am scapat cu bine.
te sfatuiesc sa mergi la dr. sa faci o eco. si progesteron 
magdita spune:
Buna scumpele mele,
Va scriu si eu pe fuga, s-a stricat netul de vineri la serviciu si de-abia am reusit sa va citesc in seara asta. So :
Machusica
, La multi ani cu intarziere, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta minunata.
Felicicul meu scump
, La multi Ani iubita mea, sa fii sanatoasa in primul rand si binecuvantata in curand cu bebe scump in burtica
.
Maduztul meu drag
, La multi Ani si voua, sa fiti sanatosi in primul rand si sa nu va schimbati niciodata, iar casa sa va fie binecuvantata cu mai multi 
.
Pamy_ggg
, felicitari pentru inimioara
, o sarcina usoara si la termen si bebelus perfect.
Cristy
, eu sper ca toate aceste simptome sa fie de
, ca din patru foliculi, unul trebuie sa se transforme in bebelusul mult asteptat. Sunt cu ochii pe tine
.
Lilisor
, ne nidam impreuna da
?
Aditu
, te asteptam cu vesti bune
.
Georgic
, pentru memorie
.
Pup toate fetele si ne mai auzim, sper sa se repare netul la serviciu, ca sunt dependenta de voi ![]()
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
iepumic spune:
Multumesc, Liliana! 

Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
magdita spune:
Neata dragelor,
Am net, am net ![]()
, deci sunt in zona
.
O zi frumoasa va urez 
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Anul asta se va intampla
adrianaady spune:
Buna fete dragi!!
Si mie mi=ati lipsit ff mult, dar gata I am back
In primul rand sa va dau dau vestile bune. Ieri am facut HSG si fetelor am niste trompite perfecte!!!!
Nici nu va puteti inchipui ce fericita am fost, mi s-a luat o piatra de pe suflet.... Mi-a fost aitit de frica de interventia asta, am fugit de doua ori de ea, si uite ca nu a fost asa de rau...si am primit si o veste buna
Plus ca ieri am facut si analizele de trombofilie la synevo, doua pachete , am dat vreo 10 mil, dar am vrut sa fac tot, sa fiu sigura ca totul este perfect.
Si dr s-a bucurat fff tare cind a vazut ca am trompele bune, sa ii fi vazut fata...imi zice "ai vazut ca nu ai nevoie de laparo asa cum tot insistai tu"
A ramas ca la viitorul cm sa incep o stimulare cu puregon 150 din z2-z6 , si in z6 ma duc la el la eco si facem IA in luna aia...abia astept
. Am plecat de la clinica o femeie fericita, castigasem o mica lupta in acest mare razboi, dar ce mult a contat pt mine. Am fost la biserica de am multumit lui Dzeu, a fost pt prima oara de multa vreme cind am intrat in biserica fericita si linistita , m-am rugat si am multumit si am plecat de acolo cu sufletul plin.
Atit despre mine
Acum as vrea sa ii urez lui Mada un sincer LA multi ani!sa fiti sanatosi, fericiti si Dzeu sa va binecuvanteze cu un copil sanatos, care sa va lumineze viata!
imi pare rau ca urarea este cu intarziere, dar este din suflet
Zanica Georgi fata mea draga multi

