Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)
Raspunsuri - Pagina 12
roxana07 spune:
Bonjurica,
donez 3 fiole de Procren Depot 3,75 mg (similar Diphereline 3,75mg) pentru cine are chef de o menopauza indusa.
Dati-mi de stire pe PM.
Lucialu, 

pentru mamica ocupata.
LilianaFi 
Numai bine la toate fetele 
xdidi spune:
salutare am revenit
am fost in concediu si m-am mutat si n-am net acolo inca, a fost un calvar sa zugravesc o casa....
Fetelor cu sperante
sa dea Dumnezeu sa fie bebic ca tare v-ati mai chinuit si meritati
in ceea ce ma priveste am fost la dr. neamtu cu analizele si pt a ma vedea la eco si iarasi m-am intors pe 7 carari atunci cand mi-a zis ca in cazul meu nici un doctor din romania nu-mi va da nici o sansa de a concepe natural si ca daca pana in ianuarie nu raman asa miraculos sa ma gandesc la un FIV neaparat, iar cand i-am zis ca nu vreau fiv s-a cam suparat adica cum as putea sa refuz singura barca de salvare in cazul meu
ma rog sunt cam dezamagita ca n-am rezolvat inca cea mai arzatoare problema, cea a cm, adica luna asta mi-a venit dupa 10 zile de duphastone si mi-a zis ca daca pana pe 10 luna asta nu-mi vine sa ma duc la ea sa-mi dea iarasi progesteron

iar endometrul meu in z25 este de 7mm adica foarte prost...........
eu tot optimista sunt dar cred ca o voi lasa mai moale cu doctorii ca m-am saturat de medicamente si pareri......
pt Lucia multe, multe urari de bine si nu trebuie sa-i mai uram sa fie fericita pentru ca sunt sigura ca este

si inca multe

pentru toate fetele
didi
aditzaC spune:
buna seara
xdidi
ma bucur ca te-ai intors printre noi insa imi pare tare rau pt vestile date
, dar care e pr la tine ? endo + cm neregulat?
offf....hai nu-ti pierde speranta , ma bucur ca esti optimista . DC nu vrei un FIV ? bine nici eu nu sunt cu FIv , ma gandesc ca sunt bani aruncati de pomana si aceleasi sanse , in fine , nu vreau sa influentez pe nimeni . La tutu ai fost ?
Eu sper sa se rezv probleme ...te imbratisez cu drag 
mai fetelor dar chiar asa ? eee nu va iert ......
..ati lipsit nemotivat !
beatrice75 spune:
Am auzit multe fete care nu-s de acord cu FIV-ul. De ce? Nu zice nimeni sa sarim imediat la aceasta procedura, dar nu-i bine sa incercam tot ce-i omeneste? tot ce sta in puterea noastra?
beatrice75 spune:
se intelege gresit mesajul meu....nu, eu chiar vreau sa stiu partea proasta aa procedurilor FIV, de ce multe fete se feresc de asa ceva.
aditzaC spune:
hello
bea
ai fost super haioasa ! Eu una nu vreau sa fac FIV ...momentan . Consider ca este o procedura pe care dai f multi bani , tratamentele pe care le urmezi iti fac f rau si iti dau org peste cap
si in plus sansele sunt f mici . Nah ..este doar parerea mea ! Probabil peste cativa ani voi recurge si eu la aceasta procedura .Nu se stie niciodata .
ana-alexia spune:
Beatrice
eu una sunt de acord cu FIV-ul, dar nu pot EU sa fac.... sau nu acum si poate inca o vreme de-acum incolo...
Sunt atatea fete care au tot felul de pb, in special cu trompele, unde FIV este singura solutie. Si mai sunt si alte pb, inclusiv de natura masculina, care indica FIV-ul ca solutie unica de a avea un bb. Si mi se pare normal sa incercam tot ce se poate.
In ceea ce ma priveste, ani in sir am incercat luna de luna, in mod constant, trat. alopate, alternative,am facut investigatii, am schimbat medici, terapeuti. Fiecare "dumicat" il "cantaream" daca o fi sau nu ok pt o eventuala sarcina. Am facut poate mai mult decat trebuie... nu zic ca tot ce trebuie. Oricum, incerc sentimentul de suprasaturatie pe pb de acest fel.
Nu mai suport nici ideea de echo, daramite de tratament hormonal. Daca as face, as face fortat, stangand din dinti, enervata la culme, si nu prea ii vad rostul.
Cand faci ceva cu sufletul deschis, calm, linistit, e una. Cand o faci pt ca trebuie, strangand din dinti, e alta, si rezultatele sunt pe masura.
As mai adauga si partea financiara, sansele de a avea un bebe (nu doar de a ramane gravida), de a fi totul ok pana la capat, care nu sunt foarte mari.
In plus, mi s-au dat destul de multe sanse natural, dupa laparo, de la dr ginecolog (dr.T).
Pe de alta parte, dr endocrinolog (C.Neamtu) mi-a spus ca in cazul meu sunt sanse 1/2 ale unei fete care nu are trompe, din motiv de endo si de varsta... si asta acum 2 ani, si am avut o forma usoara de endo.
Aici, pe forum, am aflat povesti de tot felul, fete cu sanse mari la FIV si reusite 0, fete cu sanse minime natural si totusi cu unul sau mai multi copii...
Ca o concluzie dau citatul Magditei
: "ce nu e cu putinta la om, e cu putinta la Dumnezeu"
xdidi spune:
salutare
ana-alexia buna concluzie,pt mine cred ca mai am si altele sa le incerc pana la FIV, insa dr. neamtu mi-a zis ca nici un doc din Ro nu-mi da nici o sansa decat fiv, ceea ce este o procedura foarte costisitoare si cu implicatii grave in hormonal, dar nici foarte morala d.p.d. v. crestin, eu am niste convingeri pe care nu vreau sa le inlatur pt ca sunt incercata, daca va fi sa am un bebe Dumnezeu mi-l va da ,la fiv se pierd destui embrioni nu sunt in masura sa suport gandul ca renunt de buna voie la ei....asta gandesc eu si sper sa supar pe nimeni si va spun voua pt ca voi intelegeti problema altfel, ceilalti din jur iti dau rete pt trup, in suflet stim fiecare ce simtim si doar cel de sus poate sa vindece , restul trateaza
va pup si va rog sa ma scuzati

didi