Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 14
casamihaela spune:
Prima injectie se face a 2 zi de menstra iar urmatoarea la 28 de zile ,si a 3 tot la 28 de zile.oricum cand o sa le cumperi o sa citesti in prospect.
beatrice75 spune:
ADITZA, mie dr mi-a zis sa fac injectia in cea de-a doua zi de CM si apoi sa numar fix 28 de zile. Dar nu sa iau in calcul si ziua in care am facut injectia anterioara, ci daca injectia a fost facuta sambata, la fix 28 de zile, tot sambata tre sa le fac si pe urmatoarele. sper ca s-a inteles ceva.
casamihaela spune:
ei uite vedeti ca eu era sa gresesc ca luasem in calcul si prima zi.
multumesc Bea ca miai deschis ochi si fetelor ma iertati pentru gafa.
aditzaC spune:
da bea asa este , scuze ....numai k nu este o regula a 2 zi , poate fi 1, 2 si 3 ![]()
ma bucur ca am lamurit tb
la toate
anness99 spune:
buna nu am mai scris de ceva vreme dar v-am urmarit
eu am facut si a 2-a injectie cu diphereline, efecte adverse deloc poate putine bufeuri dar cum si afara erau 40C nu pot da vina numa pe injectii
ieri am fost la control si mi-a descoperit la eco un nou chist de 3,4/3,3 cm este posibil sa se fi facut chist sub tratament, am fost operata laparo si dupa o luna si jumate am inceput diphereline, sau o fi foliculul neeliberat ca sa zic asa, voi ce parere aveti?
si vreau sa mai intreb daca a luat cineva apisan sau ganoderma, pentru endometrioza, respectiv imunitate eu as lua dar nu stiu daca sunt ok
beatrice cum te mai simti, cate luni faci tratament 3 sau 6 ?
v-am pupat pe toate fetele 

casamihaela spune:
multumesc fetelor pentru sfaturi mam linistit.
am fost la dr aici la mine mi-a facut echograf si mi-a zis ca se mai intampla ca este o reactie a tratamentului si ca sa iau vitamine sau calciu pentru starile de rau din cauza pierderilor de sange.
va doresc un sfarsit de saptamana placut si relaxant. 
beatrice75 spune:
ANNES, ma simt ok, multam de intrebare. Da, tot cu bufeurile mai ma confrunt si eu din cand in cand. Weekendul acesta evadez putin la munte...In legatura cu chistul, nu stiu sa-ti raspund.
anness99 spune:
eu ma duc la control dupa ultima injectie si atunci va hotara dr daca mai iau sau nu si sper ca pana atunci sa dispara si chistul.