Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Prima injectie se face a 2 zi de menstra iar urmatoarea la 28 de zile ,si a 3 tot la 28 de zile.oricum cand o sa le cumperi o sa citesti in prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

ADITZA, mie dr mi-a zis sa fac injectia in cea de-a doua zi de CM si apoi sa numar fix 28 de zile. Dar nu sa iau in calcul si ziua in care am facut injectia anterioara, ci daca injectia a fost facuta sambata, la fix 28 de zile, tot sambata tre sa le fac si pe urmatoarele. sper ca s-a inteles ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Gata, m-am lamurit.
Multumesc mult fetelor

Mergi la inceput

ei uite vedeti ca eu era sa gresesc ca luasem in calcul si prima zi.
multumesc Bea ca miai deschis ochi si fetelor ma iertati pentru gafa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

da bea asa este , scuze ....numai k nu este o regula a 2 zi , poate fi 1, 2 si 3
ma bucur ca am lamurit tb
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anness99 spune:

buna nu am mai scris de ceva vreme dar v-am urmarit eu am facut si a 2-a injectie cu diphereline, efecte adverse deloc poate putine bufeuri dar cum si afara erau 40C nu pot da vina numa pe injectii
ieri am fost la control si mi-a descoperit la eco un nou chist de 3,4/3,3 cm este posibil sa se fi facut chist sub tratament, am fost operata laparo si dupa o luna si jumate am inceput diphereline, sau o fi foliculul neeliberat ca sa zic asa, voi ce parere aveti?
si vreau sa mai intreb daca a luat cineva apisan sau ganoderma, pentru endometrioza, respectiv imunitate eu as lua dar nu stiu daca sunt ok
beatrice cum te mai simti, cate luni faci tratament 3 sau 6 ?
v-am pupat pe toate fetele

Mergi la inceput

multumesc fetelor pentru sfaturi mam linistit.
am fost la dr aici la mine mi-a facut echograf si mi-a zis ca se mai intampla ca este o reactie a tratamentului si ca sa iau vitamine sau calciu pentru starile de rau din cauza pierderilor de sange.

va doresc un sfarsit de saptamana placut si relaxant.

Mergi la inceput

ANNES, ma simt ok, multam de intrebare. Da, tot cu bufeurile mai ma confrunt si eu din cand in cand. Weekendul acesta evadez putin la munte...In legatura cu chistul, nu stiu sa-ti raspund.

Mergi la inceput

ANNESS, eu fac tratamentul 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anness99 spune:

eu ma duc la control dupa ultima injectie si atunci va hotara dr daca mai iau sau nu si sper ca pana atunci sa dispara si chistul.

Mergi la inceput