Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 18
anness99 spune:
cu putina intarziere dar o
pt toate fetele care poarta numele de Maria, multa sanatate si 
Cristina_84 diphereline nu ti s-a rec? si eu am facut laparo in mai 2009 si mi s-a rec diphereline si un copil cat mai repede dar mai am si eu 3 ani de fac, sunt abia anu 4, asa ca dupa diphereline o sa iau ac.
cum is bursele doctorale cineva vrea sa intre anu asta la tm, cum ii? ce parere ai, daca se poate mersi 
aditzaC spune:
tannoo25..nu am nici o garantie , eu nu am zis TUTU garantat nu mai face laparo in spital , am intrebat daca mai face sau nu ....urmand si eu , probabil , peste doua luni sa fac .
Mai vroiam sa stiu cat costa laparo la clinica ...stiu ca este acelasi medic in ambele parti
. 
cristina_84 spune:
deci si tu astepti anness?
Mie nu mi-a dat niciun tratament, nimic.
Cu bursele...e multa munca, in fiecare luna rapoarte, ce faci, ce cercetezi...nu-ti da nimeni atatia bani fara sa te si traga la raspundere.
beatrice75 spune:
Cristina, eu te-as sfatui sa mai consulti si alti doctori, poate chiar in Bucuresti. Eu sunt patita cu doctorii din provincie. Stiu ca distanta este mare, dar...Eu una te-as sfatui sa pui pe primul loc sarcina. Sunt convinsa ca va fi greu si poate ai putea sa-ti ingheti 2 ani.
Aditza, tu iar trebuie sa-ti faci lapro?Abia ai terminat tratamentul cu Diphereline.
aditzaC spune:
da bea ( ai lipsit de la ora
) ..TUTU a zis ca daca in doua luni de monitorizare nu se intampla nika el vrea sa imi faca laparo .
SI eu ma gandeam daca va fi bine sa fac Diph la o distanta asa scurta , am 4 luni de cand a venit Cm dupa Diph .
Sa vedem ce o sa fie , chiar nu stiu ce sa mai zic .
sabineta spune:
Am revenit dupa 3 ani
sa va cer ajutorul. Am nevoie de noile date de contact ale lui Tutu. Mai e la Elias? Cabinetul privat unde e? Mai are acelasi numar de telefon?
Acum 3 ani m-a operat de endometrioza, eram intr-un stadiu avansat, apoi tratamentul pt menopauza nu a functionat, mi-a zis ca ma poate ajuta doar cu FIV... n-am mai fost de atunci.
Le-am dus pe toate pe picioare, dar mi-e din ce in ce mai greu. Am fost azi la Medlife si mi-au spus sa merg de urgenta la Tutunaru, sa ma opereze cat mai repede
Intre timp va invit sa-mi admirati baietelul, copil crescut in inima, nu in burta, si ma rog ca DD sa va dea fiecareia ceea ce este mai bun.
tannoo25 spune:
sabineta, tutunaru are cabinetul in sandu aldea nr 86; telefonul este 0723999939; insa o programare poti face la nr 0720099299; iti poti alege chiar o zi si te poti prezenta la usa cabinetului, caci se intra in ordinea sosirii, nu se tine cont de programari; succes ! 
aditzaC, de ce nu suni la receptie la clinica sa intrebi cat costa laparo ? ( si ne spui si nou
)
sabineta spune:
Multumesc mult pentru datele de contact.
SI pentru ca citisem aici ca Tutu nu mai face laparo la Elias, am sunat la clinica din Sanatescu sa intreb cat costa. Mi s-a spus ca dr NU face laparo acolo, doar la Elias, in spital.
aditzaC spune:
sabineta
sa-ti traiasca baietelul este o dulceata ! Iti urez multa bafta si multa sanatate