Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 9
sensibila spune:
Buna fetele vin si eu cu vesti de la eco 3D facuta pt dublutest.
Are 62 grame, manute, picioruse, coloana, stomacel, tot.
E putin mai mare. Varsta lui/ei reala este 12 saptamani si 2 zile si varsta cografica a aiesit 12 saptamani si 5 zile.
Mia dat DPN ecografic pe 06.03.2010 adica exact de ziua mea ! :))
A masura si bataile inimioarei sunt 158/min
Pliul nucal 0.2 cm
Os nazal si cristalin prezente bilateral.
Totul se pare ca e ok. Acum astept rezultatul analizelor de sange peste 10 zile
e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta aruam - doar metformin ai luat, stimulare nu ai facut? Eu iau metfogamma (care cred ca e ac lucru) dar fac si stimulare. |
Peta nu am facut stimulare pt ca nu a fost cazul foliculii s-au dezvoltat f bine doar cu metformin.
Fetelor chiar nici una nu v-ati confruntat cu acesti anticorpi antispermatici?
Nu gasesc nici pe Google decat f putine informatii despre asta.
Help!!!!

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
peta spune:
sensibila - felicitari, vesti bune. Cred ca ar fi un cadou foarte frumos de ziua ta.
aruam - anticorpii ti-au iesit la testele de sange, nu? si-a facut si sotul tau test sau doar tu?
aruam spune:
Peta
Sotul meu nu si-a facut testul doar eu. Nu am reusit sa vb cu doctorita mea pt ca e plecata in concediu si de asta nu prea stiu mai nimic despre acesti anticorpi.
Oricum multumesc pt raspunsuri
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
ella28 spune:
Aruam corpul tau vede in spermatozoizi niste dusmani si incearca sa-i elimine. Daca faci inseminare e ok, e calea cea buna. Natural probabil nu ar fi sanse.
Sotul meu are si a facut analiza asta si i-a iesit "neutru". Nici pozitiv, nici negativ.
dankutza spune:
Sensibila felicitari pt eco.
Sigur or sa iti iasa bine si analizele de sange, mai ales ca pliul nucal a iesit bine si are si piramida nazala. Ce cadou frumos o sa primesti de ziua ta!
Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit vreodata. Eu parca tot as zice ca e baietel.
Si-a dat cu presupusul in privinta sexului? Mie de la 12 saptamani si 5 zile, mi-a spus ca e fata. DIn ce am inteles se pare ca fetele nu sunt foarte bine formate, la fel ca baietei. Cica baietii sunt formati mai bine inca de la varsta mica. A mea, la 12 saptamani, era formata, dar nu era "clara". 
Bafta multa la toate fetele. 
23+ moi si
Cezara Maria
bytzi spune:
ella,iti doresc mult noroc la aceasta inseminare,doamne ajuta sa fie si ultima
dumnezeu ma va ajuta

ella28 spune:
Bytzi
asa sa fie. Eu ma rog pentru toate fetele de aici. Va fi, va fi...trebuie sa fim optimiste
ella28 spune:
Sensibila nu ma pricep ce zici tu acolo dar inteleg ca e de bine
. Stii...deocamdata imi dau tezele pe infertilitate. Cand trec la Odisee promit ca recuperez rapid.
Ma bucur ca ne tineti la curent, sa stiti ca pentru noi conteaza.