Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 16
beatrice75 spune:
Peste o sapt fac cea de-a treia injectie si parca acum incep sa se manifeste efectele negative ale injectiilor : pofta de sex-ioc si destul de agitata, mai ales ca se apropie si momentul nuntii si rochia de mireasa mi-a dat si-mi da realmente batai de cap. 
aditzaC spune:
ehe ..tb sa apara Lucia ca sa iesiti si voi ca ciupercile dupa ploaie ...![]()
.
BEA
te inteleg perfect ...am trecut prin asta ...hai ca mai ai putin si scapi .
Anais
eu ziua 19 . Cand am fost la monitorizare eu am ovulat intre ziua 11 seara si 13 pana dupa masa . Eu cred ca in ziua 12....in z 11 m fost la monit si nu ovulasem , z 12 nu am fost , iar in z13 am fost la eco si ovulasem . Durerile incepuse de sambata ( z10 ) si eu eram convinsaaa ca am ovulat
, m-am inselat . Eu va sfatuiesc sa puneti pret si pe primele zile din perioada fertila ,adika incepand cu z 10 - z 15 .....in zilele astea fufu cat mai mult . Iti tin pumnii !!!!
magditza
u ce z esti ?
anness99 spune:
buna fetelor
beatrice si eu sunt cam agitata in ultima vreme, fara motiv ce-i drept
, hai k mai un pic si o fi bine 
daca iau tinctura de mladite de zmeur pt chist se influenteaza cumva cm sau diphereline ul,tinctura mi-a rec la farmacie, voi ce parere aveti?
o zi faina tuturor
beatrice75 spune:
eu am observat ca daca iau medicamente, ma doare rau stomacul, sa fie de la tratament?![]()
alexia28 spune:
Salutare fete dragi,
Nimeni nu ne-a simtit lipsa pe aici?
v-am citit si eu in graba, mai greu cu scrisul, pitica cand vede deschis laptopul vrea numai Bernard si pui-pui si nu mai pot face nimic de ea
Bafta multa fetelor care sunt in asteptari dupa monitorizari si ovulatii
Aditza, Cristy
odiseea va asteapta
Lucicule stiu ce inseamna tot greul asta dar o sa fie bine, o sa revina totul la normal, nu renunta la alaptat daca tie ti se pare ca bebe e ok chiar daca trebuie sa stai mult cu el la san, o sa se regleze cu timpul dar nu incepe inca sa-i dai lapte praf, stiu ca multe pediatre dau astfel de sfaturi. Nu sunt maniaca cu alaptatul pana la nu stiu cati ani dar e bine ca macar primele luni sa fie laptic exclusiv de la tine, e mai sanatos, te pup si daca ai nevoie de orice sfat, intrebare nu ma deranjezi niciodata sa stii, atat cat stiu eu si te pot ajuta.
Ioana ce mai faci iubita?
fug sa-i fac baie piticii
pupici
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
19 + 
prietene DC .
cristy1977 spune:
seara buna feteleor mele dragi![]()
lucia, doamne cat ma bucur ca ai mai intrat si pe la noi sa ne povestesti de tine si de mica terorista, hai ca abia acum incep peripetiile
, te asteptam cu mare drag sa mai intri pe la noi cand mai poti, sanatate multa pupei
aditzu meu iubit, sunt si eu prin zona, din pacate nu am esti bune: azi au venit uratii
, oricum ma asteptam, ti-am zis eu la tel ca dup simptome imi dadeam seama ca tre sa vina, asta e, a inceput o noua luna, o luam de la capat, voi face si luna asta stimulare, sper sa ma mai tina balamalele si sa nu omor pe nimeni intre timp din cauza nervilor
, mi-as dori tare ca sa ai noroc luna asta si sa ne "arati" tu drumul
anais, si tie a fel, iti tin pumnii, doamne ajuta sa fie una norocoasa, si noi am inceput sa ne gandim foarte serios la fiv (a se citi eu, sosul are ceva probleme in a accepta cuvantul fiv
) si cum voi face rost de ceva banuti, incep procedurie
ana-alexia, cum sa nu-ti simtim lipsa, voi fetelor care ati reusit sunteti ca o gura de aer propaspat pentru noi, sper ca micutii tau sunt bine si tu la fel
magdi, nu mai fi tristuta, las' ca sigur o sa reusim si noi, chiar daca mai tarziu si atunci sa vezi cat de mare va fi bucuria
anness, parerea mea este ca in timpul tratamentului cu diphe nu are rost sa faci tratament cu extract din mladite de zmeur pentru ca nu cred ca ar avea vreun efect, iar chistul cred ca se va retrage oricum singur
"After all, tomorrow is another day!"
ana-alexia spune:
La Multi Ani tuturor care poarta numele Maria!
Multe impliniri, armonie, sanatate si fiecare clipa sa va fie plina de bucurie!
Soare in zambet si in suflet!

ana-alexia spune:
Lucicule
bine ai revenit printre noi! Sanatate multa fetitei voastre si voua parintilor si acomodare usoara! La Multi Ani!
AditzaC
bafta! Sa se lase cu ochisori monitorizarea asta!
Beatrice
ce trece timpul....Ai si ajuns la injectia nr.3... Spor la pregatirile pentru nunta!
Alexia28
pentru tine si pitica ta! La Multi Ani pentru ea!
Si inca un
pentru bb mic din burtic!
Cristy
, Alexia28 e cu piticii acasa, eu inca sunt cu sperantele puse undeva, intr-un balonas roz!
Sau ai gura aurita?!!!![]()

pentru toate fetele!