Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 12
pamy_ggg spune:
Neatza fetele dragute!Ma iertati
ca nu am scris pana acum dar de cand am venit din co nu am avut timp deloc sa intru.Vineri am fost la eco si Da am un
care deja la 5 sapt si 5 zile ii batea inimioara cu 103bpm.A fost nemaipomenita senzatia ,mi-au dat lacrimile,va doresc si voua sa simtiti toate astea pt ca e minunat!
pamy
cristy1977 spune:
'neata fetelor
ce mai faceti? sper ca sunteti odihnite dupa weekend si binedispuse in ciuda ploii de afara![]()
MACHUS SI FELIX, LA MULTI ANI SI MULTA, MULTA, MULTA SAMATATE, SA FITI FERICITE SI SA VA BINECUVANTEZE DUMNEZEU CU CATE UN BEBEU PE FIECARE 
MADA, LA MULTI ANI SI SA FITI FERICITI, SA VA IUBITI SI SA VA DEA DUMNEZEU UN BEBE CAT MAI CURAND
aditza, ma bucur sa te "vad" si aici, spor la prestat si iti tin pumnii sa se sparga foliculul baban
aerlilian, ce mai faci tu? cum te mai simti? in ce zi esti? ciudat cu arefamul... si mie mi-a zis a fel 14 zile, dar nu mai tin minte cate pe zi si de ce concentratie, pentru ca eram tare zapacita
... am fost ieri la farmacie si am aflat ca arefam este si de 100 si de 200, eu am pus in fiecare seara cate 2 de 100, sper sa fie bine, pup si asteptam vesti bune
fetelor, eu de la 2 zile de la ovulatiie, adica din ziua 16 am inceput sa am simptome de urati, dureri de burtica jos si intepaturi, dureri-intepaturi de ovare, sanii mari, grei si durerosi, superbalonata... cred ca este cam devreme atat pentru sindrom premestrual cat si pentru simptome de sarcina, si asa ma gandesc ca o fi de la stimularea cu clomifen, fetelor care ati mai facut o astfel de stimulare, ati avut astfel de probleme? ezu am senzatia ca din zi in zi imi vor venii uratii, ar putea fi un fel de hiperstimulare?
va pup si sa aveti o saptamana minunata
"After all, tomorrow is another day!"
pamy_ggg spune:
Mada,Feli,La multi ani!
si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Aa am uitat ,m-a trecut pe tratam cu Pregnyl sau Gonasi de sustinere pt ca sa nu riscam nimic,asa ca daca ma pueti ajuta cu o info v-as fi profund recunoscatoare.Eu deja am dat sfoara in tara,sa vedem ce rezolv.Va multumesc.
pamy
georgia_c spune:
m'neata micutele
LA MULTI ANI IMPREUNA MADUTZ , SA FITI SANATOSI , SA VA IUBITI , SI SA VA DEA DD UN BEBELIN MIC SI SCUMP
o sapt usoara dragutele mele
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
aditzaC spune:
pamy_ggg
sarcina usoara ! sa ai un bb sanatos
criss
ma bucur si eu sa fiu alaturi de voi ! Iubita mea in leg cu simpt
chiar nu stiu ce sa iti spun , eu iti tin pumnii si sper sa fie numai de bine
mada
la multi ani , sa fiti sanatosi si D-zeu sa va aduca in dar un bebel .
aerilian
folicul meu baban sper sa se sparga si sa produca ceea ce tb .
va pupik pe toate 
mada23 spune:
multumesc mult de urari
pentru toate 

=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aerlilian spune:
Pammy , eu eram cea care nu s-a grabit sa te felicite iar tu ai inteles de ce...Scumpa mea, acum,dupa vestile pe care ni le-ai dat, ma grabesc sa-ti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos, care sa va umple casa de bucurie!Sa fiti sanatosi toti trei si sa auzim numai de bine!!!

mada23 spune:
Pamy...
felicitari , o sarcina usoara si la finalul ei sa strangi bebe sanatos in brate 

=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anaconda2 spune:
Pamy , felicitari ptr bb-ita
!! Pregnyl are T la clinica , e in jur de 20 euro injectia . Trebe 1 la 4 zile , stii.
In alta parte ...nu stiu daca gasesti , sau daca le poti primi de pe-afara . Iti trebe macar vreo 12 .
35 + 
machus spune:
La multi ani Felixut!!!!

Toate urarile de bine se indreapta catre tine! Sa ti se intample numai lucruri bune si sa te binecuvanteze DD cu Darul!
Madutz felicitari din inima, sa fiti fericiti pana la adanci batranete si sa curga numai cu bucurii in casa voastra! DD sa va aduca minunea suprema!
Va multumesc tuturor pentru felicitari si va doresc o saptamana excelenta cu multe vesti bune!
Aditzule, ma bucur ca s-a inrozit situatia si esti increzatoare!
Georgia, tropaie, se apropie!