Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 10
anda15 spune:
Buna seara, fetelor
Sensibila, felicitari, sa creasca bebe frumos si sanatos
Ella, multa bafta si fliculi frumosi!
Eu as vrea sa va intreb ceva:mi-am refacut azi dimineata analizele de sange toate cele incluse pe lista pentru inseminare si am luat acum seara rezultatele si sunt cam suparata ca a iesit prolactina aiurea, adica 47, iar max admis este26.53.Restul analizelor toate bune si frumoase.Acum vine intrebarea:este posibil ca prolactina sa creasca in conditii de anxietate?Va intreb asta deoarece am cam facut putin circ la recoltare dimineata
ca nu stiu ce aveam da imi era asa o frica de ac si i-am transmis starea si asistentei si asa m-a chinuit pana am cam dat ochii peste cap si au trebuit sa ma intinda pe pat, sa dea cu apa pe mine si sa astepte sa-mi revin ca sa continuam ca nu apucasera sa ia mai nimic ca nici sange nu voia sa curga. In fine, asa m-am trezit de dimineata cu o dispozitie proasta iar acolo s-a amplificat.
Mi-as repeta analiza ca acum cateva luni aveam o valoare foarte ok si sunt cam surprinsa de rezultatul de azi, dar astept sa-mi treaca vanataile de pe brate de azi![]()
Oricum am inceput tratamentul de stimulare de azi si luni merg la o prima monitorizare.
va
si o seara frumoasa
ella28 spune:
Anda eu am observat la analizele mele de prolactina diferente in functie de conditiile in care le faceam. Daca ma duceam cu metroul la laborator, dupa care alergam sa ajung repede sa recoltez ca sa nu intarzii la job, aveam valori mai mari decat limita. Daca ma ducea sotul cu masina ...eram o floricica la rezultat.
Da , variaza, si se zice ca e cel mai bine sa le iei dimineata , dupa ce te-ai trezit , sa fii linistita etc.
De ce sa se fi modificat de acum cateva luni cand era ok? Bafta la monitorizare luni, sa vii cu vesti bune, sa fii productiva.
peta spune:
Ella, ce faci? Simti ca lucreaza ovarele?
Eu parca simt ceva intepaturi mai ales in dreptul, in mod normal cu cel drept ar trebui sa ovulez acum.
aruam spune:
Buna fetele
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre IA la Medlife?
Poate sunt printre voi care au facut acolo .Asi vrea sa stiu si la ce medic ,cum sunt conditiile.
Incerc sa ma hotarasc unde sa fac ,eu la Medlife am dr endocrinolog si de asta ma gandeam sa fac acolo.
Astept informatii de la voi.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
ella28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta Ella, ce faci? Simti ca lucreaza ovarele? Eu parca simt ceva intepaturi mai ales in dreptul, in mod normal cu cel drept ar trebui sa ovulez acum. |
Ieri am simtit ceva la dreptul. Sper sa fie bine, nu simt f multe dar presupun ca e cam devreme... Cu el ar trebui sa ovulez si eu.
sensibila spune:
Multumesc mult fetelor pt urari !
Va astept sa veniti si voi repede dupa noi !
dankutza - mi-a zis ca e prea devreme pt aflarea sexului si in plus nu e ceva ce sa ma preocupe f tare. M-am bucurat ca are 2 maini, 2 picioare si tot ce am mai vazut, ca pare sa fie bine , mai ales ca la ce viteza de miscare are, cred ca e sanatos/a. Se ruga ecografista de el/ea sa stea locului si nu a stat nici o secunda. Era ba cu capul in jos ba in sus. ba cu manuta dreapta la frunte, ba ne arata cotul,ba in stanga sau in dreapta si tot asa. Toate masuratorile le-a facut pe stop imagine ca nu avea altfel cum. Oricum cam toata lumea zice ca e baiat, doar mama si prietena mea zis ca este fata ! Pana si tipa de mi-a luat sange care se purta cu mine ca, cu un ou zice la un momentnt dat fara alte discutii prealabile "Si e baiat nu ?" ii explic ca nu se vede inca si zice ca ea asa a avut senzatia ! Poate ne spune Dr Moisa ce e la control ! Atunci o sa aiba 13 sapt si 4 zile dupa ovulatie, dupa ecograful de ieri o sa aiba 14 saptamani
pt Cezarica
e in burtica
+12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
gabi_ducu spune:
Buna Danutza27,
Din cate am citit tu faci inseminare la dna doctor Cezara Muresan de la Bega, nu-i asa?
Sunt si eu o pacienta de a dansei si o sa fac si eu inseminare.
Tu esti la prima inseminare? Este o doctorita care a avut reusite?
Noi ne-am facut analizele si nu ne-au gasit cauza pt care nu raman insarcinata de aceea ne-a recomandat inseminare.
Astazi iti faci inseminare asa ca iti urez succes.
Pusi
Gabi
ella28 spune:
Fetelor,
wk frumos, productiv si relaxat!
Eu sunt inca la job
dar m-am obisnuit cu orele astea. Sper ca voi sa fiti mai linistite la ora asta.
va 
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aruam Buna fetele Puteti sa ma ajutati si pe mine cu informatii despre IA la Medlife? Poate sunt printre voi care au facut acolo .Asi vrea sa stiu si la ce medic ,cum sunt conditiile. Incerc sa ma hotarasc unde sa fac ,eu la Medlife am dr endocrinolog si de asta ma gandeam sa fac acolo. Astept informatii de la voi. ![]() anul acesta o sa fiu ![]() Doamne ajuta ![]() |
eu voi face IA la Medlife la dr Dragos Albu. Mie locul mi se pare super, dr e atent cu mine, costuri destul de mari
va pup pe toti
aruam spune:
Ana ivan
Cand o sa faci tu IA?
Te rog daca poti sa ma pui si pe mine la curent cu tot ce este pe acolo dupa ce faci tu.Ce analize se cer,costuri, etc Eventual imi dai un PM.
Iti urez multa bafta sa fie cu 2 liniute.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta