Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 19
beatrice75 spune:
Ce fac fetele? Azi m-au intepat ovarele, ce ar putea insemna?Ca deja mi se formeaza chisturi?
aditzaC spune:
hello gagici
bea...
nu are cum sa faci chisturi in perioada trat , practic nu ai de la ce sa le faci , ovarele sunt in repaus. Stai linistita ! Profita la maxim de per asta ....asa imi ziceau fetele si eu nu le credeam
.
Eu am fost astazi la Dr Corina Neamtu sa fac eco mamara . In sf am vesti bune : sanii meu nu au nimik , nici macar displazie mamara nu mai am ....
, ea mi-a fost confirmata de doi medici pana acum , deci am avut-o insa este fff probabil sa se fi vindecat de la Diphfereline ...dr mi-a zis ca face fffffff bine la displazie mamara . Pe langa aceasta mi-a zis ca atunci cand voi avea bebe o sa am lapte destul sa alaptez . Ma dor din cauza ca ´´ asa este modelul ´´ ...asa s-a exprimat dna dr .M-am bucurat sa mai aud si vesti bune , vb finei mele : hai ca asta iti mai lipsea sa nu fie ok , ca in rest le ai pe toate
. I-am zis si de endometrioza ...a zis sa am mare grija cu ea , nah daca ar fi dupa mine as supraveghea-o non stop , as angaja bodyguard
......eh mai glumesc si eu .
In rest ma doare ovarul in continuare ...dreptul unde s-a produs ovulatia , sper sa fie de bine .
Voi ce faceti ?
criss
iubita mea te imbratisez cu drag si te pupik dulce
pupici
cristina_84 spune:
Stati sa inteleg...voi incercati toate la bebe? Sau doar impartasim experientele endometriozei? Sa stiu daca ma includ in clubul vostru sau nu![]()
tannoo25 spune:
cristina_84, eu cred ca aici poti impartasi cu fetele si experientele endometriozei ... si, cred ca sunt fete care vor bb ... tu din ce categorie faci parte ? 
anais74 spune:
la mine ziua 1
...stiu ca sunt la abia a doua luna de incercare dupa tratamentul cu Dipherelin, dar eu am sperat
.... offf, urasc endo asta!!!
haideti fetelor si cu vesti bune, cu 2 liniute, sa ne incurajati ca se poate!!! V-am pupat 

Aditza, ce bine ca nu ai nimic la sani 
cristina_84 spune:
Eu sunt in cea mai mare dilema a vietii mele: sa incerc acum sau sa termin doctoratul mai intai? Incerc sa ma documentez ca sa iau cea mai buna decizie.

Fetele, ce faceti?