Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 11
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aruam Ana ivan Cand o sa faci tu IA? Te rog daca poti sa ma pui si pe mine la curent cu tot ce este pe acolo dupa ce faci tu.Ce analize se cer,costuri, etc Eventual imi dai un PM. Iti urez multa bafta sa fie cu 2 liniute. ![]() anul acesta o sa fiu ![]() Doamne ajuta ![]() |
eu o sa fac IA pe la sfarsitul lui sept ca in jur de 16 ar trebui sa imi vina CM
eu am facut urm analize>
1.hemoleucograma +VSH --50Ron grupa sangvina +Rh-30 ron astea doua le poti face si cu trimitere de medicul de familie
2.examen secretie vaginala, examen chlamidia col culturi col, mycoplasma+ureaplasma le-am facut la med life si am dat cam 300 Ron
3.serologie Torch (antitoxoplasma, anti rubella, anti CMV, anti lysteria) 600Ron
4. FSH, Lh, E2, prolactina, TSh, Free T4, anti TPO, Testosteron, Dheas
in jur de 600 ron nu mai stiu exact
5 progesteron-50 ron
6. spermograma +spermocultura la med life-150 ron
7.anticorpi antispermatici - 120 si eu si sotul
8. HSG la med life 600 Ron
9 o ecografie si consult 300 ron
cam asta am facut pana acuma de cand sunt la dr. albu
danutza27 spune:
[quote]citat din mesajul lui gabi_ducu
Buna Danutza27,
Din cate am citit tu faci inseminare la dna doctor Cezara Muresan de la Bega, nu-i asa?
Sunt si eu o pacienta de a dansei si o sa fac si eu inseminare.
Tu esti la prima inseminare? Este o doctorita care a avut reusite?
Noi ne-am facut analizele si nu ne-au gasit cauza pt care nu raman insarcinata de aceea ne-a recomandat inseminare.
Astazi iti faci inseminare asa ca iti urez succes.
Pusi
Gabi
Buna Gabi,
Da ieri am facut inseminarea la D-n doctor Cezara Muresan-este prima inseminare - noi am recurs la metoda asta pt ca sotul are oligospermie iar eu am ovare micopolichistice.
Din cate stiu eu a avut multe reusite si e o doctorita care chiar se intereseaza de pacienti si iti raspunde la orice ora la telefon.
Asa am facuteu ieri am sunat-o seara ca ma durea burtica si n stiam de ce ca sa imi spuna ca de fapt atunci am ovulat![]()
multa bafta
danutza27 spune:
buna fetelor
Dupa inseminare voi ati luat arefam, throbor, acid folic, magne b6?
Si daca da ati avut ceva simptome de la ele?
pusi
llary spune:
Buna fetelor!
Si eu luni fac IA 2 la sibiu si maine duminica tre sa fac Pregnilul acasa.Imi explicati,care v-ati facut, cum se face?
Anda ,Ella ,Peta,Viss cand faceti IA?
Nu m-am intalnit vineri la 5 la pOlisano-Sibiu cu vreuna dintre voi?Am vb cu o d-na din Bucuresti,urma sa mai vb ,dar am intrat imediat dupa ea la dr.Ispasoiu
Va urez succes
Va pup si pe celelalte
bitza20 spune:
danutza27, eu m facut o IA miercuri, nu a fost o experienta tare placuta, dar bine ca a trecut. Dr mi-a recomadat sa iau arefam, dar in prima seara mi-a fost f rau de la el, probabil ca se acumulasera mai multe si stres si oboseala. Important e sa nu te intinzi imediat dupa ce l-ai luat. Eu a 2 zi l-am sunat pe dr si i-am spus ca imi este rau de la pastilele astea si poate pot lua altceva, dar el mi-a zis ca musai trebuie sa le iau si sa incerc cumva sa le suport.Pe langa arefam mai iau si acid folic, mi-a zis dr ca e bine sa iau.In rest nu mai iau nici un supliment.Se pare ca vom si rezultatul cam in aceeasi perioada, asa ca...multa bafta, sa te ajute Dumnezeu sa fie cu ochisori 
viss spune:
buna, ilary, iti tin pumnii.
eu fac IAS tocmai la sfarsitul lui sept.asta ptr ca ar fi trebuit sa fac vineri sau luni, dar dna dr. a mea vine din concediu de joi, 3 sept...nu s-a potrivit. mai aveam cateva zile,si as fi fost in schema ei.asa ca ,pe la sf. sept-am sa fac iar..luna asta sunt in pauza.
viss spune:
bitza20- de ce nu pui ovulele intravaginal, si apoi stai intinsa?
eu le puneam seara inainte de a ma culca,ca sa se absoarba bine.
si nu cred ca vei avea vreo reactie adversa asa.chiar se recomanda mai multa calea asta..nu se mai metabolizeaza prin ficat,sunt destul de toxice..
dankutza spune:
danutza bafta multa. Sa fie cu ochisori de data asta. Iti tin pumnii.
Dupa inseminare, am luat numai acid folic, 1cp/zi pana la sfarsitul lunii a treia. Nu am avut nici un simptom de la el. A fost ca si cum nu luam nimic.
Ilary mie mi-au facut Pregnylul la cabinet. Mi l-au facut in fund. Ovidrel de fac in burta. De ce nu te duci, tu la o policlinica, un spital. Gasesti o asistenta, ii dai 10 lei si treaba e facuta. Iti tin pumnii pentru luni, ca sa fie totul in regula. 
bitza20 eu am pus cate un Arefam in fiecare seara iintravaginal, incepand cu saptamana a saptea de sarcina. Dr mi-a recomnadat sa il pun pe la parter, tocmai ca sa imi protejez ficatul. Nu am avut nici o problema de la el. Il puneam seara, dupa dus. SI nici nu ma mai ridicam pana dimineata. In plus, nu este uleios ca alte ovule. Pui un tampon zilnic si gata. Bafta multa! Sa fie inseminarea asta cu noroc! 
Sensibila vreau sa te rog sa imi explici si mie despre inseminarea cu doanator. Adica, cum iti alegi donatorul? Ii vezi poza si citesti cateva data despre el? Sau doar iti spune ca donatorul avea 1.80m si ochi albastii? Sau, baga dr mana in frigider si alege unul din borcanele? Chiar sunt curioasa. MA gandesc ca ar fi bine sa scrii si pt cele care opteaza pt o inseminare cu donator. Pupici si tie si lui bebe. 
24+ moi si
Cezara Maria
bitza20 spune:
Buna fetelor, din seara asta deabia pot incepe sa-l pun pe la parter. Dr mi-a recomandat dupa IA sa mai incercam vreo 2-3 zile si natural si nu era recomandat sa folosesc ovulele. De azi asa am sa le iau.
Va rog lamuriti-ma intr-o problema. In cazul unei inseminari cand trebuie sa mergi la monitorizari si care este procedura inainte de IA. Eu am facut monitorizari doar in z9 si 12, in z13 am facut pregnyl-ul si in z 14 inseminarea dar fara eco sa vada daca s-au spart foliculii. As vrea sa stiu cum este corect de procedat in cazul unei IA, cum procedeaza alti dr.
Mersi 
anda15 spune:
Ilary, multa bafta luni
Eu fac inseminare probabil pe 7 septembrie, luni ma duc la monitorizare si tratamentul tot atunci il termin.
Duminica frumoasa!