Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare iarasi , mai adita sa sti ca m-am gandit foarte mult la dr. tutu si as incerca si la el o consultatie, unde il pot gasi? si sper sa fie genul de dr. care sa aiba ceva de comentat ca m-a operat altcineva sau chesti de orgoliu etc. , nu de alta dar am mai intalnit atitudinea asta la unii medici,
va pooop pe toate si sa vina cineva cu un test pozitiv sa ne scoata din oala asta de tristete

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fetele dragi ce mai faceti?
ma bucur sa vad ca s-a mai animat putin topicul nostru
didi, ma bucur ca ai revenit si de asemenea ma bucur ca esti optimista si ai incredere in sansele tale, sa stii ca si mie dr. Corina Neamtu tot asa mi-a spus ca singura mea sansa de a concepe este fiv-ul, nici macar nu a vrut sa se uite peste anaizele mele hormonale cand a auzit de endo, eu personal as face fiv si maine daca as avea banuti si chiar intentionez sa fac, acum insa nu pot
aaaa... si referitor a doctor T, te poti duce la dansul fara probleme, nu are nici un fel de probleme daca te-a operat altcineva
aditzu meu drag, ce mai faci?
ana-alexia, tu ai facut tratament cu diphe dupa laparo? cat de avansata a fost endo la tine?
mai fetelor, voi ati facut vreodata candidoza de la utrogestan/arefam? pentru ca la mine nu ar fi prima oara...

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Cristy am avut endo la nivelul ovarului stang. Ovarul a fost functional si inainte, si dupa laparo, ovuland si avand foliculi "frumosi" si pe el; e adevarat ca mai des am ovulat pe dreapta decat pe stanga (am facut muuuulte monitorizari).
Am refuzat diphe... mi-am zis ca la 36 ani (cat aveam atunci) nu mai am timp de stat deoparte, mai ales ca endo nu a fost avansata, alegand in schimb varianta cu un stil de viata bazat pe min 70%cruditati zilnic, fara zahar, grau, otet, oua, prajeli, margarina, carne - doar de peste.
Ca nu a fost sa fie bebe (inca), asta-i altceva.
Candidoza am facut eu luna trecuta, dar nu de la utrogestan.

Xdidi, AditzaC, Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, s-a deschis odiseea de mai-iunie 2010
cine face primul pas
ana-alexia, si eu am avut endo pe ovarul stang, stiu ca e naspa cand boala asta ajunge si pe ovare, in octombrie cand eram la tutu la cabinet, era o fata care avea un chist endo pe un ovar pe care si ovuase in una respectiva. ei, ea se chinuia de vreo 2 ani si ceva sa ramana, iar tocmai in luna respectiva cand tutu vroia sa o opereze a ramas gravi, nici ei nu-i venea sa creada. ideea este ca se poate sa ramai gravi si cu endo pe ovare, nu este o regula, ca daca ai endo pe ele nu ramai gravi, pup cu drag
aditza, la muti ani sosului, sa-ti traiasca, sa va iubiti mult si sa fiti fericiti si sa aveti cat mai multi copii frumosi si sanatosi

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Neata fetelor.
Dupa prima injectie ma vaitam la voi si va ceream sfaturi in legatura cu reactiile mele la diph (nu suportam mirosurile)am vomitat o data,am facut test ca am crezut ca sunt gravi dar nu sunt.Acum am alta problema de 2 zile am sangerare ca la menstra destul de multa si nu da semne ca sar opri sau ca sar diminua.
Voi ati patit asa ceva??? dupa prima injectie? sau dupa urmatoarele?
Problema e ca avand sangerare de 2 ori in aceias luna mi-e rau si mi-e frica sa nu lesin.Am mai patit asa ceva in trecut si am lesinat.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neatza fete dragi