pt un suflet mare.Te-am simtit tot timpul aproape de mine, si ce mult a contat zanica mea
Magditamultumesc pt gandurile bune si incurajari draga mea, am fost o curajoasa sa stii, ai fi fost mandra de mine
Nidare usoara si ai grija de tine
Felix scump 
Pamy felicitari pt inimioara
Christy imi pare rau pt disconfort si dureri draga mea, sper sa fie de bun augur. Si eu cred ca ar fi bine sa ii faci o vizita dr T sa vezi ce spun si el. Te asteptam cu vesti.
Lilisor nidare placuta si tie, si asteptam vesti bune 
LauraVoincu imi pare rau , sper sa treci peste acest esec si sa mergi mai departe, numai Dzeu stie ce plan are pt noi 
Iepumic inseamna ca ai ovulat daca deja te-a pus pe progesteron dr T, bravoo, tin pumni sa fie luna norocoasa
Mami LaLi da-ne si tu vesti bune despre bebelinul tau..
Mirela, Alina,si toate fetele dragi 
pamy_ggg spune:
Avalon
,multumesc din suflet pt gestul tau,dar am gasit ieri la HelpNet 3 cutii de Pregnyl,clar am avut noroc,am cautat asa la nimereala.Cred ca 'cineva acolo sus ma iubeste'
.
Adrianaady, Lilisor,si toate celelalte fete care sunt in focuri le urez mult succes,
Anaconda
,nastere usoara draga mea ce putin mai e..
Magdita
ne bucuram ca esti iar printre noi.
6+
pamy
magdita spune:
Blavoo Adituu
. Tinem pumnii luna viitoare sa vezi II
.
Pamitule
, clar asa e
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla
mirela2 spune:
neata gagici
adi super vesti, ma bucur ca esti bine, ti-am spus eu sa stai linistita si sa nu te agiti ca totul va fi bine.
hai cu
.

lalitica2000 spune:
hop si eu intoarsa de la malul marii, unde am prins o vreme super faina. aseara am ajuns la tutu direct de la mare. Cand ne-a vazut Tutu ne-a zis''iata si familia de motociclisti''
. Noi am ajuns pe la 6 jumate si sufla vantul pe acolo. Bebe David ne-a tratat cu spatele ca sa zic asa, dar noi am fost fericiti ca totul este bine si in parametrii normali.
Colul meu este de vreo 4cm si ceva, mi l-a masurat si printr-o eco abdominala si mi-a facut si una transvaginala. Acu nu stiu ce sa zic de ce lui Iosup i-a dat alta valoare. Ma gandesc ca poate el face altfel masuratorile pentru ca am vazut ca Tutu face 3 masuratori care dau valoarea finala. Important este ca totul este bine acum si dupa consulatia de ieri nu mai am nici un dubiu ca nu ar fi in regula colul meu.
georgia se pare ca colului meu i-a placut vacanta la mare. Tare m-am distrat citindu-ti postarile de dupa contert lu' Madonna.
aditzule, ai vazut ca totul incepe sa prinda contur? Felicitari pentru rezultatul de la HSG. O sa vezi tu ca nu vei avea nevoie de nici un FIV si vei venii cu vestile bune repede.
felix si machusica,
chiar daca vin cu urarile cu intarziere. Sa fiti sanatoase, sa aveti familia alaturi de voi.
Felixuca pentru tine imi doresc ca urmatoarea aniversare sa te gaseasca cu un bebe care sa suga la tzitzi.
madutzule,
sa aveti o casnicie trainica, sa fiti sanatosi. Sunteti norocosi ca va aveti unul pe altul si precum ti-am mai zis saptamana trecuta va veni si barza cat de curand.
magditza, fusesi la concert, ha? de citeam mai repede miercuri pe forum ma bagam si eu la o intalneala cu tine si cu lilishor, dar nu-i bai ca or mai fi ocazii.
msymo, imi pare tare rau cand aud de vesti de genul acesta. Iti doresc ca in curand sa vii iar cu cele 2 liniute si sa ai o sarcina viabila
aditza, bine ai venit printre pacientele lui Tutu. Sa stii ca multe paciente cu endometrioza, au reusit sa raman insarcinate natural, un exemplu sunt chiar si eu, stii si tu. Bafta maxima la monitorizare si daca va trebui sa ajungi la laparo, sa stii ca nu se putea sa nimeresti pe maini mai bune.
pamy, FELICITARI inca odata. te asteptam cu aceste vesti. Ma bucur sa aflu ca totul decurge cum nu se poate mai bine. Sarcina usoara si fara probleme in continuare.
Lali
16+ 
aditzaC spune:
lalitica2000
multumesc frumos ...sarcina usoara in continuare
ady
felicitari pt trompitze ....cred ca luna viitoare se va lasa cu multe liniutze pe aici
haideti fetelor este toamna noastra