Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anness99 spune:

cu putina intarziere dar o pt toate fetele care poarta numele de Maria, multa sanatate si
Cristina_84 diphereline nu ti s-a rec? si eu am facut laparo in mai 2009 si mi s-a rec diphereline si un copil cat mai repede dar mai am si eu 3 ani de fac, sunt abia anu 4, asa ca dupa diphereline o sa iau ac.
cum is bursele doctorale cineva vrea sa intre anu asta la tm, cum ii? ce parere ai, daca se poate mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tannoo25..nu am nici o garantie , eu nu am zis TUTU garantat nu mai face laparo in spital , am intrebat daca mai face sau nu ....urmand si eu , probabil , peste doua luni sa fac .
Mai vroiam sa stiu cat costa laparo la clinica ...stiu ca este acelasi medic in ambele parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

deci si tu astepti anness?
Mie nu mi-a dat niciun tratament, nimic.
Cu bursele...e multa munca, in fiecare luna rapoarte, ce faci, ce cercetezi...nu-ti da nimeni atatia bani fara sa te si traga la raspundere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cristina, eu te-as sfatui sa mai consulti si alti doctori, poate chiar in Bucuresti. Eu sunt patita cu doctorii din provincie. Stiu ca distanta este mare, dar...Eu una te-as sfatui sa pui pe primul loc sarcina. Sunt convinsa ca va fi greu si poate ai putea sa-ti ingheti 2 ani.
Aditza, tu iar trebuie sa-ti faci lapro?Abia ai terminat tratamentul cu Diphereline.

Mergi la inceput

da bea ( ai lipsit de la ora ) ..TUTU a zis ca daca in doua luni de monitorizare nu se intampla nika el vrea sa imi faca laparo .
SI eu ma gandeam daca va fi bine sa fac Diph la o distanta asa scurta , am 4 luni de cand a venit Cm dupa Diph . Sa vedem ce o sa fie , chiar nu stiu ce sa mai zic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Am revenit dupa 3 ani sa va cer ajutorul. Am nevoie de noile date de contact ale lui Tutu. Mai e la Elias? Cabinetul privat unde e? Mai are acelasi numar de telefon?

Acum 3 ani m-a operat de endometrioza, eram intr-un stadiu avansat, apoi tratamentul pt menopauza nu a functionat, mi-a zis ca ma poate ajuta doar cu FIV... n-am mai fost de atunci.
Le-am dus pe toate pe picioare, dar mi-e din ce in ce mai greu. Am fost azi la Medlife si mi-au spus sa merg de urgenta la Tutunaru, sa ma opereze cat mai repede

Intre timp va invit sa-mi admirati baietelul, copil crescut in inima, nu in burta, si ma rog ca DD sa va dea fiecareia ceea ce este mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

sabineta, tutunaru are cabinetul in sandu aldea nr 86; telefonul este 0723999939; insa o programare poti face la nr 0720099299; iti poti alege chiar o zi si te poti prezenta la usa cabinetului, caci se intra in ordinea sosirii, nu se tine cont de programari; succes !

aditzaC, de ce nu suni la receptie la clinica sa intrebi cat costa laparo ? ( si ne spui si nou )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Multumesc mult pentru datele de contact.
SI pentru ca citisem aici ca Tutu nu mai face laparo la Elias, am sunat la clinica din Sanatescu sa intreb cat costa. Mi s-a spus ca dr NU face laparo acolo, doar la Elias, in spital.

Mergi la inceput

tannoo25.....ma gandeam ca am sa gasesc ras pe forum .

Mergi la inceput

sabineta sa-ti traiasca baietelul este o dulceata ! Iti urez multa bafta si multa sanatate

Mergi la inceput