Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 16
aditzaC spune:
machus
ai mare dreptate ! Cred ca pt mine nu exista minuni
. Imi place sa vad cand o femeie care trece prin fel si fel de incercari ..are parte de o minune .De aceea povestile voastre rep un succes pt mine si imi da putere sa merg mai departe , incep sa cred ca totusi va exista si pt mine o minune.
Doamne ajuta la toata lumea ! 

tamaryllis spune:
Magditule, sunt pe aici, va citesc, dar nu prea am noutati! Astept sa treaca anul acesta, sa o iau de la capat! Luna viitoare ma apuc de analize.
Intre timp, sa curga vestile bune aici, motiv de intalniri!![]()
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
aditzaC spune:
vroiam sa va intreb ceva : eu am probleme cu constipatia si mi se intampla destul de des sa ies greu afara , scuze pt detalii , credeti ca influenteaza cu ceva la o eventuala sarcina ? ma gandesc sa nu imi afecteze faptul ca ma''chinui '' si fortez abdomenul / burtica .
de ex stiu ca in cazul unui FIV , asa am citit , tb sa eviti consipatia ca nu este indicat sa ai probleme de genul .
multumesc mult dragelor

simonia spune:
aditza, hai sa ajungem noi
si mancam numai salata de rosii si varza, si tarate de grau. dar sa ajungem noi acolo.
constipatia nu este buna in nici o faza, mai ales luteala, cand se presupune ca embrionul se fixeaza in uter.
prin efortul de a defeca risti sa impiedici fixarea lui.
de asemenea, in sarcina poti declansa contractii.
dar din fericire, sunt multe metode de a evita constipatia, cea mai buna fiind o alimentatie bazata pe fructe ,legume, iaurt... 
aditzaC spune:
simonia
faza este ca mananc si fructe etc , dar am problem cu stomacul ..offf si cu bila si nu tolereaza multe alimente si ma constip , da stiam eu ca sunt ceva probleme si imi este teama ,astazi chiar am avut probleme serioase de constipatie , reusesc dar greu , offf
multam ...te pupik
eleia spune:
Buna fetelor
,
Va invit la o cafeluta 

sau un suc 

, care cum pofteste.
Maine am si eu prima programare la dr. T la cabinet la ora 14.30 si vroiam sa stiu daca se respecta cat de cat ora, ca sa stiu si eu ce planuri imi fac.
Magdita
. Nu am indraznit sa te mai deranjez pe privat. 
Multumesc
mirela2 spune:
neata fetele
o nactarina, un cornuletz cu branza........
lui fiumu i-a cazut un canin, e stirb dragul de el si din cate am inteles i se mai misca vreo doi dinti....inca mai are dinti de lapte.....(in decembrie face 10 ani).
sa avem o zi buna.

de Craciun vom fi 2 in 1!