Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Cristina_84, eu incerc de 7 ani si ...nimic.
N-am avut nici un avort, nici AC n-am folosit, nici endo avansata n-am avut, si nici alte probleme... Si nici sotul n-a avut cine stie ce pb. Medicii se asteptau sa avem bb de multa vreme. Si, cu toate astea, anii au trecut si bb inca nu a venit.
In urma cu ani am ordonat evenimentele... bb nu era in capul listei, in ideea ca atunci cand voi incerca se va si intampla. Astea erau socotelile MELE... se pare ca DD a vrut altfel...
Am 39 de ani si ma doare enorm lipsa unui bb din viata mea (depresie, izolare, lipsa de concentrare, n-am chef de mare lucru...).
Fiecare luna de asteptare din anii astia mi-a adus mai multa tristete, mai multa izolare; si asta pentru ca in fiecare luna am crezut ca ACUM se intampla si a urmat apoi dezamagirea.
E un sentiment de neimplinire pe care nu-l pot acoperi, in ciuda faptului ca in fiecare zi incerc sa privesc cat mai mult la jumatatea plina a paharului meu.

Tu ai alta varsta... si iti ai prioritatile tale in viata ta.
Indiferent ce vei face, sa faci din suflet, nu pentru ca trebuie. Asculta-ti vocea inimii!

In fond, pe langa stradaniile noastre si incercarea de a ne conduce NOI viata, mai este ceea ce se cheama destin... acea particica pe care nu o putem controla, oricat de mult ne-am stradui (nu aruncati cu rosii in mine, stiu ca se spune ca destinul este scuza celor slabi).

Fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa, cu soare in zambet si in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anais, imi pare rau .
Ana_alexia, cata dreptate ai .

Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti mai bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna dimineatza dragele mele

anais imi pare rau pt cm ...dar sti ca noi spunem ca z1 este un nou inceput asa ca eu iti urez multa bafta luna asta si sa fie cu ochisori.

ana-alexia scumpa mea inteleg perfect prin ce treci , cuvintele sunt de prisos ...sincer chiar nu stiu ce sa iti spun . Imi doresc sa treci peste toate aceste momente si D-zeu sa faca o minune pt tine ., am sa ma rog pe tine , Doamne ajuta !

criss iubita mea ce faci ? da-mi un semn ...

cristina84 ana-alexia are dreptate ...asculta-ti inima !

alexia28 fata gravdiutza ...cum esti ?

Ioana, Boo, Fire , Aerlilian, Bea, Alina,Ralu, si restul fetelor sper ca sunteti ok si asteptam vesti de la voi ...pupici tuturor si celor nementionate

Eu sunt ok ....maine dim ar tb sa fac test insa nu stiu ce sa fac ...sa il fac , sa astept Cm-ul care cu siguranta daca nu va fi bebe va intarzia din cauza arefamului ....in rest sanii dor in continuare , ovarul la fel , nici o alta schimbare .

Mergi la inceput

magditza fata scumpa , ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare...ce tratament luati pentru calmarea durerilor? Eu am endometrioza pe ovarul stang, si sunt in a 6 zi de la prima injectie de Zoladex (asta este medicamentul prescris de medicul meu). Nu mai stiu ce sa fac pentru ca am niste dureri cumplite de ovar. Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat..va rog mult.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, eu azi implinesc o varsta....Doamne, ajuta sa mi se indeplineasca anul acesta VISUL!Si multumesc Domnului ca mi-am indeplinit un altul, acela de a ma casatori!

UTica, pt mine nu a exista nimic pt calmarea durerilor datorate endo. Insa mi le-am mai calmat cu acupunctura si fitoterapia.Aceasta mi-a facut cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Multumesc de raspuns beatrice75, insa nu este normal ca macar in timpul tratamentului sa nu ai dureri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita

AditaC multumesc frumos! Doamne ajuta, sa fie cu doua liniute!

Beatrice La Multi Ani!
Sa fii sanatoasa, iubita, implinita pe toate planurile vietii, sa te bucuri din plin de fiecare clipa si sa devii cat mai curand mamica!

Mergi la inceput

beatrice La multy ani , sa fi sanatoasa , fericita si iubita si D-zeu sa iti indeplineasca marele vis . Doamne ajuta !

ana-alexia

utica este normal ca in timpul trat sa Nu ai dureri dar nah acum depinde si de org . Eu am facut trat cu Diph si am avut zile in care aveam si dureri , insa nu erau insuportabile . Incearca sa iei un calmant ceva ...in general se zice ca ovarele lucreaza si de aceea mai simti niste crampe / dureri / intepaturi ...dar nah acum depinde de org

Mi s-a schimbat starea de spirit ...parca am inceput sa am simptome de cm ...ma simt intr-un fel , ovarul ma inteapa intr-un anume fel, ma doare spatele si imi vine sa fac pe birou , cu toate ca in week am dormit ...la fel si aseara . Offfff.....eu am ajuns la concluzia ca mai bine ma facea mama baiat . Rar sa vezi un barbat spunand ca vrea sa fie femeie ...insa femeile zic mereu ca doresc sa se fi nascut barbati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Beatrice, iti doresc si eu un calduros LA MULTI ANI, cu multa sanatate, fericire si sa ti se implineasca dorinta cea mai mare!!!!

Mergi la inceput