Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 11
aditzaC spune:
aerilian
multumesc iubita ! Stiu prin ce ai trecut si tu ...offf...dar ai sa vezi ca D-zeu va avea grija si de noi
si ne vom putea tine bebelusul in brate . Ai dreptate ...TUTU nu are incredere in laparo facuta de altii mai ales cand a vazut ca trompa mea era buna. Tocmai de asta se teme si el .....daca trompa a fost buna si au scos-o , daca am endometrioza in continuare ? daca nu am fost curatata cum tb ? de aceea mi-a spus ca stau 2 luni si dupa fac laparo . Stiu ca tb sa fac , stiu ca el este un bun profesionist si sincer imi este teama ca am in continuare endometrioza necuratata.....dar imi este fffff frica de operatie . Eu am un org sensibil , cand am facut laparo mi-a fost ff rau , de aceea ma gandesc ca in nici un caz nu as putea pleca in aceeasi zi , eu in Municipal am stat 3 zile si abia mergeam si ma simteam rau , m-am recuperat in 2 sapt . Dupa operatie am zacut pur si simplu ,mi-a fost fff rau am probleme cu bila care din cauza med luate ( antibiotic si antiinflatoare ) am facut o criza . Pe langa asta am facut o reactie la anestezie , se pare ca sunt sensibila si mama a uitat acest lucru . La varsta de 12 ani m-am operat de apendicita s atunci am facut aceeasi reactie ca acum de la anestezie , culmea dupa ce m-au scos din sala dar atunci era sa mor , mi-am inghitit limba si noroc cu o femeie care m-a vazut ca eram vanata toata a tipat si au venit medicii si asistentele .....una din asistente mi-a bagat mana pe gat si altele m-au zgaltanat , eram plina de zgarieturi . Dupa laparo avand aceeasi reactie ...vazand-o pe mama agitata si tipa dupa medici , isi amintinse ce patisem , m-am speriat mai tare , eram plina de pete rosii si aveam senzatia ca daca voi dormii imi voi inghitii limba , bineinteles ca asta era in capul meu , dar nu ma puteam odihnii dupa operatie din cauza aceasta . Din pacate am si uitat sa ii intreb pe medici ce anestezie mi-au facut ca sa stiu pe viitor , sau cred ca cel mai bine ar fi sa imi fac niste teste . Oricum cred ca pot afla ce fel de anestezie mi-au facut , cunosc pe cineva acolo si cu siguranta ma voi interesa , tb sa stiu pe viitor . Din pacate nu sunt luptatoare .....sunt fricoasa .![]()
Oricum daca va tb sa ajung la laparo o voi face ...cu ajutorul lui D-zeu voi trece si peste asta , stiti vb aia , pana la urma ce o fi o fi ! Asta e !
Cat despre ovulatie ...sa speram k se va sparge folicul .
Iti multumesc inca o data pt incurajarile tale .Te imbratisez 
La multi ani FELIX , sa fi sanatoasa si D-zeu sa iti ajute in toate !
tamaryllis spune:
Aditza, imi pare rau pt trompa ta. Sa inteleg ca dr nu a avut acordul tau scris pt a-ti scoate trompa? Caci daca nu l-a avut, atunci poti sa-l dai in judecata si sa castigi despagubiri. Eu asa as face. Cine te-a operat? Mie Tutunaru nu mi-a scos trompele de la prima laparo, caci nu avea acest acord. Si daca mi le-ar fi scos, cred ca m-as fi isterizat, chiar daca nu mai erau bune de nimic. Destul de greu m-am obisnuit cu ideea.
Nu inteleg: dupa ce ti-a scos trompa ti-a dat rezultatul biopsiei si ce ti-a scris pe biletul de externare? Ca s-am practicat salpingectomie degeaba? Deja mi se pare de domeniul sf. 
Treaba asta cu anestezia e destul de naspa. E clar ca trebuie sa ai o discutie serioasa (si ma refer aici nu numai sa ii dai plicul) cu anestezistul inaintea operatiei. Oricum, substantele din anestezic sunt mult mai bune acum decat atunci cand ai facut operatia de apendice, deci poate ca la laparoscopie ai fi avut nevoie doar sa primesti ceva mai mult oxigen.
Dar poate nu mai ajungi iar la laparo. Succes!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
aditzaC spune:
tamaryllis
multumesc pt ras ....nu am semnat nimik ! Inainte de op mi-a spus doar ca tinand cont ca eu aveam un chist de 6.5 cm si era prins intre ovar si trompa s-ar `putea sa imi scoata si trompa . Eu atunci i-am spus ca n-as vrea sa se intample asta dar daca nu exista alta solutie asta e . Dr atunci mi-a spus eu iti zic inainte ca sa sti sa nu te trezesti dupa aceea si sa zici ca nu ai stiut . Deci am fost avertizata dar nu am semnat nimik. Eu am ajus la alapro din cauza acelui chist din cauza caruia aveam dureri cumplite si mai mult am facut si febra trei zile. Dupa ce mi-au scos chistul , mi-a scos si trompa si o mika parte din ovar , ffff `putin . Chistul si trompa le-au trimis la ...laborator. Rez biopsiei mi-a venit dupa doua sapt , iar in rez scrie ca acel chist a fost de natura endometriozic dar trompa nu avea nimik . Pe biletul de iesire , care mi-a fost facut la 10 zile de la externare ...medicul l-a scris atunci de fata cu mine , nu scrie ca mi-a scos trompa , scrie doar ca ´´ pacienta se interneaza cu dureri etc , si se face laparo , nu mai stiu acum exact denumirea corecta din biletul de externare , si se rec diphreline etc .
Mda .....nu cred ca are rost sa stau sa acum sa ma judec cu el , poate chiar reprezenta un pericol pt mine , habar nu am , el mi-a spus ca trompa era franjuri ....faza este ca fina mea este asistenta acolo si a asistat la operatie si ea mi-a zis acelasi lucru ...nah acum nu stiu ce sa cred , poate ea nu a vauzt f bine ce este acolo , poate nu au putut scoate chistul care era prins intre trompa si ovar ....poate a taiat-o si nu avea ce sa mai faca , habar nu am , ma doare ca s-a intamplat asta si imi vine sa ma iau la bataie , dar nu am cum sa rez toata tb , nu pot da timpul inapoi , din pacate .
te pupik 
felix76 spune:
Dragutele mele, va multumesc din suflet pentru urari! Va astept la o felie de tort si un pahar de sampanie, chiar daca e dimineata! 

