Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor
adriana, scuza-ma, cred ca am pierdut sirul mesajelor si nu am observat ca tu te-ai orientat catre un alt doctor pentru fiv, foarte bine,daca asa simti tu ca este mai bine, suuces mult iti tin pumnii, insa asa cum zic fetele cred ca ar fi mai bine sa faci laparo poate cine stie vei avea o surpriza imediat dupa si nu mai ajungi la fiv
felixut, draga mea, da sa traiti, o sa fac tot posibiul, in fiecare seara vorbesc cu trompitele sa fie harnicute si sa adune outele si sa-le indrume cum trebuie, iar gigeilor le spun sa nu fie asa distrati si sa caste bine ochii pentru a ajunge la destinatie, pup si acelasi lucru il asteptam si noi de a tine
aerlilian, pai da test positiv aduc, dar nu inaintea ta, imi pare rau dar tu trebuie sa dai tonul asta este pica pe tine sarcina de a deschide seria de gravidutze din toamna
magdi, i-a placut piticului nidacios concertul cu madonna?
georgic drag, eu cred ca toate suntem niste "heroine", iar tu in plus esti supersimpatica, cred ca sosul tau este un barbat fericit
msymo, off, imi pare atat de rau
fetelor, pe mine azi iar m-a durut burtica si in partea stanga ca si cum as fi fost la ovulatie si nu a fost doar o impresie, dar ma intreb eu acum, ce dumnezeu sa mai ovulez ca au dat saracele ovarine ale mele cam tot ce au putut
va pup pe toatele fara exceptie

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Cristy nu-i nici o problema dragutza mea... Pt moment se pare ca nu vom face fiv, luni o sa fac HSG si apoi o sa incercam cu inseminare artificiala citeva luni. Dr meu e sigur ca o sa raman gravidutza asa, tinand cont ca sotul este sanatos, si eu am mai ramas odata....Sa ma ajute Dzeu
Cit despre tine acea durere poate fi si de la altceva, nu neaparat ovulatie...poate ovarasele tale muncesc acolo sa faca treaba buna. Tu stai linistita si ai grija de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Felicic, te asteptam cu tratatia de dimi .
Cristy, sper ca pitica mea nidacioasa sa se fixeze bine in uter si la sfarsitul saptamanii viitoare sa va dau vestea cea mare. Daca nu, asta e, mergem inainte cu tupeu, pana la urma trebuie sa apara . Insa eu ma pregatesc, mi-am cumparat colectia de carti de povesti de la Adevarul, am inceput sa-mi cumpar sticker-e de perete cu personaje din Disney, dar toate cu "plintzese", ca dupa 2 nepotei, eu sunt fixata pe fetitza , si ma vizualizez dansand cu sotul si cu fetitza in rochitza alba infoiata la botez pe o melodie speciala . Deci sunt pregatita, numai sa vina ca o astept cu cea mai mare dragoste .
Lilisor, imi tii isonul, da ?
Aditu, iti tin pumnii luni, sa scapi usor, sa ai un rezultat bun si sa se intample minunea cat mai repede .

Pup fetele nementionate si o zi usoara va urez, ca vine we .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neataaaaa

LA MULTI ANI MACHUSICA sa fi sanatoasa draga mea , sa-ti dea Dumnezeu numai bine, sa te bucuri de anii ce urmeaza alaturi de cei dragi

edit:sper s anu gresesc data

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Machusica LA multi ani dragutza!!!! sa fii sanatoasa ,fericita si sa te bucuri de familia ta, de copilasul tau frumos....
Magdita frumos visul tau si ai sa vezi ca se va indeplini.... eu abia astept ziua de luni, am niste emotii...mama mama...dar sunt sigura ca voi primi vesti bune
Georgic zanica mea verde
Felix
Fetelor am si eu o rugaminte, as vrea sa fac analizele de trombolfilie, si nu stiu sigur daca este vreo zi anume a cm cind se pot face...ma puteti ajuta va rog?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Va pup fetelor.
La Multi Ani, machusica!
Bafta multa aditule pt luni.
Si in alta ordine de idei, m-a enervat nasa noastra de cununie azi, ca s-a gasit sa ma intrebe ea pe mess cand ne apucam de bebe ca vrea sa boteze la anul. Eu nici macar nu mi-as dori sa imi boteze ei copilul. E asta o regula? Nu i-am dorit nici ca nasi de cununie, dar fiind nasii sotului, am zis sa nu iscam scandal in familei. Parintii sotului tineau foarte mult... asta e, am acceptat, desi noi ne doream sa ne cunune niste prieteni. Mamaa ce m-a enervat. Auzi, cand facem bebe... i-am raspuns, ca mai vedem, mai discutam, mai negociem. Am fost finutza. Din nou ca sa nu iasa scandal, dar tare as fi trimis-o la treaba ei. Eu n-am intrebat niciodata pe nimeni asa ceva. Mi se par niste chestii personale. Cum sa intrebi: cand te mariti? cand faci copil? Mai au sa ma intrebe cand fac sex cu sotul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fete dragute,

Machusica, multi ani fericiti iti doresc! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de toti cei dragi!

Magdi , tratatiunea mea pentru azi vine cam tarziu dar vine: cafeluta sau ceiut, dupa preferinte, citronada si prajitura cu prune si bezea , sper sa nu fie post azi

Madutz dragut

Jorjilic verzulic

Aditu, daca suni la Synevo si intrebi... ma gandesc ca or sti si fetele alea de la receptie sau intreaba ele vreun doftor.

Cristy, asa se faci, sa vb cu nazdravanii sa rezolve problema! Stii ce-i spune un gigel ovulei, nu? (Daca te prind om te fac)

Alina, esti o finutza! Trebuia sa-i spui una sa-i mearga fulgii. Imi aduce aminte de ce a patit sotul meu: a sunat o Marie (matusa) sa o felicite de ziua ei si imediat ce i-a spus "la multi ani" (nici macar nu i-a multumit) il intreaba "da voi nu faceti copii?" I-a spus ca ba da, acum se duce sa faca unul si i-a inchis telefonul. Asa m-am distrat

Lilisor, n-am uitat ce am promis!

Symo, offff, imi pare rau, nu se poate sa tragi de doua ori lozul necastigator Ce-o fi in sufletelul tau ... N-am cuvinte!

Pup gascoteca de fete, mentionate au ba,

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna ziua mamicilor din prezent si viitor

pupici si incurajari pentru toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare.
Azi am fost si eu la Tutu la monitorizare.
Ziua 10, OS= 17.6, OD = ?? (n-a scris tanti asistenta dar parca a zis 16.8), Endometru = 7 mm. Nu imi dau seama prea bine ce zic datele astea...Oricum cred ca de bine, e prima ecografie la care am endometrul mai mare de 6 mm.
Mi-a zis sa vin duminica dimineata dar pana la urma ne-am hotarat de comun acord sa vin luni.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Intru si eu in ultima jumatate de ora care a mai ramas din aceasta zi, care este si ziua mea de nastere. Si Bogdanul meu implineste tot azi 9 lunisoare.
Va multumesc din suflet pentru urari!!!! Noi azi am venit de la mare si abia acum am reusit sa intru! Promit ca pun si poze.

Georgia esti o Fecioara veritabila!
Va pup prietenele mele de suflet!

Mergi la inceput