Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
am revenit din concediu si de pe la nunti
Beatrice La multi multi ani , sanatosi si frumosi si o nunuta de vis
Adita ce faci ne dai vreo veste?
Lucic, am citit retroactiv , felicitari si stai linistita ca o sa treaca toate chinurile cu acomodarea, oricum sunt incomparabile cu starea de asteptare, dezamagire, durere......
despre mine n-am mari vesti , doar ca nu mi-a venit si trebuia pana pe 7 sa se intample aceasta mica fericire pt mine, cred ca tot o sa trebuiasca merg la doc dar sunt ferm convinsa ca va fi printre ultimele consultatii, ca am nevoie de o pauza de la medici ca explodez
va puuup pe toate si spor la boboci

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, va multumesc muuuuuuuuuuult pt urari!

Mergi la inceput

UTICA, si eu m-am speriat intr-o zi cand m-au durut rau ovarele pt scurt timp si imediat am intrebat fetele pe forum daca este normal asa ceva. dar acest fapt nu s-a mai repetat si nu mai avusesem inainte aceste stari, poate depinde de organism, asa cum spunea Aditza, poate si de tratamentul pe care il urmam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

didi bine ai revenit printre noi ...cam scurt concediul . Te cred ca te-ai saturat de mers la medici ... am fost si eu la Dr Corina Neamtu , am scris pe forum.
As vrea io sa fie cu 2 linutze dar sunt sigura ca nu va fi ...incerc sa ma pregatesc fizic si pshihic pt CM . Am citit pe net ca femeiea ovuleaza o luna pe un ovar si cealalta luna pe celalalt ..eu daca am ovulat luna asta pe dreapta unde am trompa ....luna viitoare ovulez pe stanga ...deci de pomana ...mdea ..asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

BeatriceLA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TI SE IMPLINEASCA VISUL

Aditza sa dea DD sa ai test pozitiv maine .Ma bucur ca ai ajuns la Corina Neamtu si nu ai nimic la sani. Sa stii ca nu este o regula la ce ai spus tu cu ovarele, se poate foarte bine sa ovulezi 2-3 luni la rand pe acelasi ovar.

pupici tuturor dragutelor

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 20+

prietene DC .

Mergi la inceput

Aditza, tu iei in calcul si FIV? Cate luni ai mai dori sa incerci natural? Eu cred ca voi incerca 5 luni natural si apoi, gata, IA si FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

alexia ce ma bucur ca ai intrat putin pe la noi ....ce face naty ? cum te simti ? ....cred ca nu voi face maine testul , cum ziceam nici nu stiu ce sa fac , parca incep simpt de cm .... , nu stiu ...o sa vad ! De obicei nu sunt disperata a face teste ...am facut vreo 4-5 maxim pana acum , ma bucur sa aud ca nu este o regula , da dea domnul sa se intample si la mine sa fie numai pe dreapta .

bea sincer ...am mai spus-o nu ma gandesc la FIV . Consider ca ar fi prea devreme pt mine sa fac FIV , asta este parerea mea cu toate ca endometrioza asta plus faptul ca nu mai am o trompa ar tb sa imi dea de gandit .Cred ca anul asta voi face numai monitorizari ( cu toate ca Tutu a zis ca decat doua luni monit apoi laparo ) ...luna asta ar fi a doua , deci in oct ar tb sa ma operez , dupa spusele lui T . Sincer parca nu as vrea acum ...in noiembrie fac un an de cand am facut laparo .....totusi o anestzie generala dauneaza destul de mult org ...nu cred ca mi-ar fi indicat ca in asa scurt timp sa suport doua anestezii , tinand cont ca sunt si alergica .
Planul meu ar fi anul asta sa incerc natural ..... daca nu se intampla ...sa fac laparo in febr si poate o IA .
Daca ar fi sa ma gandesc serios la un FIV ....cred ca peste vreo 2-3 ani il voi face , asa zic acum , dar nah niciodata nu se stie ce se intampla ,asta in funct de cum evolueaza si endometrioza asta .

fetele cucuietele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

tannoo25
Termin peste 2 ani doctoratul.
Ana_alexia
Asta chiar nu mai stiu..nu mai stiu ce vrea inima mea. Inainte de endometrioza credeam ca o sa fac copii pe la 26-27 de ani (acum am aproape 25), apoi dupa ce m-a anuntat ca nu e de glumit cu endo, am zis ok, il fac imediat, chiar ma obisnuisem cu ideea si-mi placea. Acum ca am conditiile astea stricte la doctorat :daca nu-l termin in 3 ani, adica daca nu am rezultate klumea la cercetari, tre sa dau banii de pe burse inapoi - 1850lei/luna * 3 ani...e ceva. Numai ca eu sperioasa am pus toti banii din primul an deoparte, sa pot sa-i dau inapoi daca nu termin.
Cu siguranta vreau copii si mi se pare o durere atat de mare aceea de a incerca si a nu reusi. Am avut o discutie ieri cu sotul si aproape ne-am hotarat sa incercam. Doctorul a zis ca nu ar trebui sa fie probleme acum; la ultimul control a zis ca ne vedem cand esti insarcinata. Pana vine perioada oportuna, ne mai gandim, ne mai documentam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

seara buna, dragele mele! poate ca intrebati cine mai e si asta, au trecut ceva luni de cand n-am mai scris...iertare pentru absenta,dar vara e ocupata la maxim pt mine. Slava Domnului ca a venit toamna, si ca pot sa-mi reintru in normalitate. pt cine isi mai aduce aminte, si eu am endo,in iunie am inceput tratamentul iar pe 1 august l-am terminat.acum, v-as intreba pe cele care stiti mai bine, sau din experienta voastra, cat ar trebui sa mai astept pana la primul ciclu? parca nu mai am rabdare, sunt cu nervii la pamant si bufeurile ma ingrozesc...
va pup pe toate si sa auzim de cat mai curand!
P.S. trebuie sa-mi gasesc putin timp sa va citesc din urma, pt ca cred ca am pierdut cate ceva in vara asta.
Beatrice, urari de bine si din partea mea!m-ai intrebat ceva mai demult, da asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anness99 spune:

La multi ani beatrice75 multa sanatate si sa auzim cat mai repede de un

Mergi la inceput