xdidi poti merge oricand la TUTU este un medic extraordinar. NU are nici un fel de '' fitze '' si nici nu comenteaza nimik ca ai fost operata de altcineva etc , el face comentarii in mom in care vede ca medicii nu isi fac datoria si mai mult fac prostii cat ei de mari ,e si cazul meu ...mi-a fost scoasa o trompa buna si cand a vazut dr T asta a facut '' urat '' la genul ca dc am fost acolo etc , este un om cu suflet , el face din placere aceasta meserie , pt el o femeie gravida este o reusita , el se bucura sa vada femeile gravide , ce sa mai un om de nota 100. Am fost decat de 3 ori luna asta la el si anul trecut o singura data si iti pot spune ca mi-a dat incredere , am o siguranta in suflet ca el va reusii , ca eu voi reusii...f rar gasesti un DR ca el , mai ales ca la noi in RO fff putini stiu cu ce se mananca endometrioza , CLAR ! Multi zici ca sunt picati din luna .
Ma bucur ca ai vrea sa mergi la el ...abia astept sa te duci si sa imi spui cum a fost si ce ti-a zis . In general am obs ca recomanda laparo , unde este cazul bineinteles , ca sa vada exact ce este acolo si sa stie ce are de facut . De ex la mine : daca eu am o trompa BUNA scoasa ...atunci cine stie ce o fi pe acolo ? daca eu am endo full ? o sa ma chinuii pana la SF asteapta si nu o sa fac copii , nu ? ea tb curatata . Iti mai spun ca nu este genul de DR sa povesteasca , el nu sta la povesti , este f rapid si la subiect , daca e ceva grav zice , daca lucrurile stau asa cum sti ,sau cum ti s-a mai zis de catre el atunci nu zice nika , in schimb ...tu il poti intreba orice , ras la orice intrebare ! Succes !

criss draga mea luptatoare multumesc frumos pt urari , de azi dim te alerg si nu te prind , nasol cu candida aia ....fa spalaturi cu bicarbonat de sodiu si eu ca trat luam ovul Lomexin si o pastila Micomax ,si una sotul . Pe langa mai aplicam local crema Lomexin . Sper sa te ajute ! Cate zile ai luat Arefam ?
Si eu cred ca am avut endo la ovare ...din moment ce am avut chist endometriozic ...si tot pe stanga , ca si voi.
ps : eu ajung luna asta la odisee .......CU TOT CU VOI , bineinteles !

casamihaela imi pare rau ca nu esti ok de la trat ...in leg cu problema ta , eu pers nu am patit , dar am citit tot pe forum si stiu ca sunt multe fete care au trecut prin asa ceva , asa ca nu te speria , este de la trat si asa reactioneaza org tau .

Ana-alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Adita multumesc pentru incurajare sper sa fiu bine in continoare si mai sper sa fie doar luna asta si sa nu se intample si dupa urmatoarele injectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

mihaela, injectiile astea nu se fac a doua zi de menstruatie 3 cicluri la rand ( in functie de durata ciclului23-30- x zile)? Sau este un termen fix intre injectii? Eu n-am inca schema de tratament, asa ca intreb si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Injectiile se fac exact la 28 de zile. Casamihaela, imi pare rau ca ai starile acestea. Eu am sangerat putin dupa prima injectie, dar nu mi-a fost rau. Panicata, am sunat pe asistenta dr si mi-a zis ca e normal daca am ceva scurgeri, ar fi o problema daca mi-ar veni in cantitate mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Tinuta injectiile se fac la intrebal de 28 zile . DE ex incepi luna aceasta ..iti vine cm ..in primele 3 zile de cm tb sa faci injectia ( prima ) . Din ziua in care ai facut-o ...numeri 28 zile , inclusiv prima zi in care ai facut inj . Sa zicem ca tu o faci pe 1 deci 28 -a zi este chiar data 28 , ei bine in ziua indiferent ca iti vine sau nu CM-ul tu faci injectia . Si tot asa trei luni sau cate ai tu de tratament . Sper ca am fost destul de explicita , sunt cam zombi in dim asta si nu am chef de nimik ,as dormii.

mihaela cu placere , eu stiu ca dupa urm injecti nu ar mai tb sa sangerezi , dar daca se intampla , chiar nu ai dc sa te ingrijorezi , cauta in arhiva pe aici si ai sa gasesti cu siguranta subiecte de genul .Imi pare rau ca nu te simti ok ....nu te mai gandi ca iti este rau , incearca sa te detasezi cumva , sper sa reusesti .

pup fete dragi

Mergi la inceput