Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 10
mada23 spune:
si eu, si eu, cu intarziere ![]()
Macushica LA MULTI ANI , sa ne traiesti , sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta frumoasa
multe 

=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
ana-alexia spune:
Machus
La Multi Ani! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii alaturi de cei dragi!

georgia_c spune:

LA MULTI ANI FELIXICA , SA FI SANATOASA , FERICITA , VESELA CA PANA ACUM ,F PE SCURT ITI DORESC CE-MI DORESC SI MIE 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
tamaryllis spune:
Mahus, Felix, la multiani si fericire maxima!

Gerogicle, ma uimesti pe zi ce trece!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
aditzaC spune:
salutare fete dragi 

Am citit cat am putut de mult mesajele voastre si m-am hotarat sa va scriu tinand cont ca de vineri sunt o tutunica .![]()
Unele dintre voi imi stiti povestea . Din pacate sunt o posesoare de endometrioza
si ma lupt cu infertilitatea de aproximativ 3 ani.
Am facut o laparo in noimb 2008 si am urmat trat cu Diphereline 3 luni , cm dupa trat a venit pe 29 aprilie si de atunci nu s-a intamplat nimik. In urma operatiei am ramas fara trompa stanga iar de curand am aflat de la TUTU ca trompa nu a avut nimik
asa reiesea din rez de la biopsie .
M-am hotarat sa merg la TUTU pt monitorizare si investigatii . Mi se pare ce este un medic f bun si sincer va spun imi da sperante si am incredere in el de parca l-as cunoaste de o viata intreaga .
Vineri in ziua 9 am avut endometru =10 si un folicul pe OD = 22.2.
Azi dim am fost din nou la el si folicul meu a crescut la 23.5 .
Sper din suflet sa se intample ceva ....TUTU mi-a spus ca voi face doua luni de monitorizare iar daca nu se intampla nimik va tb sa fac o alta laparo . Sincer imi este f frica sa ajung iar la ''cutit''.
Pana atunci fiecare zi o voi trai cu speranta in suflet .
Ma bucur f mult pt cele care au reusit sa invinga inferitiliatea si ma rog pt noi toate sa fim sanatoase si sa reusim sa ne indeplinim visul.
Doamne ajuta !
Va pupik pe toate 

mada23 spune:
Felizuleeeeeeeeeeeee...
LA MULTI ANI, SA FII IUBITA , SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA, BUNUL DUMNEZEU SA-TI FIE MEREU ALATURI 

Hai iesi la interval cu tortuletz si cu sampanie ca mi-a promis ![]()
=============================================
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aerlilian spune:
Felix , iti doresc din tot sufletul tot binele si toata fericirea din lume!!!Iti doresc ca in curand sa poti bate Universul pe umar si sa-i tipi marea veste in urechi"SUNT GRAVIDA!!!", sa se bucure impreuna cu tine fiecare pietricica de pe Pamant, fiecare adiere de vant, fiecare om si fiecare necuvantatoare...Iti doresc sa ai parte numai de iubire!LA MULTI ANI, FELIX ( in latina = femeie fericita,norocoasa si fertila).

adrianaady spune:
Felix scump La multi ani draga mea, sa fii sanatoasa, fericita si tot ceea ce iti doresti!!! 

aerlilian spune:
Aditza , off ce patimesti si tu...Mi-e greu sa cred ca cineva scoate o trompa fara sa stie sigur ca trebuie scoasa...Cum de se intampla asa ceva in ziua de azi, in tara asta?Vad ca stai bine cu dreapta...Adica ovulezi, ceea ce e un lucru foarte bun.Tutu nu prea are incredere in laparo facut de alti medici.Si mie a vrut sa-mi mai faca una iar eu nu am vrut.Intamplarea nefericita a fost ca era extrauterina si a trebuit sa mi-o faca.Dar cred ca stii deja povestea,asa ca nu insist...Si totusi a vazut si el ca nu aveam nici urma de endo...Dar la tine,daca a fost scoasa o trompa fara sa fie nevoie,probabil ca se asteapta sa nici nu fii curatata ca lumea pe acolo.Si te rog mult ca in cazul in care vei ajunge la laparo cu el,sa nu te temi!Lucrurile decurg rapid si cu recuperare imediata.In aceeiasi zi pleci acasa.Multe fete au ramas gravi imediat dupa ce au facut laparo cu el.Probabil stii deja poveste lui Aris...Capul sus si ...la lupta!Nici eu nu mai am trompa stanga,tot cu dreapta lucrez,de la ea sper!Si o sa ramanem gravi,vei vedea!