Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 8
ella28 spune:
Eu am dat mail la programari.gynera@gmail.ro
De ce nu incercati asa?
Cred ca e mai ok in perioada asta decat prin telefon. Eu m-am programat asa pentru sapt viitoare.
Bafta!
anna_ivan spune:
azi mi-am cumparat puregonul pe care am dat 1200 ron. De acum cu Dumnezeu inainte.
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici. Amin !
noi2 spune:
Anda, numarul este 0727 833 833. Succes!
Ella mersic pentru mail.. o sa trimit, poate asa primesc un raspuns.
Multumesc!
danutza27 spune:
Fetelor am fost la dr azi si mi-au crescut 2 foliculi de 18mm amandoi , d-na doctor mi-a zis ca-s identici deci am sanse sa fiu cu burtica 
La noapte la 12 imi fac pregnylul si vineri la ora 10 imi face inseminarea.Doamne ajuta
Va pupik
dankutza spune:
danutza bafta multa la inseminare. Din 2 sigur se lipeste unul. Poate e o dubleta. Doamne ajuta!
Un link interesant www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-weeks-1-to-9_10302602.bc?intcmp=Nav_Global_photosandvideo_inside&pn=Article%20page" target="_blank">aici Arata ce se intampla din saptamana 1 pana la 37. Interesant este faptul ca puteti sa vedeti exact ce se intampla cu ovulul dupa ce e violat.
Bafta la toate fetele 
23+ moi si
Cezara Maria
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta aruam - bine ai venit printre noi, iti doresc sa stai cat mai putin la capitolul asta ![]() si eu am PCOS si nu ovulam fara tratament. Tu ce tratament iei? Despre anticorpii antispermatici nu stiu mai nimic, fiindca mie mi-au iesit bine, poate o sa-ti raspunda fetele. Bafta multa. |
Peta multumesc pt primire

Pt PCOS iau metformin de 1000 mg 1/2 de 3 ori/zi.

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
peta spune:
aruam - doar metformin ai luat, stimulare nu ai facut?
Eu iau metfogamma (care cred ca e ac lucru) dar fac si stimulare.
ella28 spune:
Danutza f frumos stai, poate se lasa cu gemeni 

Eu sunt cam varza de oboseala, aseara am fost la concert la M. Ce-or fi zis foliculii mei de atatia decibeli ??
Eu sper sa creasca, azi am luat al doilea hap de Closty.
peta spune:
ella - cum te simti de la closty, esti ok?
Eu zic ca un pic antren poate stiumleaza folciulii ![]()
ella28 spune:
Da, sunt ok, putina ameteala dar la cat de ametita sunt eu deja...cine mai observa diferenta??![]()
Si eu sper sa aprecieze ce eforturi face mami sa le faca viata frumoasa![]()