Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

iellou, fetele
ufff, am ajuns si eu in sfarsit acas' si tare bine e dupa cuptorul din oras
mihaela, stai linistita cu asa zisu' cm, este doar o reactie adversa, la fel am patit si eu, 2 cm-uri in aceeasi luna si de aceeasi intensitate, ar trebui insa ca dupa a doua injectie sa se opreasca definitv
aditzu meu drag, tu esti o scumpa ca de obicei, deci tu te inscri la odiseea de mai-iunie 2010, domne ajuta sa fie asa , cred ca m-as imbata de fericire, ref. la candidoza, a aparut dupa 3 zile de administrare, acu ma simt bine, dar l-am intrerupt
pup scumpele mele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

anness, sper ca am intees bine, ziceai ca ai inceput tratamentul cu diphe la o luna si jumatate dupa laparo, inseamna ca ai avut la mijloc 1 luna in care ai ovulat, deci probabil ca atunci s-a format chistul, nu cred ca este posibil sa se formeze in timpul tratamentului cu diphe, pentru ca el tocmai asta face, opreste temporar activitatea ovarelor, este posibil insa sa se retraga pana termini tratamentul

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare am intrat sa va salut si sa ma scuz pentru inca o saptamana in care voi lipsi plec la albena in adevaratul concediu, asa ca va pup
mai in legatura cu chistul nush ce sa zic, dar si eu am o formatiune chistica de 15-20mm iar intre ultima eco si asta in care apre chistul am avut o singura menstra indusa de duphaston, asa ca eu totusi cred ca a fost ovulatia va doresc no stress si astept 10 pagini de liniutze duble pana ma intorc
va pup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

saluty

ce fac fetelii???
criss ce faci iubita mea ? hihihi ...nu te asteptai sa zic ca ma duk la odisee ? eeee eu sper , sti tu speranta moare ultima si n-ai voie sa te imbeti ....pt ca si u vi cu mine , iar femeile gravide nu au voie asa ca .....poate o apa plata cu lamaie pt greturi !
Eu am 5 zile de arefam si nu am facut candida ....imi pare rau pt u !

xdidi CO placut si sa vi u de acolo cu 2 liniutze .Drum bun

va pupicesc pe toate

ce vreme de numarat banii , care nu“s , si de facut copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Aditza, Cristy, Magdita, beatrice, ana_alexia, xidi, si tuturor celorlalte fete salutari si din partea mea!

M-am intors dupa o absenta de cateva zile de concediu, si v-am citit din urma. Celor care veti face teste in curand va tin pumnii sa fie cu 2 liniute!

Legat de subiectul FIV, nici eu nu credeam ca voi ajunge sa ma gandesc serios la el. Dar ne-am hotarat: daca pina in ianuarie nu se intampla minunea, atunci facem FIV (la Viena). Numai am nici varsta, nici rabdarea sa mai astept. Si in afara de astea, pot spune clar ca le-am incercat pe toate.

Sa ne ajute Dzeu pe toate!!

Mergi la inceput

anais ma bucur ca ai revenit printre noi ...sper ca te-ai odihnit in co . In leg cu fiv ....ma bucur ca vreti sa incercati , doamne ajuta sa reusiti !

fetelor nu mai ziceti nika??

criss ce faci iubita mea?

pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua iubitele!
Ma mai primiti? Acum reusesc sa intru si eu un pic,sper sa apuc sa scriu tot mesajul si sa-l trimit...pentru ca ne-am ales cu o BB terorista si pe cuvant ca la maternitate am nascut
In primul rand si in primul rand va multumesc din toata inima pentru urari si felcitari, multumesc si pentru BBita care nu stie sa scrie incaSi multumesc Ioanei,Madutei, Alexiei si lui Boo pt telefoane! Va iubesc ! Din pacate eu eram cam varza. Sincer daca nu stiam ca e spre binele BBitei cu ceza nu as fi facut-o, nu e o experienta placuta si inca ma resimt.Da fac treaba and toate cele ca am tras de mine inca din spital sa ma pun cat mai repede pe picioare ca sa pot avea grija de fata si sa ne deie drumul cat mai repede acasica,insa usor nu e.
Am reusit sa alptez, cu mult stres si munca,din pacate maine mai avem de trecut un hop la pediatra,care e convinsa ca pupa nu mananca suficeint,chit ca noua cantarul ne arata altceva,dar cam asta a fost explicatia la faptul ca suntem foarte galagioasa...asa ca am facut si niste depresii...deci pupa mea a avut o perioada mai lunga de acomodare,suntem pe drumul cel bun in sensul ca acum nu mai se cere non stop la tzitzi, inca e sport extrem cam tot ce fac pe langa daca sunt mai ales singura acasica, e o adevarata vacanta sa merg la toiletaiar acum ca sa scriu mesul dormim in scaunel de masina pana luam leagan(AZI! ca nu se mai poate ) si ascultam BB Einstein.Noroc ca toate relele au inceput sa se rareasca si ne facem incet incet un program.Sunt multe de spus...dar plange fata si va mai vizitam sa punem pozici. Pupam fetele!Fug

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lucic, ce ma bucur ca ne-ai scris . Mi-era dor de tine . Sa va traiasca sanatoasa pupa si acomodare cat mai rapida .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

yupyyyyyyyyyyyyyyyy LUCIA ...ce bine imi pare ca ne-ai dat de veste . Imi pare rau ca pupa nu este prea cuminica , nah acum ai asteptat-o atat tb sa isi faca si ea de cap , nu ? Tb sa isi faca simtita prezenta ...of ce n-as da si eu sa am o terorista mika asa ca a ta . Iti doresc recuperare rapida si multa sanatate . Pup fete mumoase si sper sa revii printre noi cu vesti super bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Lucialu bine ai revenit!!! Doamne ajuta ca te-ai mai intremat! Felicitari pentru bebita si sa fie un copil sanatos!

Magdita am trecut la numaratoarea inversa ...azi ziua 22. Nu prea am sperante mari, ca nu prea am "puscat" momentul ovulatiei (cred ca am ov sambata, iar noi ne-am "intalnit" abia duminica, si mai odata cu 3 zile inainte )

Mergi la inceput