Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 13
iepumic spune:
Salutare, Tutunici.
Azi am fost la monitorizare, z13. Mi-a zis ca tb sa incep sa iau progesteron natural incepand de azi, un medicament incepand cu "A" (probabil echivalentul lui Utrogestan). Probl. e ca nu mi-a scris numele pe o hartie si eu nu am reusit sa il tin minte. Stie cineva numele acestui medicament?
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pamy_ggg Mada,Feli,La multi ani! si sa vi se indeplineasca toate dorintele! Aa am uitat ,m-a trecut pe tratam cu Pregnyl sau Gonasi de sustinere pt ca sa nu riscam nimic,asa ca daca ma pueti ajuta cu o info v-as fi profund recunoscatoare.Eu deja am dat sfoara in tara,sa vedem ce rezolv.Va multumesc. ![]() pamy |
te pot ajuta eu cu pregnylul, am 10 fiole... le am tot de la o fata de pe forum care a avut bunavointa sa ma ajute

imi poti scrie pe mail, daca esti logata, deasupra mesajului meu e un pliculet, dai click pe el si apare "e-mail autor"-mesajul tau ajunge in casuta mea de mail.
sarcina usoara!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 
georgia_c spune:
dragutele , desi nu prea mai apare pe aici , totusi io vreau sa ii dau un
laureivoinicu (care are un fiv esuat) , si sa-i tin pumnii pe viitor... iti doresc sa fie bine pana la urma ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
simonia spune:
flicitari proaspetei
! 
am fost si eu la eco astazi, am ovulat, si trebuie sa iau arefam. aceeasi intrebare; cate pastile? si cand? eu luam duphaston.
acum as vrea sa incerc si cu arefam. 
simonia spune:
cristy, si eu am avut crampe si senzatia de tensiune in zona genitala la stimulare, dar se manifesta doar 3 zile in timpul ovulatiei. dupa ovulatie se linistea totul 
lauravoinicu spune:
Georgia 
, iti multumesc! Sper sa imi revin destul de repede si sa o pot lua de la capat.....
Desi nu v-am mai scris , sa stiti ca v-am urmarit din umbra , m-am bucurat si-am suferit alaturi de voi .
Aveti grija cu Arefam-ul exista de 100 mg si 200 mg , singura diferenta intre Arefam si Utrogestan este ca Arefamul are si concentratie mai mare pe cand Utrogestanul este numai de 100 mg. Eu acum am luat Arefam de 200 mg , fiindca trebuia sa imi pun 600 mg/zi , daca imi puneam Utrogestan trebuia sa imi pun 6 pastile , asa mi-am pus doar 3.
Acum depinde cate mg pe zi v-a zis sa luati..... stiu ca dupa ovutatie sau inseminare nu da concentratii asa mari cum am luat eu.
Anaconda , nastere usoara , mai ai putin si iti vezi baietelul , Doamne ce repede trece timpul..
cristy1977 spune:
simonia, multumesc mult de raspuns, si eu am avut dureri in perioada ovulatiei, imediat dupa m-am simtit si eu bine o zi si apoi am inceput sa am dureri, sa ma umflu, off... nici eu nu stiu, azi de exemplu m-am simtit mai bine dimineata, acum seara insa m-a luat o durere de ovar drept de nu mai pot sta in picioare, m-am intins in pat dar nici asa nu cedeaza, parca pulseaza, ma ia si ma lasa, si sunt abia ziua 19, daca ma tine asa pana in ziua 25 cand vin uratii, cred ca ma urc pe pereti, sanii mi s-au umflat parca stau sa crape, sunt foaarte balonata, iusa probabil ca asa reactioneaza organismul meu la stimulare... nah.. am vrut stimulare, asta am avut![]()
eu am luat arefam de 100 cate 2 pe seara, din pacate nu am retinut cum trebuie luat, asa ca am improvizat dupa cum luam utrogestanul
pup fetele scumpe
"After all, tomorrow is another day!"

fericita!