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile
aerlilian spune:
Felixuc drag, inca odata mii de pupici si tot binele din lume!!!

Aditzule , te asteptam cu vesti despre foliculul baban!
Fete dragi, eu as mai avea de pus utrogestan pana joi seara, dar vreau sa va spun ca "mustesc" de la atata utrogestan...Sunt flescaita in permanenta si nu-mi place deloc...Oare de ce mi-a zis Tutu sa pun 14 zile?Parca erau doar 10 altadata...
mada23 spune:
Buna fete frumoase 
azi va invit la o feliutza de praji si un
de ce vreti voi, facem 7 ani de casnicie, mi-ar fi palcut sa fiu un pic mai vesela dar asta e,ii multumesc Lui DD ca suntem sanatosi si restul nu mai conteaza ca impreuna le trecem pe toate.
Te bibesc sotziorul meu drag 

o zi buna tuturor!
=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anka_daria77 spune:
Neatza fetelor si o saptamana cat mai frumoasa 
.
La multi ani Machus si Felixcu intarziere ce-i drept dar mai bine mai tarziu decat niciodata
.

Mada23 aniversare frumoasa si la multi ani impreuna si sa dea Dumnezeu ca sa primiti vestea ca veti fi parinti cat mai curand 
.
Despre mine ce sa va spun de maine mai am o sapt pana la momentul zero. Ma cam ia cu frica nu de operatie in sine da de ce dezastru s-ar putea sa gaseasca prin burta mea.
toate fetele.
aerlilian spune:
Madutz , sa fiti sanatosi si fericiti, sa va aveti sprijin la batranete unul pe celalalt si Dumnezeu sa va umple casa de copii frumosi si sanatosi!

mirela2 spune:
neata fetelor
la multi ani fetelor sarbatorite
, e bine si cu intarziere, cred
.
ankule mai un pic pana la laparo, sa fie de bine rezultatul.
sa avem toate o saptamana frumoasa
felix76 spune:
Madutule, va urez sa fiti fericiti, mult mai fericiti decat ati fost pana acum! Anii care vin sa va aduca numai bucurii, sanatate, iar dorintele voastre sa devina realitate cat mai curand! Casa de piatra, iubiti-va ca-n prima zi!
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile