Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce fac fetele? Azi m-au intepat ovarele, ce ar putea insemna?Ca deja mi se formeaza chisturi?

Mergi la inceput

Fetele, ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello gagici

bea... nu are cum sa faci chisturi in perioada trat , practic nu ai de la ce sa le faci , ovarele sunt in repaus. Stai linistita ! Profita la maxim de per asta ....asa imi ziceau fetele si eu nu le credeam .

Eu am fost astazi la Dr Corina Neamtu sa fac eco mamara . In sf am vesti bune : sanii meu nu au nimik , nici macar displazie mamara nu mai am .... , ea mi-a fost confirmata de doi medici pana acum , deci am avut-o insa este fff probabil sa se fi vindecat de la Diphfereline ...dr mi-a zis ca face fffffff bine la displazie mamara . Pe langa aceasta mi-a zis ca atunci cand voi avea bebe o sa am lapte destul sa alaptez . Ma dor din cauza ca ´´ asa este modelul ´´ ...asa s-a exprimat dna dr .M-am bucurat sa mai aud si vesti bune , vb finei mele : hai ca asta iti mai lipsea sa nu fie ok , ca in rest le ai pe toate . I-am zis si de endometrioza ...a zis sa am mare grija cu ea , nah daca ar fi dupa mine as supraveghea-o non stop , as angaja bodyguard ......eh mai glumesc si eu .
In rest ma doare ovarul in continuare ...dreptul unde s-a produs ovulatia , sper sa fie de bine .

Voi ce faceti ?

criss iubita mea te imbratisez cu drag si te pupik dulce

pupici

Mergi la inceput

Ce bine ar fi daca in urma tratamentului, mi-ar disparea si mie displazia!

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Stati sa inteleg...voi incercati toate la bebe? Sau doar impartasim experientele endometriozei? Sa stiu daca ma includ in clubul vostru sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

cristina_84, eu cred ca aici poti impartasi cu fetele si experientele endometriozei ... si, cred ca sunt fete care vor bb ... tu din ce categorie faci parte ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

la mine ziua 1 ...stiu ca sunt la abia a doua luna de incercare dupa tratamentul cu Dipherelin, dar eu am sperat .... offf, urasc endo asta!!!
haideti fetelor si cu vesti bune, cu 2 liniute, sa ne incurajati ca se poate!!! V-am pupat
Aditza, ce bine ca nu ai nimic la sani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Eu sunt in cea mai mare dilema a vietii mele: sa incerc acum sau sa termin doctoratul mai intai? Incerc sa ma documentez ca sa iau cea mai buna decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

cand termini doctoratul, cristina_84 ?

Mergi la inceput