Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 17
alexia28 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIUTELOR

Ana alexia multumim pt urari
Cristy imi pare rau pt z1
hai ca poate o sa fie cu ochisori stimularea asta
pupici tuturor si serviti o felie de tort de la Mariuta mea frumoasa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
19 + 
prietene DC .
mada23 spune:
Hi fetele 
Cristy..
nu ne lasam, da? e doar o lupta pierduta nu si razboiul, mii de imbratisari sa ai putere sa mergi mai departe

Didi..
rezultate bune pentru cm neregulat obtine medicul homeopat recomandat de Tutu, Vladutzu, cunosc cazuri rezolvate doar cu remedii, merita incercat.Concediu placut
Aditzule..
imi placi asa, este calea spre
s-o tii tot asa
Anais..
nu conteaza calea prin care ajungem la bebe, important este sa credem in sansa noastra
Lushiculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ce ma bucur ca ai dat semn de viata, inseamna ca esti mult mai bine, mai pe seara te buzuui sa-ti aud vocea frumoasa, pupici la pupa terorista
LA MULTI ANI MARII DRAGI 

Bea..
vezi ce repede a trecut
sa ai o nunta ca-n povesti si-n luna de miere sa faci
frumos 
Annes...
e foarte bun pt chistuletze, ia-l cu incredere
Alexutzule...
mai ce mare ne-am facut 
cam rarut pe la noi,dar te intelegem, ai motive intemeiate
cum iti e? Sa iti traiasca Maria, sa fie sanatoasa 

Ana-alexia...
e bine ca ai sperantele puse in balon roz, e semn de fetitza
va surprinde ea acum, acum 
Ionicule...
nu mai zici nimic, nimic, te-a acaparat de tot munca? 
Boobulina, Ralu, Monica...
mamici frumoase nu ne mai ridicati si noua moralul?
Magdule...
sa ne traisti , sa infloresti
, sa fii santoasa ca restul le face DD , cea mai mare imbratzishare pentru tine 
tuturor mii de 
madutz 
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi 
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Madutz
, multumesc din suflet pentru tot
.
Alexutza
, sa va traiasca sanatoasa printesa
! Flacaul ce-ti face ?
Lucic
si pupa din dotare
, sa traiti sanatoase si sa va bucurati de viata impreuna
.
Ana_alexia
, sper din suflet sa iti pui un
roz la semnatura in curand
.
Beatrice
, mult a fost, putin a ramas. O sa treaca repede si perioada asta si din luna de miere vei veni cu bebe la purtator
.
Anais
, sper sa vii tu cu vesti bune
.
AditzaC
, eu sunt z3. Iti tin tie pumnii sa reusesti.
Cristy
, bafta multa luna asta !
Va invit pe toate la o felie de
si un pahar de ce vreti voi
si sa ne ajute DD tuturor sa ne implinim cel mai arzator vis 
.
Pup toate fetele si sa curga cu vesti bune
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
aditzaC spune:
hello fetele mele dragi
waw ce activitate ! Tzuper !!!
Alexia28
iubita mea imi era un dor de tineeeee.......chiar ma intrebam ce faci ? Sa-ti traiasca fetita , sa fie sanatoasa , fericita si iubita , iar tu sa ai parde de o sarcina cat mai frumoasa si mai usoara , app cate saptamani ai ?
Mada
hihi ...nici pe u nu te-am mai vazut printre noi , ma bucur sa te vad . Tu esti ok ? Sper sa prind calea pe care zici ca sunt deja 
magditza
la multi ani , sa fi sanatoasa , fericita si implinita , ai sa vezi ca D-zeu iti va auzi rugile si iti va trimite un samburel mic mic care se va face mare si sanatos .![]()
ana-alexia
hm ...buna atitudine !
criss
draga mea imi pare atat de rau ....hai nu fi trista , asa cum zici si tu poate fi un nou inceput , nu-ti pierde speranta, ai sa rezisti si ai sa vezi ca nu va fi nevoie de FIV
, te pupik dulce dulce .
Multumesc fetelor pt incurajare ....cand vad ca imi dati vesti proaste parca ma vad si eu sapt viitoare anuntandu-va ca mi-au venit rusii . Uf ! Asta e ! Nu putem impiedica cu nimik voia Domnului . Impreuna vom trece peste toate !
va pupik pe toate fetele si va doresc o zi frumoasa
anais74 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Maria !! 

Cristy
sa ai parte de o luna cu vesti bune!!!
Magdita, mada, aditza, beatrice, lucialu, ana_alexia, anessia
sa aveti o zi frumoasa
alexia28 spune:
Fetele va pup si va multumim pt urari
Cam rarut pe aici e adevarat ca nu prea e timp, uite acum mi-am luat laptopul in bucatarie si cu o mana va scriu si cu una amestec in mancarica. Eu ma simt bine, joi intram in saptamana 20 deci am ajuns la jumatate, m-am ingrasat mult mai mult decat la prima sarcina, as manca non stop, incerc sa ma abtin dar nu prea imi iese, bebe e jucaus tare, il simt in burtica toata ziua, pe Natalia am invatat-o ca e fratiorul ei acolo si vorbeste pe limba ei cu el, ii face mai-mai, e tare haioasa. Si cu moralul stau mai bine pentru ca pe zi ce trece observ ca ma inteleg mai bine cu Natalia, e mai cumintica si intelege tot ce-i spun si am incredere ca nu-mi va fi asa greu cu doi pitici acasa.
va pup si mai intru
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
19 + 
prietene DC .
aditzaC spune:
alexia28
draga mea nu te mai gandi ca nu ai sa te descurci cu doi bebelusi ...o sa fie bine , ai sa vezi .
parca mi te imaginam in buc cu laptopul
si facand mancare ...cu burtica si cu pitica pe langa tine ...ce dragut!!! Te mai asteptam printre noi cand ai timp . Ps ..tu mergi tot la TUTU ?
Fetelor vroiam sa va intreb ceva : aveti idee d c TUTU nu mai face laparo in spital ? Cam cat ar costa o laparo la clinica ?
Multam
anais
beatrice75 spune:
TUTU nu mai face laparo in spital? De cand? De ce?
Fetele, va multumesc mult pt urari!Va pup cu drag!
cristina_84 spune:
Buna fetelor.
Am 25 de ani si fost si eu diagnosticata cu endometrioza in ian 2009. Am fost operata clasic in feb 2009. Nu mi s-a prescris niciun tratament dupa. Am primit ca un sfat doar sa fac un bebe curand, pentru ca sansele scad cu timpul.
Din pacate, sunt prinsa intr-un program de burse doctorale care dureaza 3 ani (mai am 2 din cei 3). Nu cred ca as fi in stare sa le fac pe ambele. Nu stiu...trebuie sa mai astept 2 ani si nu stiu ce sa fac. Voi ce sfat imi dati?
tannoo25 spune:
aditzaC, ai tu garantia ca tutunaru nu mai face laparo in spital? anka a spus ca asta a dedus in urma mesajului ... nimic nu e cert, inca ... iar daca, chiar nu mai face, nu are nici o importanta; le face la clinica; e acelasi tutunaru ...